Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) από 14/02/2012 δεν ειναι υποχρεωτικές Σε Δημοσιο και ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ που ειμαι κλπ εχουν καταργηθει μετα την ημερομηνια που λες . Για ιδιωτικο τομεα δεν ξερω Για οσους εχουν ακομα τριετιες, το μονο που μπορεί να συμβαίνει είναι να τους καλύπτει τις τριετίες κάποια συλλογική σύμβαση(αν υπάρχει ακόμα τέτοιο πράγμα) κυρίως στο δημόσιο, ΔΕΚΟ κλπ ή να τις δίνει απο μόνος του ο εργοδότης Εκει ειναι που εχουν καταργηθει με νομο . Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από Γιάννης Platano
hammerd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Να ρωτήσω κάτι γιατί έχει προκύψει χοντρό θέμα... Ιδιωτικός υπάλληλος με 2 τριετίες , μέχρι την πρόσληψη του, το 2013 , αμειβόμενος με τον κατώτατο βασικό μισθό , τι μισθό πρέπει να παίρνει σήμερα, το 2018 , εργαζόμενος στην ίδια εταιρία ? Ξέρει κάποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει ? Αν γνωρίζει να μας πει και χωρίς προϋπηρεσία ... ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Εχουν παγώσει οι 2ετιες 3ετιες και καθε αύξηση στον ιδιωτικό και δημόσιο τομεα, εκτός αν υπάρχει επιχειρησιακη συλλογική σύμβαση με την εργοδοσία που να λεει κατι αλλο.
26ska Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Αν πας σε καινούργια δουλειά, αναγνωρίζονται μέχρι τρεις τριετιες.Αν είσαι ήδη σε δουλειά, αναγνωρίζονται όσες τριετιες είχες μέχρι το 2012 που άλλαξε ο νόμος.
hammerd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχουμε καποια επισημη πηγη για αυτα που μου λετε NikosKallithea και 26ska ??? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από hammerd
Kapetanakos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 παιδια μπορει να κανει ενας εργοδοτης μια αυξηση αλλα μπορει η αυξηση ειναι του τυπου 3 ευρω μικτα........ 1
Putman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω οι τριετίες καταργήθηκαν μέχρι να πέσει η ανεργία κάτω από 10%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα