di maria kun Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 καλησπερα θελω να βαλω (στην χαλκιδικη συγκεκριμενα) ενα ρουτερ να παιρνει καρτα 4γ για να εχω νετ σαν χοτσποτ,εκει που ειμαι πιανει μονο κοσμοτε και λιγο μαλιστα αρα θα παρω μια κοσμοκαρτα διαβαζω παντου οτι οι συσκευες που προτεινουν και πουλανε οι παροχοι ειναι κατω ραφι/και απο την στιγμη που θα ειμαι σε ενα σημειο με μικρο σημα πιθανον να εχω αργη ταχυτητα κτλ/επισης θελω να εχει εθερνετ ενα hyuwei κλασσικο που δινει ο γερμανος ειναι μονο wifi πειτε μου καποια προταση γυρω στα 60μαξιμουμ για ενα αξιολογο ρουτερ,δεν εχω ιδεα απο μαρκες κτλ ουτε πως τα ψαχνω http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=4g+router σαν αυτα τα τπλινκ ειναι?? μπαινει η 4g/ρευμα και τελοσ?? η αυτα??? http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?order_by=pricevat&order_dir=asc
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ακριβα router βγαζει η teltonika.σε πιο νορμαλ λεφτα η tp link εχει 4g που παιρνει sim πανω και οχι usb stick
mihalis19 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 εγώ έχω από την wind με το mobile broadband το router tp link archer mr 200! Το βρίσκω πολύ καλό. Όμως προσοχή με το σήμα. Αν δεν έχεις καλό σήμερα τότε δες για άλλη λύση. αν δεν πιάνει καλά θα μειωθεί κατά πολύ το down και το up. και επίσης το Ping θα αυξηθεί. Εγώ πάντως δίνω 20€ τον μήνα στην wind 30GB και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο για Online gaming
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 οσο καλα και να πιανει σιγουρα θα εχεις παραπανω Ping απο οτι με dsl δυστυχως.κατα τα αλλα +1 για το mr200>αυτο εννοουσα και εγω.παιρνει sim και ειναι και 4g.η τιμη ειναι ετσι και ετσι αλλα τα router που παιρνουν sim και οχι usb stick ειναι αρκετα πιο ακριβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα