GreekLegend2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλησπερα σε ολους δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο φορουμ για τετοιου ειδους ερωτησεις αλλα ειδα οτι εχει διαφορα θεματα. Ειμαι 15 χρονων και φορουσα σιδερακια εδω και 3 χρονια. Τα εβγαλα πριν κατι μηνες αλλα εχει δημιουργηθει ενα κενο στα 2 μπροστινα δοντια. Ο οδοντιατρος μου ειπε οτι φταει ο βαρυς χαλινος ανω χειλους και οτι με χαλινεκτομη θα φτιαξει. Ισχυει οτι οταν γινει η χαλινεκτομη θα ενωθουν? Η διαδικασια απο οτι μου ειπε κραταει ενα 10λεπτο και στοιχιζει περιπου 250 ευρω.
Lautrec Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Λίγο offtopic, αλλά τι πρόβλημα υπάρχει αν έχεις κενό ανάμεσα στα δόντια?
g_alkis Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Λίγο offtopic, αλλά τι πρόβλημα υπάρχει αν έχεις κενό ανάμεσα στα δόντια? Μοιαζεις με τον Πετρο Φιλιππιδη. Ε δεν ειναι και το καλυτερο.
GreekLegend2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μοιαζεις με τον Πετρο Φιλιππιδη. Ε δεν ειναι και το καλυτερο. Δεν ειναι μεγάλο το κενό απλα για αισθητικους λογους. Μιας και κοστιζει 250 ευρω δεν λεει να το κανω και μετα να μην δω διαφορα. Για αυτο ρωταω μηπως εχει κανει καποιος χαλινεκτομη στο ανω χειλος.
swanctt Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα και εφτιαξαν μόνα τους οταν βγηκε ενας φρονιμητης.
green gordon Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ειναι το london look αστο.Αλλοι πληρωνουν να το κανουν.επισης ολοι θα σου λενε οτι θα πλουτισεις αλλα δεν ισχυει
Προτεινόμενες αναρτήσεις