zianna Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Γνωστο προβλημα με τις συναλλαγες σε fora. Δεν ξερεις αν απευθυνεσαι τελικα σε zianna ή gigisoni. Τελείως άσχετη και ό,τι να'ναι η απάντησή σου, όπως πάντα βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω. Και ο πληθυντικός του forum είναι forums, εκτός αν μιλάς για συναλλαγές στις πλατείες της αρχαίας Ρώμης, μπας και μάθεις κάτι σήμερα. 2
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τελείως άσχετη και ό,τι να'ναι η απάντησή σου, όπως πάντα βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω. Και ο πληθυντικός του forum είναι forums, εκτός αν μιλάς για συναλλαγές στις πλατείες της αρχαίας Ρώμης, μπας και μάθεις κάτι σήμερα. χαχα τον εστειλες...τον εκτοξευσες για να ειμαι ακριβης 1
shreder Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά μην λέτε ό,τι σας κατέβει. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ασχολείται με παιδεραστές, και όχι με συναλλαγές 40 ευρώ. Η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συμπεριλαμβάνει την πρόληψη, την έρευνα και την καταστολή εγκλημάτων ή αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8194 Η συναλλαγή που ΔΕΝ έγινε δεν είναι έγκλημα, δεν ξέρω πώς λέγεται νομικά, σίγουρα όχι έγκλημα. Προκείται για εξαπάτηση φίλε μυο και η εξαπάτηση είναι έγκλημα και με αυτό ασχολείται η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
opcorsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δες το σαν ενα ιδιαιτερο μαθημα αξιας 46 ευρω για το πως να μην εισαι θυμα και να σε πατανε ολοι στην ζωη σου.. τοτε θα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.. αλλωστε αν δεν υπηρχαν βλακες (φιλικοτατα) πως θα επιβιωναν οι εξυπνοι..κλεφτες θα γινονταν? αλληγορικη η τελευταια προταση 1
zianna Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Προκείται για εξαπάτηση φίλε μυο και η εξαπάτηση είναι έγκλημα και με αυτό ασχολείται η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δεν είμαι νομικός και βαριέμαι να το ψάχνω και δεν επιμένω, αλλά θα επιμείνω στο γεγονός ότι ΔΕΝ θα ασχοληθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση 40 ευρώ. Και η σιγουριά μου υπόκειται στο ότι παρόμοια γεγονότα έχουν γίνει χιλιάδες και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ως τώρα, κάτι θα ακούγαμε...
shreder Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δεν είμαι νομικός και βαριέμαι να το ψάχνω και δεν επιμένω, αλλά θα επιμείνω στο γεγονός ότι ΔΕΝ θα ασχοληθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση 40 ευρώ. Και η σιγουριά μου υπόκειται στο ότι παρόμοια γεγονότα έχουν γίνει χιλιάδες και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ως τώρα, κάτι θα ακούγαμε... Το ότι δεν τα καταγγέλουμε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δείχνει σαφώς ότι δεν ασχολείται αλλά όχι επειδή δεν θέλει αυτή να ασχοληθεί αλλά επειδη δεν το ζητάμε εμείς. 2
zianna Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Το ότι δεν τα καταγγέλουμε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δείχνει σαφώς ότι δεν ασχολείται αλλά όχι επειδή δεν θέλει αυτή να ασχοληθεί αλλά επειδη δεν το ζητάμε εμείς. Ναι, αλλά για να ασχοληθεί θα πρέπει ο συγκεκριμένος να το έχει κάνει σε πολλούς. Μόνο τότε θα ασχοληθούν, μεμονωμένα όχι, προφανώς δεν υπάρχει χρόνος και προσωπικό για να διαθέσουν μισθούς υπαλλήλων σε υπόθεση 40 ευρώ. Οπότε επανερχόμαστε σε αυτό που είπα πριν.
shreder Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Σου λέω και πάλι αν δεν τα καταγγείλεις δεν θα ασχοληθεί η δίωξη με τίποτα και μία φόρα να το έχει κάνει κάποιος με μία καταγγελία θα ασχοληθεί πιστεψέ με. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τελείως άσχετη και ό,τι να'ναι η απάντησή σου, όπως πάντα βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω. Και ο πληθυντικός του forum είναι forums, εκτός αν μιλάς για συναλλαγές στις πλατείες της αρχαίας Ρώμης, μπας και μάθεις κάτι σήμερα. Εδώ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις αγωγές με τις μηνύσεις και δίνεις και νομικές συμβουλές...
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Σου λέω και πάλι αν δεν τα καταγγείλεις δεν θα ασχοληθεί η δίωξη με τίποτα και μία φόρα να το έχει κάνει κάποιος με μία καταγγελία θα ασχοληθεί πιστεψέ με. δεν αμφιβαλλω πως δε θα σχοληθει ΑΛΛΑ δε θα το βαλει σε πρωτη προτεραιοτητα... π.χ αμεση ανταποκριση θα βρεις απο αστυνομια για φονο παρα για απλο διαπληκτισμο με υβρεις... 1
opcorsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 παντως εγω δεν κρινω κακα τον πωλητη...δεν θα το εκανα ποτε εννοειται, αλλα βρηκε πατημα.. ο Σωκρατης ειχε πει κατι σοφο... αν με κοροιδεψεις μια φορα το λαθος ειναι δικο σου αν με κοροιδεψεις και δευτερη το λαθος ειναι δικο μου 2
zianna Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Εδώ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις αγωγές με τις μηνύσεις και δίνεις και νομικές συμβουλές... Νομική συμβουλή είναι αυτό που παράθεσες; Μάλλον εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια αν πιστεύεις ότι η εξήγηση της σημασίας του πληθυντικού fora είναι νομική συμβουλή, ε ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα... Και αν ο άλλος ήθελε νομική συμβουλή, υπάρχει και το e-lawyer. Σε τεχνολογικό φόρουμ που ήρθε, τέτοιου είδους συμβουλές θα πάρει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Προφανώς και δεν αναφερόμουν στον πληθυντικό περί forum. Αλλά ότι την λες και στο άλλο μέλος όταν μπερδεύεις έννοιες αστικού με ποινικού δικαίου...
zianna Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Προφανώς και δεν αναφερόμουν στον πληθυντικό περί forum. Αλλά ότι την λες και στο άλλο μέλος όταν μπερδεύεις έννοιες αστικού με ποινικού δικαίου... Ενώ ας πού,ε δεν έγραψα αμέσως μετά ότι δεν είμαι νομικός και δεν επιμένω...
Θεkλα Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δεν είμαι νομικός και βαριέμαι να το ψάχνω και δεν επιμένω, αλλά θα επιμείνω στο γεγονός ότι ΔΕΝ θα ασχοληθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση 40 ευρώ. Και η σιγουριά μου υπόκειται στο ότι παρόμοια γεγονότα έχουν γίνει χιλιάδες και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ως τώρα, κάτι θα ακούγαμε... Εγω εχω παλι αμφιβολιες για τα ελληνικά εδω μεσα. Και δε μιλω για το αν θα γραψει κανεις αβγό ή αυγό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις