Rod@X Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Το συστημα: gigabyte z68,2500k,760gtx,thermaltake smart δεν θυμαμαι τα watt,hdd 100% ok(τους ειδα χθες) windows 10το προβλημα: ενώ ειχε σβήσει λόγω screen saver η οθόνη, δεν ξεκίνησε ποτέ.Δοκιμασα: 3, 4 επανεκκινησειςΚάποια στιγμή μου έβγαλε checksum errorΆλλαξα τη μπαταριά, η παλιά ήταν στα 3.1 voltΔοκίμασα load optimised default settings και safe ...Μπήκα σε safe mode κανονικά και αφού με άφησε είπα να απεγκαταστησω τους drivers της κάρταςΈτσι ξεκινάει κανονικά αλλά σε χαμηλή ανάλυση...Μόλις βάζω τους τελευταίους drivers της nvidia ξανά μαύρη οθόνη....Έβαλα και τη προηγούμενη εκδοσή τίποταπριν παρουσιαστεί αυτό είχα εγκαταστήσει κάτι sandisk tools , γιατί ετοιμαζόμουν για να μεταφερθω σε ssdΚάθε βοήθεια δέκτη, πελάγωσα.... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από Rod@X
HotShot84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μονο μεσα στα windows σου βγαζει μαυρη οθονη? Εαν βγαλεις το καλωδιο της οθονης πισω απο την καρτα (οταν στο κανει) και το ξανα βαλεις ερχεται η εικονα?
Rod@X Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Μονο μεσα στα windows σου βγαζει μαυρη οθονη? Εαν βγαλεις το καλωδιο της οθονης πισω απο την καρτα (οταν στο κανει) και το ξανα βαλεις ερχεται η εικονα? Μόλις βγαίνουν τα παράθυρα των windows, μετά απο λίγο μαυρίζει και δεν εμφανίζεται ποτέ το ποντίκι.. Δεν έχω βγάλει ποτέ καλώδιο όταν είναι σε λειτουργία, τι θα δω από αυτό? Δοκίμασα άλλη κάρτα και λειτουργεί κανονικά, άρα κάτι παίζει με τη κάρτα η τους drivers. Μάλλον θέλω άλλο pc να δω την κάρτα... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από Rod@X
HotShot84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δεν θα δεις εσυ θα δω εγω εαν εχεις προβλημα με την ανανεωση της οθονης.
HotShot84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 HDMI? δοκιμασε και με τους drivers των windows χωρις να εγκαταστησεις προσθετους. Δηλαδη μπες Safe mode και με το DDU καθαρισε τους drivers. Μετα κανε update να σου βρει drivers
Rod@X Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 τοχω κανει οπως λεω στο πρώτο μήνυμα Σε safe mode μπαινω, μολις κατέβασα την τελευταία, 22.21.13.8205, τα ιδια και μια απο ολες (οταν το εβαλα απo Nvidia) μου έβγαλε μηνυμα οτι απετυχε η εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. Τις προηγουμενες εκανα ενημερωση μεσω driver booster. 1
HotShot84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ειναι σημαντικο να κανεις αυτο που σου λεω. Κατεβαζεις DDU Κανεις unistall τους drivers και μετα κανεις μεσο windows update και μονο ανιχνευση για καινουργιες συσκευες να σου βρει compatible drivers. Αυτα που θα σου βρει το windows update ειναι 100% δοκιμασμενη εκδοση. Καλη τυχη
robin54 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Θα το κάνω και αυτό Το νέο είναι ότι η κάρτα δουλεύει σε άλλο PC .... ** Είναι ολογαριασμος του φίλου, που κάναμε τη δοκιμή
Rod@X Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Back to business... εκανα καθαρισμο με το ddu τη ξαναβαλα πανω , παω στη διαχειριση συσκευων, ελεγχο για αλλαγες υλικου ....δεν τη βλεπει. παω στη καρτα και παταω ενημερωση ...και μου λεει οτι το καλλίτερο λογισμικό είναι εγκατεστημενο... edit ξανα τα ιδια... μετρησα τη τροφοδοσια της καρτας μπας και... αλλα ειναι σωστη Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από Rod@X
Alexlooker Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 αυτοι ειναι οι drivers τησ καρτας σου Windows 10 32-bit http://www.geforce.com/drivers/results/117917 Windows 10 64-bit http://www.geforce.com/drivers/results/118514
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα