Dr_Michael Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Υπάρχει κανένα site που να πληρώνεις συνδρομή και να επιτρέπει κατέβασμα ταινιών σε ποιότητα blu ray? Δεν θέλω online streaming αλλά κανονικό download πχ torrents.
Hapatingo Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Νομίζω μέσω iTunes και google play μπορείς να το κάνεις αυτό. Αλλά όχι να κατεβαίνει σαν αρχείο βίντεο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτά είναι του διαβόλου (έκανα edit γιατί γέμισε το inbox) Επεξ/σία 21 Μαΐου 2017 από UsualSuspect__ 4
Dr_Michael Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Να επανέλθω στο αρχικό μου ερώτημα: Ψάχνω αξιόπιστο site με συνδρομή για κατέβασμα ταινιών και σειρών σε ποιότητα 1080p.
tsioulak Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Να επανέλθω στο αρχικό μου ερώτημα: Ψάχνω αξιόπιστο site με συνδρομή για κατέβασμα ταινιών και σειρών σε ποιότητα 1080p. Δεν νομιζω να υπαρχει καποια ιστοσελίδα που να σε αφηνει να το κατεβάσεις, μονο streaming.
Dr_Michael Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δεν νομιζω να υπαρχει καποια ιστοσελίδα που να σε αφηνει να το κατεβάσεις, μονο streaming. Κρίμα! Είναι αρκετές οι ταινίες και οι σειρές που δεν μπορώ να βρω και θα ήθελα να πληρώσω για να τις κατεβάσω.
tsioulak Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Κρίμα! Είναι αρκετές οι ταινίες και οι σειρές που δεν μπορώ να βρω και θα ήθελα να πληρώσω για να τις κατεβάσω. Ειτε τα σκας για dvd/blue ray ειτε απο τον θείο.
Dr_Michael Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ειτε τα σκας για dvd/blue ray ειτε απο τον θείο. Και εμείς οι άσχετοι που δεν ξέρουμε ποιος είναι ο θείος;
Dr_Michael Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ειτε τα σκας για dvd/blue ray ειτε απο τον θείο. Να ρωτήσω ποιο e-shop έχει τις περισσότερες ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους για αγορά blu ray?
Damachi Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αμα βλεπεις πολυ και για να μη μας βγαλουν και αρχιπειρατες (https://www.netflix.com/gr/), δωρεάν σύνδεση για ένα μήνα. Υπαρχει και το crunchyroll για anime που εχω γραφτει .
Dr_Michael Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αμα βλεπεις πολυ και για να μη μας βγαλουν και αρχιπειρατες (https://www.netflix.com/gr/), δωρεάν σύνδεση για ένα μήνα. Υπαρχει και το crunchyroll για anime που εχω γραφτει . Μα θέλω να τις κατεβάζω, δεν θέλω να τις βλέπω online.
Dr_Michael Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 δε νομιζω οτι υπαρχει αυτο Αυτό το συμπέρασμα βγάζω και εγώ. ποιο e-shop έχει τις περισσότερες ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους για αγορά blu ray?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα