x9V3V8x Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Γεια σας, Όταν πηγαίνετε τον δείκτη του ποντικιού σας επάνω σε έναν φάκελο ή σε ένα αρχείο μετά από λίγο εμφανίζετε ένα μικρό κίτρινο παράθυρο με ορισμένες πληροφορίες του αρχείου ή αντίστοιχα του φακέλου όπως (θέση, μέγεθος, ημερομηνία). Αυτό το «μετά από λίγο» είναι δυνατών να ρυθμιστή με κάποιο τρόπο και να εμφανίζετε αμέσως; Ευχαριστώ.
CheOnWeb Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Σ' εμένα, 9 στις 10, λιγότερο από δευτερόλεπτο και 1 στις 10 δεν βγαίνει ποτέ!
x9V3V8x Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Παράξενο, ενώ έχω έναν φάκελο επιλεγμένο και το βελάκι το πάω επάνω σε έναν άλλο φάκελο μετράω 4 δευτερόλεπτα και έπειτα εμφανίζετε, το έκανα πάμπολλες φορές τόσο σε φακέλους όσο και σε αρχεία περίπου 4 δευτερόλεπτα για να εμφανιστεί το παραθυράκι πληροφοριών. Και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος στα windows ή στη registry .
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τρέξε ccleaner να καθαρίσεις και σκάναρε για malware.
x9V3V8x Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δεν είναι θέμα μολυσμένου λειτουργικού, έχω γρήγορο pc χωρείς κολλήματα, αλά το θέμα σας το έθεσα έπειτα από χρόνια, δηλαδή είναι κάτι που το παρατηρώ χρόνια σε windows και σε διάφορα pcs (windows xp μετά windows vista τώρα windows 7) και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ή τροποποιήσει στην registry όπως είχα βρει την ρύθμιση ταχύτητας εμφάνισης του Μενού Έναρξη εεε μήπως υπάρχει κάποιος αντίστοιχος τρόπος ρύθμισης της ταχύτητας εμφανίσεις πληροφοριών όταν επιλέγουμε κάποιο αρχείο ή φάκελο.
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καταρχάς δεν χρειάζεται να γράφεις με μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς. Άσε το default που είναι το κανονικό. Εγώ δηλ. τόσα χρόνια σε τόσα pc γιατί δεν το έχω παρατηρήσει? Παρά μόνο σε μηχανήματα αργά με λίγη μνήμη και με malware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα