Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικά το φορουμ θα πρέπει να το ψάξει το θέμα μίλα με τον hal9000 και ζήτα του να δώσει την ip του Miatakos στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος για να βρεθει και να συλληφθει και να τον διαγραψουνε οπωσδηποτε απο το φορουμ.

και μετα απο δυο λεπτα φτιαχνει αλλο account αφου οι ip ειναι dynamic.
Δημοσ.

Πραγματικα θελω πολυ να δω το mindset τυπων που εν ετει 2017 καταθετουν λεφτα σε αγνωστους για να εξασφαλισουν ως ανταλλαγμα μια υποσχεση οτι θα παραλαβουν ταχυδρομικως ενα προιον.

ΥΓ. Νομικα δε θα βγαλεις ακρη. Δεξου πως τα 46 ευρω ηταν μια πολυ καλη τιμη για το μαθημα που σου εδωσε ο τυπος και σε γλυτωσε απο χειροτερα, πες του κι ενα ευχαριστω που ηταν φθηνος. Αλλοι παιρνουν 300+ και σιγουρα ησουν ενα απο τα υποψηφια θυματα τους. Φθηνα την γλυτωσες με 46ρικο.

για πες μου φίλε μου εσύ πως βλέπεις το σκεπτικό μου λες να εζω κάποιο πρόβλημα? 40 ευρώ ήταν έπαιξα Τζόκερ δεν είναι η πρώτη συναλλαγή μου εδώ έχω κάποιες αξιολογήσεις από 5 ευρώ μέχρι και 800 αγορες και έχω κάνει και αρκετές άλλες ακόμη που στην αρχή δεν με ενδιέφεραν η αξιογησεις και δεν τις έγραφα! Αλλωστε μαρεσει να κανω καλα deal και για την πλακα του θεματος τωρα γιατι δεν ημουν καχυποπτος? Απλά γενικά πάντα βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων και δεν πολύ ασχολούμαι για Τέτοια πόσα με ενόχλησε η κοροϊδία και όχι το πόσο.. δεν ζω σε άλλο πλανήτη άλλωστε έχω μαγαζί με κοσμήματα από συναλλαγές σε καθημερινή βάση δόξα τον θεό έχω αρκετές δεν ήρθα από τον Άρη! Και ξαναλέω με ενόχλησε η κοροϊδία πραγματικά θα ήθελα να τον γνωρίσω να μιλήσω να δω πως σκέφτεται δεν κραταω κακια

Δες το σαν ενα ιδιαιτερο μαθημα αξιας 46 ευρω για το πως να μην εισαι θυμα και να σε πατανε ολοι στην ζωη σου.. τοτε θα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου..

αλλωστε αν δεν υπηρχαν βλακες (φιλικοτατα) πως θα επιβιωναν οι εξυπνοι..κλεφτες θα γινονταν?

αλληγορικη η τελευταια προταση

χαχαχ ρε παιδιά δεν είμαι 15 ξεκολλάτε!

Ναι, αλλά για να ασχοληθεί θα πρέπει ο συγκεκριμένος να το έχει κάνει σε πολλούς. Μόνο τότε θα ασχοληθούν, μεμονωμένα όχι, προφανώς δεν υπάρχει χρόνος και προσωπικό για να διαθέσουν μισθούς υπαλλήλων σε υπόθεση 40 ευρώ.

Οπότε επανερχόμαστε σε αυτό που είπα πριν.

αν υπάρχει καταγγελία θέλουν δεν θέλουν θα ασχοληθούν απλα εμείς δεν κάνουμε κατι λογικό ειναι
Δημοσ.

40 ευρώ ήταν έπαιξα Τζόκερ δεν είναι η πρώτη συναλλαγή μου εδώ έχω κάποιες αξιολογήσεις από 5 ευρώ μέχρι και 800 αγορες και έχω κάνει και αρκετές άλλες ακόμη που στην αρχή δεν με ενδιέφεραν η αξιογησεις και δεν τις έγραφα! Αλλωστε μαρεσει να κανω καλα deal

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως επιμενεις οτι απο την μερια σου ολα ηταν φυσιολογικα κανοντας καταθεση σε εναν αγνωστο με ανταλλαγμα αερα κοπανιστο. Δεν θες δηλαδη να παρεις το μαθημα σου, επιμενεις...

ΥΓ. Οταν θες "να παιζεις τζοκερ" ή "να κανεις καλα deal" (με καταθεση σε τραπεζικους λογαριασμους) στελνε κανα πμ κι απο δω. Κι εγω εχω τραπεζικο λογαριασμο να σου δωσω, στο πηγαδι κατουρησα; Στα πιο σοβαρα ομως, αφου οπως λες μονος σου οτι εν γνωσει σου επαιξε τζοκερ (κι εχασες) τοτε ποιο ειναι το νοημα αυτου του τοπικ;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αποδεικνυεται τποτ στη συγκεκριμενη περιπτωση.

μην το χεζετε το θεμα με συμβουλες τυπου πηγαινε στην διωξη ηλεκτρονικου κτλ.

αφου εκανε καταθεση σε ατομο χωρις αξιολογησεις τα ηθελε κ τα επαθε.

ασε που απο οτι φαινεται δε θελει να βαλει μυαλο.

προχωρα φιλε,τον ηπιες,καντο γαργαρα τωρα και καταπιε το.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...