Ducatista Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Λοιπόν καλημέρα για ακόμη μια φορά υπάρχει πρόβλημα με συναλλαγή με κάποιον φίλο από εδώ.. κλασικά δεν έχει αξιολογήσεις και έκανα κατάθεση! (Είναι μέλος από το 14 μου είπε βέβαια ότι είχε κάνει κατι πωλήσεις) Ο λόγος λοιπόν για ένα προτζεκτορα που ένα μέλος από εδώ πουλούσε και επειδή είμαι Ρόδο και αυτός Αθήνα δεν ήθελε με αντικαταβολή επειδή θα αργούσε να πάρει τα χρήματα οπότε αντί να μου τον στείλει και να κάνω κατάθεση εγώ έκανα στο ταχυδρομειο τηλεφωνική επιταγή!περιμένω μια βδομάδα τώρα ούτε το δέμα έχει έρθει ούτε σηκώνει το τηλ και με μπλόκαρε από το viber βέβαια εγώ είχα μιλήσει με το παιδι στο τηλ και μου φάνηκε κυριος κάναμε και πλάκα ειλικρινά δεν περίμενα να μου φέρθει έτσι το πόσο δεν ήταν μεγάλο μιλάμε για 40 ευρώ συν 6 της επιταγης στο ταχυδρομείο απλά είναι η κοροϊδία ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω σκέφτομαι να πάω να κάνω τα νόμιμα αφού έχω ονομα επίθετο και (μαλλον) αριθμό ταυτότητας αλλα σκεφτομαι μήπως το παιδί έχει πάθει κάτι και δεν θα ήθελα να τον εκθέσω δεν ξέρω! Πάντως υπάρχουν και παιδιά εδώ πραγματικά διαμάντια (πριν 3 4 χρόνια μου έστειλε κάποιος κινητό ελεύθερο και αφού το έλαβα μετά την επόμενη πήγα και του έκανα καταθεση ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα το κάνει δεν είχα και αξιογησεις τοτε) 1
zianna Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Λοιπόν καλημέρα για ακόμη μια φορά υπάρχει πρόβλημα με συναλλαγή με κάποιον φίλο από εδώ.. κλασικά δεν έχει αξιολογήσεις και έκανα κατάθεση! (Είναι μέλος από το 14 μου είπε βέβαια ότι είχε κάνει κατι πωλήσεις) Ο λόγος λοιπόν για ένα προτζεκτορα που ένα μέλος από εδώ πουλούσε και επειδή είμαι Ρόδο και αυτός Αθήνα δεν ήθελε με αντικαταβολή επειδή θα αργούσε να πάρει τα χρήματα οπότε αντί να μου τον στείλει και να κάνω κατάθεση εγώ έκανα στο ταχυδρομειο τηλεφωνική επιταγή!περιμένω μια βδομάδα τώρα ούτε το δέμα έχει έρθει ούτε σηκώνει το τηλ και με μπλόκαρε από το viber βέβαια εγώ είχα μιλήσει με το παιδι στο τηλ και μου φάνηκε κυριος κάναμε και πλάκα ειλικρινά δεν περίμενα να μου φέρθει έτσι το πόσο δεν ήταν μεγάλο μιλάμε για 40 ευρώ συν 6 της επιταγης στο ταχυδρομείο απλά είναι η κοροϊδία ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω σκέφτομαι να πάω να κάνω τα νόμιμα αφού έχω ονομα επίθετο και (μαλλον) αριθμό ταυτότητας αλλα σκεφτομαι μήπως το παιδί έχει πάθει κάτι και δεν θα ήθελα να τον εκθέσω δεν ξέρω! Πάντως υπάρχουν και παιδιά εδώ πραγματικά διαμάντια (πριν 3 4 χρόνια μου έστειλε κάποιος κινητό ελεύθερο και αφού το έλαβα μετά την επόμενη πήγα και του έκανα καταθεση ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα το κάνει δεν είχα και αξιογησεις τοτε) Αν το πας νόμιμα θα κάνεις μία τρύπα στο νερό. Να ευχαριστείς που έχασες μόνο 46 ευρώ και να σου γίνει μάθημα και να εύχεσαι ο άλλος έστω να πει ένα "εις υγεία του κορόιδου" γιατί κορόιδο πιάστηκες. 3
Ducatista Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αν το πας νόμιμα θα κάνεις μία τρύπα στο νερό. Να ευχαριστείς που έχασες μόνο 46 ευρώ και να σου γίνει μάθημα και να εύχεσαι ο άλλος έστω να πει ένα "εις υγεία του κορόιδου" γιατί κορόιδο πιάστηκες. καλά θα ευχηθώ να πει στην υγεία μου! Τωρα στο θέμα μου λες ότι δεν θα βγαλωρίδα άκρη νομικά αν πάω ας πούμε την Δευτέρα στο τμήμα? Δίνω και το τηλ να δω αν ανήκει σε αυτόν βασικά!
zianna Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 καλά θα ευχηθώ να πει στην υγεία μου! Τωρα στο θέμα μου λες ότι δεν θα βγαλωρίδα άκρη νομικά αν πάω ας πούμε την Δευτέρα στο τμήμα? Δίνω και το τηλ να δω αν ανήκει σε αυτόν βασικά! Το τμήμα θα σου πει να κάνεις μήνυση και να πληρώσεις κι εγώ δεν ξέρω πόσα έξτρα από την τσέπη σου για να το πας δικαστικά, και άντε και το πήγες, άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν του τα χρωστούσες απλά τα λεφτά και έκανες κατάθεση ή ότι πράγματι δεν σου ήρθε τίποτα. Χώρια που η υπόθεση θα εκδικαστεί μετά από καμιά πενταετία κι αν. Πληροφορίες τηλεφωνικών αριθμών η αστυνομία ΔΕΝ δίνει. Ούτε ο φορέας αν το έχει απόρρητο. Αν μιλάς για κινητό, και να πάρεις τηλ να ρωτήσεις ΔΕΝ δίνουν λεπτομέρειες σε ποιον ανήκει. Τράβα βρες εισαγγελέα να δώσει διαταγή, και αν βρεις κανέναν να το κάνει για υπόθεση 40 ευρώ σφύρα μας κλέφτικα.
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Πάλι τα γνωστά θα πούμε Μην κάνετε κατάθεση σε άτομα χωρίς αξιολογήσεις Ποτέ κατάθεση σε άτομα που δεν έχουν "πρόσωπο" στο φόρουμ κτλπ Έκανες ένα μάθημα αξίας 46€ και συνεχίζεις. 2
Ducatista Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Το τμήμα θα σου πει να κάνεις μήνυση και να πληρώσεις κι εγώ δεν ξέρω πόσα έξτρα από την τσέπη σου για να το πας δικαστικά, και άντε και το πήγες, άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν του τα χρωστούσες απλά τα λεφτά και έκανες κατάθεση ή ότι πράγματι δεν σου ήρθε τίποτα. Χώρια που η υπόθεση θα εκδικαστεί μετά από καμιά πενταετία κι αν. Πληροφορίες τηλεφωνικών αριθμών η αστυνομία ΔΕΝ δίνει. Ούτε ο φορέας αν το έχει απόρρητο. Αν μιλάς για κινητό, και να πάρεις τηλ να ρωτήσεις ΔΕΝ δίνουν λεπτομέρειες σε ποιον ανήκει. Τράβα βρες εισαγγελέα να δώσει διαταγή, και αν βρεις κανέναν να το κάνει για υπόθεση 40 ευρώ σφύρα μας κλέφτικα. νόμιζα ότι για υποθέσεις απάτης γίνετε κάπως αυταπαγγελτα το θέμα!έχω τις συνομιλίες και στο viber και τα πάντα μπορώ να αποδείξω ότι έγινε αυτό που λέω! Τώρα το μέλος είναι ο Miatakos
zianna Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 νόμιζα ότι για υποθέσεις απάτης γίνετε κάπως αυταπαγγελτα το θέμα!έχω τις συνομιλίες και στο viber και τα πάντα μπορώ να αποδείξω ότι έγινε αυτό που λέω! Τώρα το μέλος είναι ο Miatakos Άντε να το ξαναγράψουμε, δεν είσαι ο πρώτος που πιάστηκε κορόιδο ούτε ο τελευταίος θα είσαι. Απλά το πάθημα να σου γίνει μάθημα, και δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Ο μόνος τρόπος ίσως, το άτομο να έχει κάνει το ίδιο σε καμιά 100ριά + άτομα και τότε να μαζευτείτε όλοι μαζί και να αχοληθεί η δικαιοσύνη. Και πάλι λεφτά πίσω ΔΕΝ θα πάρετε, λογικά θα τα έχει φάει όλα, θα πληρώσετε και δικαστικά έξοδα, και απλά θα τον βάλετε φυλακή για ένα χρονικό διάστημα. Τέλος.
Ducatista Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Άντε να το ξαναγράψουμε, δεν είσαι ο πρώτος που πιάστηκε κορόιδο ούτε ο τελευταίος θα είσαι. Απλά το πάθημα να σου γίνει μάθημα, και δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Ο μόνος τρόπος ίσως, το άτομο να έχει κάνει το ίδιο σε καμιά 100ριά + άτομα και τότε να μαζευτείτε όλοι μαζί και να αχοληθεί η δικαιοσύνη. Και πάλι λεφτά πίσω ΔΕΝ θα πάρετε, λογικά θα τα έχει φάει όλα, θα πληρώσετε και δικαστικά έξοδα, και απλά θα τον βάλετε φυλακή για ένα χρονικό διάστημα. Τέλος. σου είπα δεν με ενδιαφέρει το πόσο καθόλου! Αφού δεν υπάρχει τρόπος να βρω άκρη οκ
Ducatista Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Εγραψες ποιος ειναι στους διαχειριστες ? έβαλα το νικ του εδώ!
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Πραγματικα θελω πολυ να δω το mindset τυπων που εν ετει 2017 καταθετουν λεφτα σε αγνωστους για να εξασφαλισουν ως ανταλλαγμα μια υποσχεση οτι θα παραλαβουν ταχυδρομικως ενα προιον. ΥΓ. Νομικα δε θα βγαλεις ακρη. Δεξου πως τα 46 ευρω ηταν μια πολυ καλη τιμη για το μαθημα που σου εδωσε ο τυπος και σε γλυτωσε απο χειροτερα, πες του κι ενα ευχαριστω που ηταν φθηνος. Αλλοι παιρνουν 300+ και σιγουρα ησουν ενα απο τα υποψηφια θυματα τους. Φθηνα την γλυτωσες με 46ρικο. 2
shreder Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Κανονικά το φορουμ θα πρέπει να το ψάξει το θέμα μίλα με τον hal9000 και ζήτα του να δώσει την ip του Miatakos στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος για να βρεθει και να συλληφθει και να τον διαγραψουνε οπωσδηποτε απο το φορουμ.
zianna Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Κανονικά το φορουμ θα πρέπει να το ψάξει το θέμα μίλα με τον hal9000 και ζήτα του να δώσει την ip του Miatakos στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος για να βρεθει και να συλληφθει και να τον διαγραψουνε οπωσδηποτε απο το φορουμ.Ρε παιδιά μην λέτε ό,τι σας κατέβει.Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ασχολείται με παιδεραστές, και όχι με συναλλαγές 40 ευρώ. Η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συμπεριλαμβάνει την πρόληψη, την έρευνα και την καταστολή εγκλημάτων ή αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8194 Η συναλλαγή που ΔΕΝ έγινε δεν είναι έγκλημα, δεν ξέρω πώς λέγεται νομικά, σίγουρα όχι έγκλημα. 1
Θεkλα Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Γνωστο προβλημα με τις συναλλαγες σε fora. Δεν ξερεις αν απευθυνεσαι τελικα σε zianna ή gigisoni.
Προτεινόμενες αναρτήσεις