Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ταβέρνα 180 ευρώ λογαριασμός, έφεραν δελτίο παραγγελίας. Πάω και ζητάω απόδειξη (αν και ήμασταν 20 άτομα κανείς δε νοιάστηκε, μόνο εγώ πήγα). Ξύνισε τη μούρη αλλά μου την έδωσε.

Πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο.30 ευρώ. Λέω κάρτα δέχεστε; Όχι δεν βάλαμε pos.Πληρώνω μετρητά, απόδειξη ούτε για δείγμα.

Αυτά είναι μόνο 2 παραδείγματα αυτής της εβδομάδας. Μετά φταίνει μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι για την κατάντια της χώρας. Όχι οι επιχειρηματίες.

  • Like 12
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τις 28 Ιουλίου που είναι η διορία για τα POS άρχισε τα τηλέφωνα για καταγγελίες... :P

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2
Δημοσ.

Εμένα εχθές πήγαν σε γνωστό σπα 2 φιλες μου, σύνολο 90€ αυτά που έκαναν.

 

Βγαίνουν λέω απόδειξη πήρατε,ααα λέει δεν μας έδωσε

 

90€ τσέπη κατευθειαν! Γιατί δεν ζητήσατε λέω; Ντραπηκαμε. Άκουσον άκουσον!! Ήμουν έτοιμος να πάω μέσα αλλά δεν με άφησαν :)

  • Like 2
Δημοσ.

που να δεις τωρα που θα καταργηθει η εκπτωση για ιατρικες δαπανες οι γιατροι ποσο μαυρα θα δουλευουν

  • Like 1
Δημοσ.

Μετά τις 28 Ιουλίου που είναι η διοροία για τα POS άρχισε τα τηλέφωνα για καταγγελίες... :P

Kot-05-schri.JPG

Εμένα εχθές πήγαν σε γνωστό σπα 2 φιλες μου, σύνολο 90€ αυτά που έκαναν.

 

Βγαίνουν λέω απόδειξη πήρατε,ααα λέει δεν μας έδωσε

 

90€ τσέπη κατευθειαν! Γιατί δεν ζητήσατε λέω; Ντραπηκαμε. Άκουσον άκουσον!! Ήμουν έτοιμος να πάω μέσα αλλά δεν με άφησαν :)

εγω πηγα Εδεμ παραλια το περιπτερο διπλα αποδειξη δεν εκοψε αλλα εγω ζητησα επιτακτικα!!εστω και για το κοστος των 50 λεπτων....

  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό τώρα για καλό το έκαναν;

Λογικά υπολόγισαν ότι το κόστος της φοροαπαλαγής ήταν μεγαλύτερο από το κέρδος της μειωμένης φοροφυγής, οπότε για το κράτος εισπρακτικά δεν είχε νόημα να το κρατήσει.

Δημοσ.

Μετά φταίνει μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι για την κατάντια της χώρας. Όχι οι επιχειρηματίες.

Αλλο το ενα , αλλο το αλλο.

Προφανως φταινε και οι φοροφυγαδες και η εν γενει νοοτροπια του Ελληνα, αυτο δε σημαινει οτι με το δημοσιο ολα ειναι κομπλε.

Επισης, οι επιχειρηματιες βρισκουν και τα κανουν. Τον λογο μαντεψε τον. Ω ναι, καποιοι που επρεπε να κανουν ελεγχους 24/7 και να τους κοβουν τον κ*λο, ειναι στην γραφειαρα τους και ξυνονται. Και καποιοι αλλοι αντι να κανουν καταγγελιες στα αρμοδια οργανα, θεωρουν οτι συνεισφερουν περισσοτερο με το να ανοιγουν τοπικ στα φορουμ.

 

Σε οτι αφορα τα POS , η διορια ειναι ως το τελος του Ιουνη, οποτε ως προς αυτο το κομματι ειναι οκ προς το παρον. Αλλα και παλι ο μεσος Ελληνας δεν θελει τα POS και εναντιωνεται στη χρηση του πλαστικου χρηματος (μια βολτα σε αντιστοιχα τοπικ εδω μεσα θα σε πεισει), αρα δεν καταλαβαινω γιατι φταιει ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας που εχει την νοοτροπια του μεσου Ελληναρα.

  • Like 1
Δημοσ.

Οι φοροφυγάδες υπάρχουν επειδή το κράτος είναι ο κατα φύσην λήσταρχος. Αν υπήρχε ανταποδοτικότητα στη φορολογία (δωρεάν δρόμοι, συντήρηση δρόμων, πραγματική δωρεάν παιδία και υγεία κλπ) και δεν πήγαιναν τα περισσότερα σε καρεκλοκένταυρους διοικητικούς και αργόμισθους και νυν "αλληλλέγγυους" και "ευπαθείς ομάδες" η φοροδιαφυγή θα περιοριζόταν μόνο στους μεγάλους που έχουν πλάτες. Τώρα όποιος μπορεί να φοροδιαφύγει θα φοροδιαφύγει γιατί αλλιώς θα πεθάνει. Θα δουλέψει κ μαύρα γιατί αλλιώς θα πεθάνει. Το μήνυμα αυτό δεν έχει σκοπό να υπερασπιστεί την φοροδιαφυγή άλλα είναι ο δικηγόρος του διαβόλου. Η γκρίνια για τη φοροδιαφυγή έρχεται κυρίως από μισθωτούς  που ΔΕΝ μπορούν να φοροδιαφύγουν. Αν μπορούσαν κι αυτοί θα έπαιρναν στο χέρι της εισφορές τους αντί να γεμίζουν τρύπιους κουμπαράδες. Εκτός αν κάποιοι εδώ μέσα πιστεύούν (100% στανταράκι) ότι ζούμε ακόμη στην περίοδο 1995-2005. 

  • Like 22
Δημοσ.

Οι φοροφυγάδες υπάρχουν επειδή το κράτος είναι ο κατα φύσην λήσταρχος. Αν υπήρχε ανταποδοτικότητα στη φορολογία (δωρεάν δρόμοι, συντήρηση δρόμων, πραγματική δωρεάν παιδία και υγεία κλπ) και δεν πήγαιναν τα περισσότερα σε καρεκλοκένταυρους διοικητικούς και αργόμισθους και νυν "αλληλλέγγυους" και "ευπαθείς ομάδες" η φοροδιαφυγή θα περιοριζόταν μόνο στους μεγάλους που έχουν πλάτες. Τώρα όποιος μπορεί να φοροδιαφύγει θα φοροδιαφύγει γιατί αλλιώς θα πεθάνει. Θα δουλέψει κ μαύρα γιατί αλλιώς θα πεθάνει. Το μήνυμα αυτό δεν έχει σκοπό να υπερασπιστεί την φοροδιαφυγή άλλα είναι ο δικηγόρος του διαβόλου. Η γκρίνια για τη φοροδιαφυγή έρχεται κυρίως από μισθωτούς που ΔΕΝ μπορούν να φοροδιαφύγουν. Αν μπορούσαν κι αυτοί θα έπαιρναν στο χέρι της εισφορές τους αντί να γεμίζουν τρύπιους κουμπαράδες. Εκτός αν κάποιοι εδώ μέσα πιστεύούν (100% στανταράκι) ότι ζούμε ακόμη στην περίοδο 1995-2005.

 

Ναι, για να έλεγε ο εστιάτορας πχ "180 ευρώ με απόδειξη, χωρίς απόδειξη στα 150" να σου πω μετά αν θα το δεχόταν ο μισθωτός και αν θα φοροδιέφευγε έμμεσα και αυτός και άμεσα βοηθούσε τον εστιάτορα να φοροδιαφύγει. Ένα ελάχιστο μόνο ποσοστό τους δεν θα το δεχόταν.

Απλά γκρινιάζουν γιατί δεν τους κάνουν έκπτωση όταν δεν κόβεται απόδειξη και όλο το κέρδος πάει στον άλλον και δεν το μοιράζονται.

Αν δεν αλλάξει νοοτροπία ο λαός, και για να αλλάξει μόνο όταν τα σημερινά 3χρονα γίνουν 50ρηδες...

  • Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, για να έλεγε ο εστιάτορας πχ "180 ευρώ με απόδειξη, χωρίς απόδειξη στα 150" .

 

Ούτε καν όλο το ΦΠΑ? Αίσχος... :P (24% δεν έχει πάει στην εστίαση?)

Αν δεν αλλάξει νοοτροπία ο λαός, και για να αλλάξει μόνο όταν τα σημερινά 3χρονα γίνουν 50ρηδες...

 

Αν δεν φτιάξει το ασφαλιστικό, δεν θα αλλάξει τπτ. Όχι μόνο για τους νέους, αλλά για όλους...

  • Like 3
Δημοσ.

Σε ταβέρνα 180 ευρώ λογαριασμός, έφεραν δελτίο παραγγελίας. Πάω και ζητάω απόδειξη (αν και ήμασταν 20 άτομα κανείς δε νοιάστηκε, μόνο εγώ πήγα). Ξύνισε τη μούρη αλλά μου την έδωσε.

Πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο.30 ευρώ. Λέω κάρτα δέχεστε; Όχι δεν βάλαμε pos.Πληρώνω μετρητά, απόδειξη ούτε για δείγμα.

Αυτά είναι μόνο 2 παραδείγματα αυτής της εβδομάδας. Μετά φταίνει μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι για την κατάντια της χώρας. Όχι οι επιχειρηματίες.

και πολυ καλα κανουν (πλεον)...

ειπαμε να πληρωνουν και εναν φορο παραπανω αλλα αυτοι στας ευρωπας το ξεφτυλισανε...

σαν την παροιμια που ειπανε στην γρια να κλασει και αυτη χεστηκε...

 

ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι

  • Like 1
Δημοσ.

Οι φοροφυγάδες υπάρχουν επειδή το κράτος είναι ο κατα φύσην λήσταρχος. Αν υπήρχε ανταποδοτικότητα στη φορολογία (δωρεάν δρόμοι, συντήρηση δρόμων, πραγματική δωρεάν παιδία και υγεία κλπ) και δεν πήγαιναν τα περισσότερα σε καρεκλοκένταυρους διοικητικούς και αργόμισθους και νυν "αλληλλέγγυους" και "ευπαθείς ομάδες" η φοροδιαφυγή θα περιοριζόταν μόνο στους μεγάλους που έχουν πλάτες.

 

Σίγουρα μη το συζητάς

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...