Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο πολλα χρονια αποχης, κυριως επειδη εκλεισε στην πολη μου το κολυμβητηριο, ειπα σαν φοιτητης να ξεκινησω ξανα.

Θα εχω θεμα αν χρησιμοποιησω μαγιο για την θαλασσα, χαλαρο με διχτακι απο μεσα?

Αν ναι, προτεινετε το τυπου μποξερακι? Σε στιλ σλιπακι δεν θα ειναι και το καλυτερο θεαμα μιας και ειμαι λιγα κιλα παραπανω :P

Επισης, να ξυρισω τα ποδια τουλαχιστον το εσωτερικο κομματι στα μπουτια (μεχρι το μηκος του μαγιου ή και παραπανω?) ή ολοκληρο ποδι για να μην συγκαω? 

Δημοσ.

Ρώτα στο κολυμβητήριο. Συνήθως θες κολλητό μαγιό(είτε μποξεράκι είτε σλιπ) και σκούφο. Το ξύρισμα δεν είναι πάντα απαραίτητο αλλά άμα είσαι φουλ αρκούδα και δεν σε πειράζει να ξυρηστείς τότε δεν θα ήταν άσχημο. Θα δείς και μόνος σου ότι το κλασσικό μαγιό για θάλασσα θα σου φεύγει αν κολυμπάς με πιο γρήγορους ρυθμούς. Μην κολάς με την εμφάνιση πάντως, κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου. Επίσης λογικά θα σου ζητήσουν χαρτί γιατρού από δερματολόγο/καρδιολόγο κτλπ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρετε γιατί ένα κολλητό μαγιό Speedo που έχω από πέρσυ το καλοκαίρι μου έχει ξεχειλωσει Και έχει φτάσει μέχρι κάτω ενώ ήταν μέχρι τη μέση του μηρου;το είχα πάρει και 30 ευρώ αλλά το φοράω συνέχεια...τι να πω, να ξαναγορασω το ίδιο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arnold94 είπε

Ξέρετε γιατί ένα κολλητό μαγιό Speedo που έχω από πέρσυ το καλοκαίρι μου έχει ξεχειλωσει Και έχει φτάσει μέχρι κάτω ενώ ήταν μέχρι τη μέση του μηρου;το είχα πάρει και 30 ευρώ αλλά το φοράω συνέχεια...τι να πω, να ξαναγορασω το ίδιο;

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

Δημοσ.

Επειδη πηγαινα κ γω, ενα κολλητο σλιπακι πιστευω θα ηταν το καλυτερο. Προσωπικα εμενα με βολεψε παρα παρα πολυ. Δεν εχεις λογο να ντρεπεσαι αν εισαι γεματος και βαλεις σλιπακι. Τωρα για το ξυρισμα, δεν πιστευω οτι ειναι αναγκαστικο. Απλα οπως ειπε και ο half evil πιο πανω, απλα κανε ενα τριμαρισμα και εισαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...