aristos12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν παίζει ρόλο η πόλη, γενικά όλα τα προϊόντα είναι πιο ακριβά στη Θεσσαλονίκη από ότι στην Αθήνα, μάλλον αυτό εννοείς.. τό ξαναγράφω , βλέπω οτι οι τιμές ανταλ/κών κ κυρίως λαδιών ειναι πιό χαμηλότερες στήν θεσ/νίκη από τήν αθήνα π.χ. http://www.tzambaolla.gr/
vairass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 τό ξαναγράφω , βλέπω οτι οι τιμές ανταλ/κών κ κυρίως λαδιών ειναι πιό χαμηλότερες στήν θεσ/νίκη από τήν αθήνα π.χ. http://www.tzambaolla.gr/ Και σου απαντάω.. Εμείς πουλάμε σε όλη την Ελλάδα την ίδια τιμή.. Τώρα αν μιλάς τις λαδια ας πούμε.. Υπάρχει κάτι παράνομο στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες αλλά ο πελάτης νομίζει αγοράζει Castrol ενώ είναι.. Made in αγνώστου πατρός.
moure Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Σημερινή ιστορία. Πριν 2 μέρες πήρα ένα corsa ντιζελακι μεταχειρισμένο και ήθελα να του κάνω μια αλλαγή σε λάδια φίλτρα για να το βάλω σε σειρά. Παίρνω λοιπόν ένα εξειδικευμένο συνεργείο οπελ στον Άγιο Στέφανο και τον ρωτάω κόστος για αλλαγή λαδιών και φιλτρων αέρος,λαδιού,πετρελαίου και καμπίνας.Μου λέει 120 ευρώ και τα φίλτρα και τα λάδια θα είναι οπελ. Επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να αγοράσω όλα τα αναλώσιμα ,όπως κάνω συνήθως, και να του τα πάω και αφού είπε ότι θα έβαζε οπελ του έδωσα αριθμό πλαισίου να τα παραγγείλει και πήγα μετα απο 2 ώρες το αυτοκίνητο. Όταν πήγα προσπαθούσε να με πείσει να μην περιμένω εκεί αλλά του ξεκαθάρισα ότι δεν φεύγω. Αδειάζει τα λάδια λοιπόν και αρχίζει να βγάζει τα παλιά φίλτρα για να βάλει τα καινούργια,κοιτάω τα κουτιά τους και ήταν μιας μάρκας filtrex που δεν την έχω ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου και εκεί ξεκινάει ο καυγάς. -Τι φίλτρα είναι αυτά? -Opel. -Και γιατί δεν γράφουν οπελ? -Αυτά τα φίλτρα τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια είναι τρομερά μιας Γερμανικής εταιρίας που φτιάχνει και τα γνήσια απλά δεν γράφουν οπελ! -Εγώ ξέρω ότι η filtron κάνει αυτή τη δουλειά και όχι η filtrex Γκουγκλάρω λοιπόν την φιλτρεξ επιτόπου και βλέπω ότι η "Γερμανική"αυτή εταιρία έχει έδρα την Πάτρα και ετοιμάζομαι να φέρω κολάρο το φίλτρο αέρος στο λαμόγιο μάστορα. Οι μαλακιες που άκουσα δεν έχουν προηγούμενο και τελικά έβαλε λάδια οπελ,φίλτρο λαδιού και πετρελαίου filtron,και τα αλλά filtrex. Απο εδώ και πέρα όλα τα ανταλλακτικά εγώ και δεν το κουνάω ρούπι απο το συνεργείο! 3
vairass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Σημερινή ιστορία. Πριν 2 μέρες πήρα ένα corsa ντιζελακι μεταχειρισμένο και ήθελα να του κάνω μια αλλαγή σε λάδια φίλτρα για να το βάλω σε σειρά. Παίρνω λοιπόν ένα εξειδικευμένο συνεργείο οπελ στον Άγιο Στέφανο και τον ρωτάω κόστος για αλλαγή λαδιών και φιλτρων αέρος,λαδιού,πετρελαίου και καμπίνας.Μου λέει 120 ευρώ και τα φίλτρα και τα λάδια θα είναι οπελ. Επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να αγοράσω όλα τα αναλώσιμα ,όπως κάνω συνήθως, και να του τα πάω και αφού είπε ότι θα έβαζε οπελ του έδωσα αριθμό πλαισίου να τα παραγγείλει και πήγα μετα απο 2 ώρες το αυτοκίνητο. Όταν πήγα προσπαθούσε να με πείσει να μην περιμένω εκεί αλλά του ξεκαθάρισα ότι δεν φεύγω. Αδειάζει τα λάδια λοιπόν και αρχίζει να βγάζει τα παλιά φίλτρα για να βάλει τα καινούργια,κοιτάω τα κουτιά τους και ήταν μιας μάρκας filtrex που δεν την έχω ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου και εκεί ξεκινάει ο καυγάς. -Τι φίλτρα είναι αυτά? -Opel. -Και γιατί δεν γράφουν οπελ? -Αυτά τα φίλτρα τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια είναι τρομερά μιας Γερμανικής εταιρίας που φτιάχνει και τα γνήσια απλά δεν γράφουν οπελ! -Εγώ ξέρω ότι η filtron κάνει αυτή τη δουλειά και όχι η filtrex Γκουγκλάρω λοιπόν την φιλτρεξ επιτόπου και βλέπω ότι η "Γερμανική"αυτή εταιρία έχει έδρα την Πάτρα και ετοιμάζομαι να φέρω κολάρο το φίλτρο αέρος στο λαμόγιο μάστορα. Οι μαλακιες που άκουσα δεν έχουν προηγούμενο και τελικά έβαλε λάδια οπελ,φίλτρο λαδιού και πετρελαίου filtron,και τα αλλά filtrex. Απο εδώ και πέρα όλα τα ανταλλακτικά εγώ και δεν το κουνάω ρούπι απο το συνεργείο! γιατι βρε συ τα castrol που γινονται ξερεις ; Στην σινδο θεσσαλονικης....σιγα το νεο... Λιγα λαδια ερχονται απο εξω πλεον. Σε ξεσκισε τον ποπο να ξερεις... εβγαλε λεφτα απο παντου ο λουλης
moure Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 γιατι βρε συ τα castrol που γινονται ξερεις ; Στην σινδο θεσσαλονικης....σιγα το νεο... Λιγα λαδια ερχονται απο εξω πλεον. Σε ξεσκισε τον ποπο να ξερεις... εβγαλε λεφτα απο παντου ο λουλης Το που φτιάχνονται μου είναι αδιάφορο.Το καστρολ είναι καστρολ ασχέτως που φτιάχνεται. Οταν συμφωνείς όμως για γνήσια οπελ φίλτρα και σου φέρνει φιλτρεξ είναι απάτη. Το γνωρίζω ότι μου έπιασε τον κωλο αλλά δυστυχώς βιαζόμουν και δεν είχα δυνατότητα να πάω κάπου άλλου. Επίσης να ξέρεις ότι οι τιμές στα βόρεια προάστια της Αθήνας είναι γενικά υψηλές . 1
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το που φτιάχνονται μου είναι αδιάφορο. Το καστρολ είναι καστρολ ασχέτως που φτιάχνεται. Οταν συμφωνείς όμως για γνήσια οπελ φίλτρα και σου φέρνει φιλτρεξ είναι απάτη. Το γνωρίζω ότι μου έπιασε τον κωλο αλλά δυστυχώς βιαζόμουν και δεν είχα δυνατότητα να πάω κάπου άλλου. Επίσης να ξέρεις ότι οι τιμές στα βόρεια προάστια της Αθήνας είναι γενικά υψηλές . ολα παιζουν ρολο φιλε...τεσπα τωρα εγινε, την επομενη να εισαι πιο προσεκτικος ,ας τα φαει σε φαρμακεια ο λουστης
aristos12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το που φτιάχνονται μου είναι αδιάφορο. Το καστρολ είναι καστρολ ασχέτως που φτιάχνεται. Οταν συμφωνείς όμως για γνήσια οπελ φίλτρα και σου φέρνει φιλτρεξ είναι απάτη. Το γνωρίζω ότι μου έπιασε τον κωλο αλλά δυστυχώς βιαζόμουν και δεν είχα δυνατότητα να πάω κάπου άλλου. Επίσης να ξέρεις ότι οι τιμές στα βόρεια προάστια της Αθήνας είναι γενικά υψηλές . μπράβο φίλε καλά τού τά εψαλες, οταν εγώ γράφω οτι ΟΛΟΙ οι ΜΑΣΤΟΡΟΙ ειναι απατεώνες κ λαμόγια δέν τό γράφω γιά πλάκα ...κ από προσωπική εμπειρία αλλά κ από πολλούς φίλους κ γνωστούς ολοι εχουν παράπονα ...πρίν 10ημέρες πήγα γιά αλλαγή φρένων στό corolla 1.4 2006 πού εχω (νέες δισκόπλακες -τακάκια -πίσω φρένα - υγρά φρένων) κ μόλις τά εβγαζα από τό αμάξι (τά ειχα αγοράσει ολα εγώ) πήγε νά πάθει εγκεφαλικό ο μάστορας μόλις τά ειδε κ προσπάθησε νά μέ διώξει κ μού ειπε ελα σέ 2 ωρες δώς μου κ τό κινητό σου νά σέ ειδοποιήσω ...προτιμώ νά καθήσω εδώ τού απάντησα η εχεις κάποιο πρόβλημα κ γιατί θέλεις νά μέ διώξεις τού ειπα...κ παρακολούθησα χωρίς νά τόν ενοχλώ από απόσταση ολη τήν εργασία του... ασε πού δέν ειχαν στηρίξει καλά τό αμάξι κ πάταγαν καλά μόνο τά 2 μπροστινά στρογγυλά από καουτσούκ πάνω στήν ράμπα ενώ τά 2 πίσω ηταν σχεδόν στόν αέρα κ οταν τού τό ειπα ,χαζογέλασε κ ειπε δεν υπάρχει θέμα...αλλά αμέσως τό κατέβασε κ τό εβαλε σωστά αυτή τη φορά τό αμάξι...ενώ εριξε μπινελίκια στόν βοηθό του πού ανέβασε απρόσεκτα τό αμάξι λέγοντάς του αλλη φορά νά προσέχεις κλπ...δηλ.αν δέν τού τό ελεγα εγώ μπορεί νά επεφτε τό αμάξι από την ράμπα κ νά τούς σκότωνε κ νά ειχαμε μετά ιστορίες...
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 μπράβο φίλε καλά τού τά εψαλες, οταν εγώ γράφω οτι ΟΛΟΙ οι ΜΑΣΤΟΡΟΙ ειναι απατεώνες κ λαμόγια δέν τό γράφω γιά πλάκα ...κ από προσωπική εμπειρία αλλά κ από πολλούς φίλους κ γνωστούς ολοι εχουν παράπονα ...πρίν 10ημέρες πήγα γιά αλλαγή φρένων στό corolla 1.4 2006 πού εχω (νέες δισκόπλακες -τακάκια -πίσω φρένα - υγρά φρένων) κ μόλις τά εβγαζα από τό αμάξι (τά ειχα αγοράσει ολα εγώ) πήγε νά πάθει εγκεφαλικό ο μάστορας μόλις τά ειδε κ προσπάθησε νά μέ διώξει κ μού ειπε ελα σέ 2 ωρες δώς μου κ τό κινητό σου νά σέ ειδοποιήσω ...προτιμώ νά καθήσω εδώ τού απάντησα η εχεις κάποιο πρόβλημα κ γιατί θέλεις νά μέ διώξεις τού ειπα...κ παρακολούθησα χωρίς νά τόν ενοχλώ από απόσταση ολη τήν εργασία του...εμεινα ευχαρ/νος τού εδωσα 50 ευρώ πού ειχαμε συμφωνήσει κ ολα καλά... ασε πού δέν ειχαν στηρίξει καλά τό αμάξι κ πάταγαν καλά μόνο τά 2 μπροστινά στρογγυλά από καουτσούκ πάνω στήν ράμπα ενώ τά 2 πίσω ηταν σχεδόν στόν αέρα κ οταν τού τό ειπα ,γέλασε κ ειπε δεν υπάρχει θέμα...αλλά αμέσως τό κατέβασε κ τό εβαλε σωστά αυτή τη φορά τό αμάξι... Εχει και καλά μαστορια ηρέμησε.... Απλά είναι λίγα.
Expertr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ο καθε ενας σχολιαζει την δουλεια του αλλου με ανεσειναλλα χωρις να εχει ιδεα ο ιδιος.Το οτι υπαρχουν λιγοι καλοι μαστορες δηλαδη τωρα ανακαλυφθηκε; σε ποια εργασια αλλωστε ΟΛΟΙ ειναι καλοι; η εστω η πλειοψηφεια; σε Καμια.Απο γιατρους μεχρι υδραυλικους κτλ.Καλα το δημοσιο το αφηνω τελειως απεξω..
aristos12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εχει και καλά μαστορια ηρέμησε.... Απλά είναι λίγα. εγώ ψάχνω .... χρόνια τώρα κ καλό μάστορα αλλά νά ειναι κ τίμιος κ εντιμος , καλούς εχω βρεί 2-3 κ μάλιστα πολύ καλούς... δυστυχώς ΤΙΜΙΟ κ ΕΝΤΙΜΟ ...κανέναν
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ο καθε ενας σχολιαζει την δουλεια του αλλου με ανεσειναλλα χωρις να εχει ιδεα ο ιδιος.Το οτι υπαρχουν λιγοι καλοι μαστορες δηλαδη τωρα ανακαλυφθηκε; σε ποια εργασια αλλωστε ΟΛΟΙ ειναι καλοι; η εστω η πλειοψηφεια; σε Καμια. Απο γιατρους μεχρι υδραυλικους κτλ.Καλα το δημοσιο το αφηνω τελειως απεξω.. Οχι δνε ανακαλύφθηκε τώρα, αλλά τώρα ζει ο Έλληνας με 3.60 κια του φαίνεται κάπως να τον δουλεύουν.. Παλιά ξυπνούσα με 50000 το πρωί, τωρσ ξυπνάω με 10 ευρώ και αν.. Δεν είναι το ίδιο. 1
Expertr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Expertr είπε: Ο καθε ενας σχολιαζει την δουλεια του αλλου με ανεσειναλλα χωρις να εχει ιδεα ο ιδιος.Το οτι υπαρχουν λιγοι καλοι μαστορες δηλαδη τωρα ανακαλυφθηκε; σε ποια εργασια αλλωστε ΟΛΟΙ ειναι καλοι; η εστω η πλειοψηφεια; σε Καμια. Απο γιατρους μεχρι υδραυλικους κτλ.Καλα το δημοσιο το αφηνω τελειως απεξω.. Οχι δνε ανακαλύφθηκε τώρα, αλλά τώρα ζει ο Έλληνας με 3.60 κια του φαίνεται κάπως να τον δουλεύουν.. Παλιά ξυπνούσα με 50000 το πρωί, τωρσ ξυπνάω με 10 ευρώ και αν.. Δεν είναι το ίδιο. Δεν διαφωνω σε αυτο.Αλλωστε το 90% ετσι ειναι.Αυτο δεν αλλαζει τις γνωσεις των μηχανικων ουτε των ηλεκτρολογων.Δεν ειναι τοσο ωραιο να βγαζουμε ολοκληρους κλαδους αχρηστους γιατι αυτο μαλλον κομπλεξ δειχνει και ασχετοσυνη παρα οτι πραγματικα δεν βρισκει κατι καλο
aristos12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν διαφωνω σε αυτο.Αλλωστε το 90% ετσι ειναι. Αυτο δεν αλλαζει τις γνωσεις των μηχανικων ουτε των ηλεκτρολογων. Δεν ειναι τοσο ωραιο να βγαζουμε ολοκληρους κλαδους αχρηστους γιατι αυτο μαλλον κομπλεξ δειχνει και ασχετοσυνη παρα οτι πραγματικα δεν βρισκει κατι καλο εσύ φίλε αμάξι εχεις ? η εισαι πιτσιρίκος κ εχεις μόνο ποδήλατο κ πετάς εξυπνάδες? αν εχεις αμάξι... θά εισαι από αυτούς μάλλον πού πάνε γιά service τό αφήνουν κ πάνε μετά από 4-5 ωρες ,γιά νά τό πάρουν χωρίς νά ξέρεις 100% αν σού αλλαξαν λάδια φίλτρα μπουζί κλπ...απλά πληρώνεις λές κ ευχαριστώ πολύ κ φεύγεις σίγουρος... εδώ μπροστά εισαι κ πάνε νά σού τήν φέρουν... αν γνωρίζεις κάποιον καλό - εντιμο - τίμιο (ειδικά νότια προάστια) στείλε σέ παρακαλώ p.m.
moure Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αλλο θέμα το αν ένας μάστορας είναι καλός η όχι,άλλο αν είναι ακριβός και άλλο αν είναι απατεώνας. Εγώ με το ακριβός δεν έχω θέμα,τόσο κοστολογεί ο επαγγελματίας τη δουλειά του και από εκεί και πέρα αν θες πηγαίνεις. Στο θέμα τον ικανοτήτων πάλι υπάρχουν καλοί και κακοί όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Αυτός όμως που βάζει ιμιτασιόν ανταλλακτικά η μεταχειρισμένα ενώ εσυ τα πληρώνεις για γνήσια είναι απατεώνας και δυστυχώς αυτό συμβαίνει συνεχώς. Αυτην την τακτική μάλιστα την ακολουθουν ακόμα και εξουσιοδοτημένα συνεργεία και με έναν έφτασα ένα βήμα πριν από τα δικαστήρια. 1
Expertr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Expertr είπε: Δεν διαφωνω σε αυτο.Αλλωστε το 90% ετσι ειναι. Αυτο δεν αλλαζει τις γνωσεις των μηχανικων ουτε των ηλεκτρολογων. Δεν ειναι τοσο ωραιο να βγαζουμε ολοκληρους κλαδους αχρηστους γιατι αυτο μαλλον κομπλεξ δειχνει και ασχετοσυνη παρα οτι πραγματικα δεν βρισκει κατι καλοεσύ φίλε αμάξι εχεις ? η εισαι πιτσιρίκος κ εχεις μόνο ποδήλατο κ πετάς εξυπνάδες?αν εχεις αμάξι... θά εισαι από αυτούς μάλλον πού πάνε γιά service τό αφήνουν κ πάνε μετά από 4-5 ωρες ,γιά νά τό πάρουν χωρίς νά ξέρεις 100% αν σού αλλαξαν λάδια φίλτρα μπουζί κλπ...απλά πληρώνεις λές κ ευχαριστώ πολύ κ φεύγεις σίγουρος...εδώ μπροστά εισαι κ πάνε νά σού τήν φέρουν...αν γνωρίζεις κάποιον καλό - εντιμο - τίμιο (ειδικά νότια προάστια) στείλε σέ παρακαλώ p.m. Εχεις μπερδεψει καποια πραγματα.Καλοι μηχανικοι σιγουρα υπαρχουν.Οταν ομως λες εντιμο και τιμιο τι εννοεις; να σου κανει την δουλεια τσαμπα η στα λεφτα που αρεσουν σε εσενα;Το καλο το πληρωνεις ΣΕ ΟΛΑ.Απο το φαγητο μεχρι και το συνεργειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα