Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωστο προβλημα με τις συναλλαγες σε fora.

Δεν ξερεις αν απευθυνεσαι τελικα σε zianna ή gigisoni.

Τελείως άσχετη και ό,τι να'ναι η απάντησή σου, όπως πάντα βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω.

Και ο πληθυντικός του forum είναι forums, εκτός αν μιλάς για συναλλαγές στις πλατείες της αρχαίας Ρώμης, μπας και μάθεις κάτι σήμερα.

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τελείως άσχετη και ό,τι να'ναι η απάντησή σου, όπως πάντα βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω.

Και ο πληθυντικός του forum είναι forums, εκτός αν μιλάς για συναλλαγές στις πλατείες της αρχαίας Ρώμης, μπας και μάθεις κάτι σήμερα.

χαχα τον εστειλες...τον εκτοξευσες για να ειμαι ακριβης  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μην λέτε ό,τι σας κατέβει.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ασχολείται με παιδεραστές, και όχι με συναλλαγές 40 ευρώ.

Η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συμπεριλαμβάνει την πρόληψη, την έρευνα και την καταστολή εγκλημάτων ή αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8194

Η συναλλαγή που ΔΕΝ έγινε δεν είναι έγκλημα, δεν ξέρω πώς λέγεται νομικά, σίγουρα όχι έγκλημα.

Προκείται για εξαπάτηση φίλε μυο και η εξαπάτηση είναι έγκλημα και με αυτό ασχολείται η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Δημοσ.

Δες το σαν ενα ιδιαιτερο μαθημα αξιας 46 ευρω για το πως να μην εισαι θυμα και να σε πατανε ολοι στην ζωη σου.. τοτε θα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου..

αλλωστε αν δεν υπηρχαν βλακες (φιλικοτατα) πως θα επιβιωναν οι εξυπνοι..κλεφτες θα γινονταν?

αλληγορικη η τελευταια προταση

• Like 1
Δημοσ.

Προκείται για εξαπάτηση φίλε μυο και η εξαπάτηση είναι έγκλημα και με αυτό ασχολείται η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Δεν είμαι νομικός και βαριέμαι να το ψάχνω και δεν επιμένω, αλλά θα επιμείνω στο γεγονός ότι ΔΕΝ θα ασχοληθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση 40 ευρώ. Και η σιγουριά μου υπόκειται στο ότι παρόμοια γεγονότα έχουν γίνει χιλιάδες και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ως τώρα, κάτι θα ακούγαμε...

Δημοσ.

Δεν είμαι νομικός και βαριέμαι να το ψάχνω και δεν επιμένω, αλλά θα επιμείνω στο γεγονός ότι ΔΕΝ θα ασχοληθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση 40 ευρώ. Και η σιγουριά μου υπόκειται στο ότι παρόμοια γεγονότα έχουν γίνει χιλιάδες και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ως τώρα, κάτι θα ακούγαμε...

Το ότι δεν τα καταγγέλουμε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δείχνει σαφώς ότι δεν ασχολείται αλλά όχι επειδή δεν θέλει αυτή να ασχοληθεί αλλά επειδη δεν το ζητάμε εμείς.

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι δεν τα καταγγέλουμε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δείχνει σαφώς ότι δεν ασχολείται αλλά όχι επειδή δεν θέλει αυτή να ασχοληθεί αλλά επειδη δεν το ζητάμε εμείς.

Ναι, αλλά για να ασχοληθεί θα πρέπει ο συγκεκριμένος να το έχει κάνει σε πολλούς. Μόνο τότε θα ασχοληθούν, μεμονωμένα όχι, προφανώς δεν υπάρχει χρόνος και προσωπικό για να διαθέσουν μισθούς υπαλλήλων σε υπόθεση 40 ευρώ.

Οπότε επανερχόμαστε σε αυτό που είπα πριν.

Δημοσ.

Σου λέω και πάλι αν δεν τα καταγγείλεις δεν θα ασχοληθεί η δίωξη με τίποτα και μία φόρα να το έχει κάνει κάποιος με μία καταγγελία θα ασχοληθεί πιστεψέ με.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδώ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις αγωγές με τις μηνύσεις και δίνεις και νομικές συμβουλές...
Δημοσ.

Σου λέω και πάλι αν δεν τα καταγγείλεις δεν θα ασχοληθεί η δίωξη με τίποτα και μία φόρα να το έχει κάνει κάποιος με μία καταγγελία θα ασχοληθεί πιστεψέ με.

δεν αμφιβαλλω πως δε θα σχοληθει ΑΛΛΑ δε θα το βαλει σε πρωτη προτεραιοτητα...

π.χ αμεση ανταποκριση θα βρεις απο αστυνομια για φονο παρα για απλο διαπληκτισμο με υβρεις...

• Like 1
Δημοσ.

παντως εγω δεν κρινω κακα τον πωλητη...δεν θα το εκανα ποτε εννοειται, αλλα βρηκε πατημα..

ο Σωκρατης ειχε πει κατι σοφο...

αν με κοροιδεψεις μια φορα το λαθος ειναι δικο σου

αν με κοροιδεψεις και δευτερη το λαθος ειναι δικο μου

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις αγωγές με τις μηνύσεις και δίνεις και νομικές συμβουλές...

Νομική συμβουλή είναι αυτό που παράθεσες;

Μάλλον εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια αν πιστεύεις ότι η εξήγηση της σημασίας του πληθυντικού fora είναι νομική συμβουλή, ε ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα...

Και αν ο άλλος ήθελε νομική συμβουλή, υπάρχει και το e-lawyer.

Σε τεχνολογικό φόρουμ που ήρθε, τέτοιου είδους συμβουλές θα πάρει.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Προφανώς και δεν αναφερόμουν στον πληθυντικό περί forum. Αλλά ότι την λες και στο άλλο μέλος όταν μπερδεύεις έννοιες αστικού με ποινικού δικαίου...

Δημοσ.

Προφανώς και δεν αναφερόμουν στον πληθυντικό περί forum. Αλλά ότι την λες και στο άλλο μέλος όταν μπερδεύεις έννοιες αστικού με ποινικού δικαίου...

Ενώ ας πού,ε δεν έγραψα αμέσως μετά ότι δεν είμαι νομικός και δεν επιμένω...

Δημοσ.

Εγω εχω παλι αμφιβολιες για τα ελληνικά εδω μεσα.

Και δε μιλω για το αν θα γραψει κανεις αβγό ή αυγό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...