Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλός μηχανικός είναι αυτός που ακολουθεί το τεχνικό εγχειρίδιο του κατασκευαστή

γραμμή προς γραμμή.

Υπάρχει ΕΝΑΣ που να το κάνει έστω σε αντιπροσωπεία;

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

Μη μου συγκρίνετε λοιπόν με γιατρούς, αρχιτεέκτονες και δεν ξέρω τί

γιατί στις επιστήμες υπάρχουν guidelines και τεκμηρίωση.

Όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες της επιστήμης, εκεί τεκμαίρεται για αμέλεια.

Στη μαστορική όλα χύμα.

ΥΓ:

Για το αν οι υπηρεσίες της μαστοράτζας είναι ακριβές,

βεβαίως και με νοιάζει και βεβαίως είναι ακριβές.

Αν σκεφτείς ότι όλα τα κάνουν χύμα στο κύμα,

τέτοιες υπηρεσίες δε θα έπρεπε να τις πληρώνουμε γα ποιοτικές υπηρεσίες.

• Like 1
Δημοσ.
Καλός μηχανικός είναι αυτός που ακολουθεί το τεχνικό εγχειρίδιο του κατασκευαστή
γραμμή προς γραμμή.
Υπάρχει ΕΝΑΣ που να το κάνει έστω σε αντιπροσωπεία;

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

Μη μου συγκρίνετε λοιπόν με γιατρούς, αρχιτεέκτονες και δεν ξέρω τί
γιατί στις επιστήμες υπάρχουν guidelines και τεκμηρίωση.
Όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες της επιστήμης, τεκμαίρεται για αμέλεια.

Στη μαστορική όλα χύμα.

Χαχαχα τι λες ρε φιλε.Αυτος που αναφερεις εσυ ειναι τοποθετητης απλα.Ο οποιοσδηποτε εαν του δωσεις ενα βιβλιο με λεπτομεριες λυσιματος και δεσιματος θα το κανει.
Ειναι μηχανικος; μηχανικος ειναι αυτος που μπορει να σου βρει μια βλαβη ακριβως χωρις να αλλαξεις το μισο αμαξι.Και αυτο δεν εχει εγχειριδιο .Ετσι ειναι και ο γιατρος.
Πας σε εναν και σου δινει 10 διαφορετικα φαρμακα που στο τελος δεν κανουν τιποτα,πας σε αλλον σου λεει ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα τι λες ρε φιλε.Αυτος που αναφερεις εσυ ειναι τοποθετητης απλα.Ο οποιοσδηποτε εαν του δωσεις ενα βιβλιο με λεπτομεριες λυσιματος και δεσιματος θα το κανει.

Ειναι μηχανικος; μηχανικος ειναι αυτος που μπορει να σου βρει μια βλαβη ακριβως χωρις να αλλαξεις το μισο αμαξι.Και αυτο δεν εχει εγχειριδιο .Ετσι ειναι και ο γιατρος.

Πας σε εναν και σου δινει 10 διαφορετικα φαρμακα που στο τελος δεν κανουν τιποτα,πας σε αλλον σου λεει ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Χαχαχα

εννοείς πως η δουλειά σου δεν είναι και να ...τοποθετείς σωστά;

Ωραίος επαγγελματισμός και ποιοτική εργασία θα είναι αυτό που εννοείς.

Δεν ξέρω αν νομίζεις πως τα τεχνικά εγχειρίδια του κατασκευαστή δεν έχουν διαγνωστικούς αλγόριθμους.

Αλλά με την ευκαιρία

θες να πεις ότι οι περισσότεροι συνάδελφοί σου δεν είναι καλοί 'τοποθετητές';

Μπράβο θέλω 'τοποθετητή' που θα εφαρμόζει τις τεχνικές οδηγίες γραμμή προς γραμμή.

Ξέρεις ΕΝΑΝ;

Και αν εννοείς πως δεν έχεις αλγόριθμους για καθετί,

με ποιό δικαίωμα ζητάς τον σκασμό λεφτά για τη δουλειά σου που είναι χύμα;

Και μη συγκρίνεις την επιστήμη 

γιατί στην επιστήμη όλοι οι επιστήμονες έχουν διαφοροδιαγνωστικούς αλγόριθμους που αν δεν τους ακολουθήσουν

τεκμαίρονται για αμέλεια.

Αυτό που λες για τα φάρμακα που σου δίνουν,

δείχνει ότι μιλάς για κάτι για το οποίο έχεις μαύρα μεσάνυχτα.

Σου δίνουν αντιβιοτικά ευρέως φάσματος ακριβώς γιατί ακολουθούν αλγόριθμους

άμα πας στον τελευταίο θα του έχεις δωσει ιστορικό για τα φάρμακα που δεν σε έπιασαν.  :-D

Όπως και έχουν και οδηγίες για κάθε φορά που επεμβαίνουν χειρουργικά , που 'τοποθετούν' και όπως αλλιώς θες.

Μα πραγματικά δηλαδή,

αυτή είναι η εικόνα της μαστοράτζας σήμερα και γι' αυτό αντιδρά ο κόσμος.

Δημοσ.
Ο χρήστης Expertr είπε:

Χαχαχα
εννοείς πως η δουλειά σου δεν είναι και να ...τοποθετείς σωστά;
Ωραίος επαγγελματισμός και ποιοτική εργασία θα είναι αυτό που εννοείς.

Δεν ξέρω αν νομίζεις πως τα τεχνικά εγχειρίδια του κατασκευαστή δεν έχουν διαγνωστικούς αλγόριθμους.
Αλλά με την ευκαιρία
θες να πεις ότι οι περισσότεροι συνάδελφοί σου δεν είναι καλοί 'τοποθετητές';
Μπράβο θέλω 'τοποθετητή' που θα εφαρμόζει τις τεχνικές οδηγίες γραμμή προς γραμμή.
Ξέρεις ΕΝΑΝ;

Και αν εννοείς πως δεν έχεις αλγόριθμους για καθετί,
με ποιό δικαίωμα ζητάς τον σκασμό λεφτά για τη δουλειά σου που είναι χύμα;

Και μη συγκρίνεις την επιστήμη 
γιατί στην επιστήμη όλοι οι επιστήμονες έχουν διαφοροδιαγνωστικούς αλγόριθμους που αν δεν τους ακολουθήσουν
τεκμαίρονται για αμέλεια.

Αυτό που λες για τα φάρμακα που σου δίνουν,
δείχνει ότι μιλάς για κάτι για το οποίο έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Σου δίνουν αντιβιοτικά ευρέως φάσματος ακριβώς γιατί ακολουθούν αλγόριθμους
άμα πας στον τελευταίο θα του έχεις δωσει ιστορικό για τα φάρμακα που δεν σε έπιασαν.  
Όπως και έχουν και οδηγίες για κάθε φορά που επεμβαίνουν χειρουργικά , που 'τοποθετούν' και όπως αλλιώς θες.

Μα πραγματικά δηλαδή,
αυτή είναι η εικόνα της μαστοράτζας σήμερα και γι' αυτό αντιδρά ο κόσμος.

Χαχααχαχ.Δεν ειμαι μηχανικος αλλα φαινεται οτι απεχεις πολυ απο τα μηχανικα μερη του αυτοκινητου καθως εχω καποιες γνωσεις σε αυτο.
Δεν θα κατσω να υπερσπιστω κανεναν σε καποιον που εχει βαλει στο μυαλο του αυτο που θελει να πιστευει.Και συνηθως αυτοι ειναι οι τυποι που βγαινουν και χαμενοι απο τα συνεργεια μια ζωη.
Ξερεις απο ιατρικη βλεπω, τι δουλεια κανεις αληθεια;

Δημοσ.

Εχεις μπερδεψει καποια πραγματα.

Καλοι μηχανικοι σιγουρα υπαρχουν.Οταν ομως λες εντιμο και τιμιο τι εννοεις; να σου κανει την δουλεια τσαμπα η στα λεφτα που αρεσουν σε εσενα;

Το καλο το πληρωνεις ΣΕ ΟΛΑ.Απο το φαγητο μεχρι και το συνεργειο.

τίμιος κ εντιμος μάστορας δέν ξέρεις τί σημαίνει ?

νά σού βάζει ιμιτασιόν ανταλ/κά κ μάλιστα β  ή γ διαλογής κ νά στά χρεώνει γιά super γνήσια...

νά σού βάζει τό πιό φθηνό λάδι κ νά στό χρεώνει γιά χρυσάφι...κ αν στά αλλάζει κιόλας ...τό ιδιο ισχύει γιά φίλτρα αέρος-λαδιού-καμπίνας κλπ ,τό ιδιο μέ τά φρένα -μπουζί-βαλβολίνες  κ πάει λέγοντας ...

νά σού λέει καθάρισα τά μπέκ κ τά εστειλα εξω γιά καθαρισμό μέ υπερήχους κ απλά νά σού ρίχνει λίγο spray ...απλά γιά νά σού πάρει

τά 50-60 ευρώ... 

νά σού λέει καθάρισα τό a/c κ συμπλήρωσα φρέον κ νά μήν εχει κάνει τό παραμικρό από αυτά ?

καλά αν εισαι γυναίκα η ηλικιωμένος εκεί πέφτει τό κλέψιμο τής αρκούδας.....

κ εκατοντάδες αλλα παραδείγματα...

προσωπικά ποτέ δέν αφήνω νά γίνει εργασία κ στά 2 αμάξια μου αν δέν ειμαι μπροστά κ τό ιδιο συμβουλεύω κ εσάς εκτός...

αν ειστε τόσο αγαθοί  κ τούς εχετε απόλυτη εμπιστοσύνη....

Δημοσ.

Χαχααχαχ.Δεν ειμαι μηχανικος αλλα φαινεται οτι απεχεις πολυ απο τα μηχανικα μερη του αυτοκινητου καθως εχω καποιες γνωσεις σε αυτο.

Δεν θα κατσω να υπερσπιστω κανεναν σε καποιον που εχει βαλει στο μυαλο του αυτο που θελει να πιστευει.Και συνηθως αυτοι ειναι οι τυποι που βγαινουν και χαμενοι απο τα συνεργεια μια ζωη.

Είπες είπες

αλλά δεν είπες τίποτε.

Δεν έχει κάτι για να σου απαντήσω σε αυτό.

Όσο και να θες να βαφτίσεις το κρέας ψάρι

η μαστορική στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι μαύρο χάλι.

Δημοσ.
Ο χρήστης Expertr είπε:

Είπες είπες
αλλά δεν είπες τίποτε.
Δεν έχει κάτι για να σου απαντήσω σε αυτό.

Όσο και να θες να βαφτίσεις το κρέας ψάρι
η μαστορική στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι μαύρο χάλι.

Σε ολα ΝΑΙ.
Γιατρος με συμβουλεψε για τετοιες περιπτωσεις :)

Δημοσ.

Εγώ θέλω κάποιους που τουλάχιστον να κάνουν τα αυτονόητα.

Τη συντήρηση με τα υλικά και με τον τρόπο που ορίζει ο κατασκευαστής.

Στα αλλά συμφωνώ με τον expertr οι πραγματικά καλοί μηχανικοί αυτοκινήτων είναι αυτοί που βρίσκουν λύσεις χωρίς να λύνουν όλο το αυτοκίνητο και έχουν την ικανότητα να επισκευάζουν και όχι απλά να αντικαθιστούν εξαρτήματα.

Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα όμως αυτοί οι μάστορες και συνήθως έχουν και παρά πολύ δουλειά.

Στην ουσία οι περισσότεροι στην πιάτσα είναι συντηρητές και όχι μηχανικοί αφού 9.5 στους 10 αν τους δώσεις ένα σασμάν για επισκευή ακομα και με εγχειρίδιο θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

Δημοσ.

Σε ολα ΝΑΙ.

Γιατρος με συμβουλεψε για τετοιες περιπτωσεις :)

?

Ακαταλαβιστικο το νόημα.

Σε συμβούλεψε κάποιος να μην εφαρμόζεις τις οδηγίες του κατασκευαστή;

Εγώ θέλω κάποιους που τουλάχιστον να κάνουν τα αυτονόητα.

Τη συντήρηση με τα υλικά και με τον τρόπο που ορίζει ο κατασκευαστής.

Στα αλλά συμφωνώ με τον expertr οι πραγματικά καλοί μηχανικοί αυτοκινήτων είναι αυτοί που βρίσκουν λύσεις χωρίς να λύνουν όλο το αυτοκίνητο και έχουν την ικανότητα να επισκευάζουν και όχι απλά να αντικαθιστούν εξαρτήματα.

Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα όμως αυτοί οι μάστορες και συνήθως έχουν και παρά πολύ δουλειά.

Στην ουσία οι περισσότεροι στην πιάτσα είναι συντηρητές και όχι μηχανικοί αφού 9.5 στους 10 αν τους δώσεις ένα σασμάν για επισκευή ακομα και με εγχειρίδιο θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

Αν κρίνω από τις απαντήσεις που (δεν) πήρα

δε θα βρεις εύκολα συνεργείο να κάνει τη συντήρηση με τα υλικά και τον τρόπο που ορίζει ο κατασκκευαστής.

Και χρεώνουν και κάτι τιμές στα ύψη, επειδή είναι ανεπαρκείς.

Όσο για τη μαστορική,

κομμάτι της δουλειάς είναι και η σωστή διάγνωση και η σωστή θεραπεία.

Δεν είναι μάστορας μόνο το ένα ή το άλλο.

Από την άλλη είναι και μια χύμα δουλειά για την οποία κανείς δεν ασχολήθηκε να την εντάξει σε πλαίσια σωστής πρακτικής,

για την οποία δεν τεκμαίρεται εύκολα ευθύνη και αμέλεια.

Δεν υπάρχει κώδικας δεοντολογίας ούτε κατευθυντήριες οδηγίες

ούτε μελετάει κανείς κατά περίπτωση πριν επιχειρήσει μια επισκευή.

Γι' αυτό και είναι ιεροσυλία να την συγκρίνουμε με άλλους χώρους όπου υπάρχει πλαίσιο καθηκόντων και τεμηρίωση.

Και είναι προκλητικό όταν ακριβοχρεώνουν την τύφλα τους

ή όταν δε δέχονται κουβέντα που είναι ατζαμήδες.

Δημοσ.

κοντα στο αυτοκινητο στο οποιο γινονται εργασιες,αλλα και μεσα στο συνεργειο ,απαγορευεται να  παρευρισκεται οποιοσδηποτε περαν των εργαομενων.οποιος διαφωνει,θελω να τον δω σε κανα χειρουργειο  δικου του αθρωπου,να ζηταει να ειναι παρον.τρελο γελιο.......οποιος νομιζει οτι ξερει καλυτερα την δουλεια,την κανει μονος του...........το "εντιμος και τιμιος" σημαινει μαλακας.....κατσε λυσε εξαγωγη που εχουν γινει τα μπουζονια ενα με το αλουμινιο,να σπασει κανα μπουζονι και να θελει κατεβασμα μπλοκ,και να εχεις τον καθε ανιδεο να σε κραζει που εσπασες το μπουζονι.και να πρεπει να εξηγησεις οτι πρεπει να χρεωθει τρεις τεσσερις εργατοωρες,και να σε λεει εσυ εφταιγες.....τον βαζεις στο βαρελι με τα καμμενα λαδια ή οχι?αν ειχα συνεργειο,θα ηθελα να παρευρισκεται ο ιδιοκτητης για να αναλαμβανει την ευθυνη για καθε εργασια,και να την πληρωνει στο ακεραιο.να εβλεπα εκει  τις μαγκιες τους.........

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαβάζοντας τις εμπειρίες μερικών μελών, θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ κάποια πράγματα.

Δικό μου αμάξι έχω τα τελευταία 2 χρόνια, μεταχειρισμένο και με το που το πήρα το πήγα στο χωριό και άλλαξα λάστιχα κι έκανα service (λάδια, φίλτρο, μπουζί). Το συνεργείο που το πήγα ήταν εξειδικευμένο citroen-peugeot (206, 1.4 είναι) και πήγαμε με ένα φιλο του αφεντικού, έκανε το service (λάδια/φίλτρο για 7500 χιλ. χλμ και μπουζί στα 60000),  έλεγχο στον εγκέφαλο, έλεγχο και καθαρισμός αισθητήρα καυσίμου, σήκωσε το αμάξι, κοίταξε από κάτω και τελικά κόστισε 80 ευρώ, κόβοντας και απόδειξη. Όλοι μου έλεγαν στο χωριό πως μου πήρε πολλά κι εγώ απορούσα, πραγματικά σας μιλάω.

Επειδή μένω μόνιμα στην Αττική, ρωτάω ένα συγγενή που το πηγαίνει....τέλος πάντων να μην σας τα πολυλογώ τον δοκιμάζω για service (λάδια/φίλτρο) και 2-3 άλλα μερεμέτια που ήθελα 120 ευρώ, χωρίς απόδειξη, ας πούμε φυσιολογικά.....κι όταν ήρθε η ώρα για αλλαγή ιμάντα χρονισμού και service (λάδια/φίλτρο), πόσα λέτε πως ζήτησε; 370 ευρώ! Έπεσα κάτω λέμε και φυσικά δεν ξαναπάτησα!

Εν τέλει, ρωτάω δεξιά κι αριστερά και τελικά βρίσκω έναν, αλλάζω ιμάντα, κάνω service με 185 ευρώ, με απόδειξη και όλες οι τιμές πριν από την είσοδο του αυτοκινήτου του συνεργείου δοσμένες, με την υπογραφή του συνεργείου κάτω και σου λέει έλα με αυτό το χαρτί τις προσεχείς μέρες για να ξέρουμε τι τιμή έχουμε δώσει.

Ο συγκεκριμένος με κέρδισε, άλλαξα μπροστινά φρένα (δισκόπλακες/τακάκια μάρκας brembo) με 110 ευρώ, με απόδειξη και πάλι το κόστος σε χαρτί υπογεγραμμένο από το συνεργείο.

Αν κάπου έχω παράπονο είναι ότι, παρά την ρύθμιση του ιμάντα που έγινε 2 φορές, ακόμα ψιλοσφυρίζει όταν ζορίζεται ο κινητήρας, μα μου είπαν πως δεν έχει πρόβλημα και πως για service κλείνεις ραντεβού για μετά από 7-10 μέρες γιατί δεν έχει κενό καθόλου (σεβαστό αυτό φυσικά!).

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι να ψαχνόμαστε ως καταναλωτές και να μην δίνουμε λεφτά σε όσους εξ αρχής δεν μας κάθονται καλά στο μάτι. Ειδικά Αθήνα-Θεσσαλονίκη στα @ρχίδι@ τους...τόσος κόσμος, ένας αν την πατάει την ημέρα αυτός (ο μηχανικός) θησαυρίζει και δεν τον νοιάζει. Αυτοί ξέρουν τι κάνουν, εμείς πρέπει να φυλάξουμε τον ποπό μας.  :-)

Δημοσ.

κοντα στο αυτοκινητο στο οποιο γινονται εργασιες,αλλα και μεσα στο συνεργειο ,απαγορευεται να  παρευρισκεται οποιοσδηποτε περαν των εργαομενων.οποιος διαφωνει,θελω να τον δω σε κανα χειρουργειο  δικου του αθρωπου,να ζηταει να ειναι παρον.τρελο γελιο.......οποιος νομιζει οτι ξερει καλυτερα την δουλεια,την κανει μονος του...........το "εντιμος και τιμιος" σημαινει μαλακας.....κατσε λυσε εξαγωγη που εχουν γινει τα μπουζονια ενα με το αλουμινιο,να σπασει κανα μπουζονι και να θελει κατεβασμα μπλοκ,και να εχεις τον καθε ανιδεο να σε κραζει που εσπασες το μπουζονι.και να πρεπει να εξηγησεις οτι πρεπει να χρεωθει τρεις τεσσερις εργατοωρες,και να σε λεει εσυ εφταιγες.....τον βαζεις στο βαρελι με τα καμμενα λαδια ή οχι?αν ειχα συνεργειο,θα ηθελα να παρευρισκεται ο ιδιοκτητης για να αναλαμβανει την ευθυνη για καθε εργασια,και να την πληρωνει στο ακεραιο.να εβλεπα εκει  τις μαγκιες τους.........

Πιστεύεις ότι ο λόγος που δε σε αφήνουν να μπεις σε χειρουργείο

δεν είναι τσ μικρόβια όχι

αλλά ότι δε θέλουν να μην τους παρακολουθείς....

Και να ξέρεις ότι ο τελευταίος ασθενής έχει δικαιώματα

που εσύ δεν αναγνωρίζεις στους πελάτες του συνεργείου σου.

Αν θέλεις όμως τον παραλληλισμό με τα χειρουργεία,

δέξου και την αμέλεια όπως ισχύει για τους χειρουργούς να ισχύει και για τους μάστορες.

Δέξου και ότι πρέπει στα συνεργεία να υπάρχει κώδικας δεοντολογίας, κατευθυντήριες οδηγίες, μελέτη πριν από κάθε επισκευή.

Εκεί να δεις πόσοι χειρουργοί με τη λογική σου θα ήθελαν να πνίξουν ασθενείς που τους σέρνουν στα δικαστήρια

και θα γούσταραν πολύ την ασυδοσία και την ατιμωρησία της μαστοράτζας.

Τελικά τί είναι αυτό που συζητάμε;

Ότι καλά κάνουν οι ατζαμήδες;

Δημοσ.
Ο χρήστης dollyyy19 είπε:
Πιστεύεις ότι ο λόγος που δε σε αφήνουν να μπεις σε χειρουργείο
δεν είναι τσ μικρόβια όχι
αλλά ότι δε θέλουν να μην τους παρακολουθείς....

Και να ξέρεις ότι ο τελευταίος ασθενής έχει δικαιώματα
που εσύ δεν αναγνωρίζεις στους πελάτες του συνεργείου σου.

Αν θέλεις όμως τον παραλληλισμό με τα χειρουργεία,
δέξου και την αμέλεια όπως ισχύει για τους χειρουργούς να ισχύει και για τους μάστορες.
Δέξου και ότι πρέπει στα συνεργεία να υπάρχει κώδικας δεοντολογίας, κατευθυντήριες οδηγίες, μελέτη πριν από κάθε επισκευή.
Εκεί να δεις πόσοι χειρουργοί με τη λογική σου θα ήθελαν να πνίξουν ασθενείς που τους σέρνουν στα δικαστήρια
και θα γούσταραν πολύ την ασυδοσία και την ατιμωρησία της μαστοράτζας.

Τελικά τί είναι αυτό που συζητάμε;
Ότι καλά κάνουν οι ατζαμήδες;

Πηγαινε στον μαστορα σου εξτρα φακελακι με κανενα 500ρικο μεσα να δεις πως θα ακολουθησει οτι θες εσυ καταγραμμα.Καπως ετσι δουλευει ιατρικος κλαδος που ανηκεις και δεν απαντησες νωριτερα. Απο ατζαμηδες,ΑΣΤΟ.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγαινε στον μαστορα σου εξτρα φακελακι με κανενα 500ρικο μεσα να δεις πως θα ακολουθησει οτι θες εσυ καταγραμμα.Καπως ετσι δουλευει ιατρικος κλαδος που ανηκεις και δεν απαντησες νωριτερα. Απο ατζαμηδες,ΑΣΤΟ.

Την απαυτώνεις την κουβέντα γιατί θες να ξεφύγεις.

Δεν πιάνει πάντοτε.

Υποστηρίζεις τους απατεώνες και ατζαμήδες μάστορες συνάδελφούς σου;

Όσο για τη μαστοράτζα, μια χαρά πολλά κονομάνε

από χίλιες μεριές και κάτω από το τραπέζι.

By the way,

δεν έχω δει πολλούς μάστορες να πετυχαίνουν στο εξωτερικό, επιστήμονες έχουμε δει πολλές δεκάδες χιλιάδες.

Αν καταλαβαίνεις τί σημαίνει αυτό.

Δημοσ.

Ο χρήστης Expertr είπε:

Την απαυτώνεις την κουβέντα γιατί θες να ξεφύγεις.
Δεν πιάνει πάντοτε.

Υποστηρίζεις τους απατεώνες και ατζαμήδες μάστορες συνάδελφούς σου;

Όσο για τη μαστοράτζα, μια χαρά πολλά κονομάνε
από χίλιες μεριές και κάτω από το τραπέζι.

By the way,
δεν έχω δει πολλούς μάστορες να πετυχαίνουν στο εξωτερικό, επιστήμονες έχουμε δει πολλές δεκάδες χιλιάδες.
Αν καταλαβαίνεις τί σημαίνει αυτό.

Οταν λες μαστορες να πετυχαινουν τι εννοεις; ασχολεισαι με τον συγκεκριμενο χωρο και δεν ξερεις κανεναν; Μαλλον εισαι τελειως ασχετος.
Ο λογος που παρα πολλοι επιστημονες φευγουν στο εξωτερικο ειναι οτι εκει πληρωνονται καλυτερα και εχουν ευκαιριες.Κατι που δεν συμβαινει με τους μαστορες απαραιτητα.

Δεν απαφτωσα τιποτα.Σου ειπα για τα φακελακια που ζητατε "τιμια" για να σωσετε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ...Μιλαμε για κατι που εχετε ορκιστει και καταπατατε.Δεν μιλαμε για ενα φιλτρο που αντι να ειναι mahle ειναι bosch..
Ψαχνεις και απαντηση τοση ωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...