Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και που να πιασουμε στρατο και τι πλιατσικο γινονταν τις "καλες" εποχες. απο πετρελαια/βενζινες μεχρι καθαριστικα, τροφιμα..ο,τι φανταστει κανεις. θυμαμαι να ερχεται το σταγιερ φορτωμενο και να φορτωνουν οι καραβαναδες ενας ενας τα αμαξια τους. το 1/10 εμενε για τη μοναδα. φανταζομαι ακομα θα γινονται, εστω και σε μικροτερο βαθμο μιας και εχει πεσει "κοφτης" παντου

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειναι κυριως τι αρχες θα σου μεταδωσουν στο σπιτι, τιποτα περισσοτερο, τα υπολοιπα ειναι φτηνες δικαιολογιες του κ@λου. Πλεον επειδη διανυουμε περιοδο κρισης και το κρατος αδυνατει να φτιαξει τις ζημιες που προκαλουν αυτοι οι ακοινωνητοι αυτο εχει αντικτυπο και στον υπολοιπο λαο γιατι αυτος εν τελη θα πληρωσει οποτε εκει υπαρχει μεγαλο προβλημα. Φανταστειτε τι σκ@τα κουβαλαν στο κεφαλι οι γονεις που τρεφουν τα παιδια τους ετσι.

Δημοσ.

Γενικα σαν υποαναπτυκτος λαος (για τα ευρωπαικα δεδομενα) εχουμε το πλιατσικο στο αιμα μας. Ειναι η γοητεια που ασκει το τζαμπα, που αρεσει σε ολους, ακομα και σε αυτους που εχουν χρηματα για να τα αποκτησουν μονοι τους.

Στην σχολη θυμαμαι κατι παιδια ειχαν παει στο ιδιωτικο γραφειο ενος καθηγητη για δουλεψουν σε ενα project και βρηκαν καναπεδες-υπολογιστες με ταμπελακια 3ο ΚΠΣ, ουτε να τα αφαιρεσει ο γυφτος δεν μπηκε στον κοπο.

Σε αλλη περιπτωση, το 2005 μας ειχαν φερει με την επιδοτηση του ΤΕΕ 3 50ρες plasma για την νησιδα υπολογιστων, εντελως αχρηστες για την σχολη. Ο υπευθυνος κλειδωνε καθε μερα γιατι ηξερε πως θα πεσει πιστολι, τελικα προλαβαμε ειδαμε λιγο eurobasket 2005 σε αυτες και μετα απο οτι εμαθαν αρχισαν να κοσμουν σπιτια καθηγητων.

Το πιο τραγικο, που ακομα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο, ειναι που το 2004 βγαλει κατι machintosh του 80' στους διαδρομους για πεταμα και οταν ρωτησα καθηγητη αν μπορω να παρω 1-2 για συλλεκτικους λογους μου απαντησε "ολα τα υλικα ειναι καταγεγραμμενα και πρεπει να γινει διαγραφη τους, δεν γινεται να λειπει τιποτα", πραγματικα το σκεφτομαι τι μαλακας που ημουν και δεν αρπαξα μερικα να τα κανω ενυδρειο.

Δημοσ.

Γενικα σαν υποαναπτυκτος λαος (για τα ευρωπαικα δεδομενα) εχουμε το πλιατσικο στο αιμα μας. Ειναι η γοητεια που ασκει το τζαμπα, που αρεσει σε ολους, ακομα και σε αυτους που εχουν χρηματα για να τα αποκτησουν μονοι τους.

Το πιο τραγικο, που ακομα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο, ειναι που το 2004 βγαλει κατι machintosh του 80' στους διαδρομους για πεταμα και οταν ρωτησα καθηγητη αν μπορω να παρω 1-2 για συλλεκτικους λογους μου απαντησε "ολα τα υλικα ειναι καταγεγραμμενα και πρεπει να γινει διαγραφη τους, δεν γινεται να λειπει τιποτα", πραγματικα το σκεφτομαι τι μαλακας που ημουν και δεν αρπαξα μερικα να τα κανω ενυδρειο.

σοβαρά τώρα;;;;;

• Like 2
Δημοσ.

Τι ειναι αυτο που μετατρεπει τους ανθρωπους σε ζωα? Ειναι απλα η ελλειψη παιδειας? Ειναι η οικονομικη κριση? 

οι γονεις τους

αν αυτοι ειναι ζωα, τοτε ζωα θα βγαλουν

• Like 1
Δημοσ.

Για να κανει καποιος κατι "κακο" , απο το να πει ψεμα μεχρι να σκοτωσει, χρειαζεται απλα να το δικαιολογησει στο μυαλο του.

Στο θεμα της κλοπης, οταν καποιος ληστεψει μια τραπεζα θα το κανει συν τις αλλοις για να εκδικηθει το συστημα. Οταν ληστεψει τα lidl θα το κανει επειδη δε γουσταρει τις πολυεθνικες. Οταν ληστεψει το ψιλικατζιδικο της γειτονιας του θα το κανει επειδη ειχε τρελο τζιρο σε μια φτωχικη γειτονια οποτε δεν εγινε και κατι. Οταν βουτηξει απο εναν περιστατικο κανενα κινητο/πορτοφολι θα το κανει επειδη ο αλλος μαλλον θα εχει λεφτα για κατι τετοιο οποτε θα τα ξαναβρει.

Οταν ομως καποιος θα βαλει χερι στο ταμειο του ΟΚΑΝΑ τι ακριβως εχει στο μυαλο του?

Οταν καποιος βουτηξει γαζες απο την αποθηκη ενος νοσοκομειου ποσο σαπιλα παιζει να εχει αντι για εγγεφαλο?

Αυτα πως τα δικαιολογει?

Δημοσ.

Γιατι πολύ απλά έτσι μεγαλώνουν κ πολλές φορές είναι κάτι που τους μαθαίνουν οι γονείς τους σαν μαγκιά οτι "φάε οτι μπορείς" 
Δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας έχει τέτοιες ιδέες άσχετα αν δεν θα το παραδεχόντουσαν.

Θυμάμαι συγκεκριμένα τα 2 χρόνια που δούλεψα παλιά για την πρακτική μου σε δημόσια υπηρεσία σε τμήμα με υπολογιστές και μηχανήματα. 
Οι 8 στους 10 χάλαγαν επίτηδες τους υπολογιστές τους κάθε χρόνο (μέχρι και στυλό έχωναν στα τροφοδοτικά) για να ζητήσουν αντικατάσταση με καινούριους. Ο λόγος που τους κατέστρεφαν? επειδή δεν έπαιζαν τα καινούρια παιχνίδια... υπολογιστές για δουλειά γραφείου που φορούσαν την τελευταία GPU που δεν μπορούσα τότε (16 χρ) να την αγοράσω ούτε στα ποιο τρελά μου όνειρα αλλα ποιος τον έλεγχε? 

Φυσικά το σύστημα αυτό δούλευε αφού εντελώς τυχαία οι αγορές γινόντουσαν απο κατάστημα που είχε στενά παρε δώσε  υπάλληλος της υπηρεσίας ο οποίος είχε μεγάλη θέση και όχι απο μεγάλες αλυσίδες άσχετα αν ηταν φθηνότερα.
Επίσης με μια αλλαγή sticker/κωδικού στην οθόνη μπορούσε να εξαφανιστεί η LCD τότε οθόνη( υποτίθεται τότε χαλασμένη για απόσυρση ) που είχαν αγοράσει πέρσι και να εμφανιστεί στη θέση της μια CRT που την έβλεπα πρώτη φορά στη ζωή μου. 

για να μη τα πολυλογώ με ένα μικρό υπολογισμό απότι είχα δει εκει μέσα μόνο κ μόνο απο αυτά π ήταν στον τομέα μου που φαντάζομαι κάτι ανάλογο γινόταν και στους υπόλοιπους τομείς θα υπήρχαν τρελά ΑΧΡΗΣΤΑ έξοδα και φαγοπότι κάθε χρόνο 

Η μαύρη τρύπα είναι κάτι που συντηρείται απο την πλειοψηφία , όταν το καταλάβουμε θα καταλάβουμε κ τι πραγματικά φταίει στη χώρα μας 

• Like 7
Δημοσ.

(...)Η μαύρη τρύπα είναι κάτι που συντηρείται απο την πλειοψηφία , όταν το καταλάβουμε θα καταλάβουμε κ τι πραγματικά φταίει στη χώρα μας

Αυτό είναι όλο το ζουμί της κατάστασης στην Ελλάδα, λόγω αυτού δεν γίνεται καμία ανατροπή κι ας είμαστε σχετικά στα όριά μας... θα ξεβολευτεί πολύς κόσμος

Δημοσ.

Για να κανει καποιος κατι "κακο" , απο το να πει ψεμα μεχρι να σκοτωσει, χρειαζεται απλα να το δικαιολογησει στο μυαλο του.

Στο θεμα της κλοπης, οταν καποιος ληστεψει μια τραπεζα θα το κανει συν τις αλλοις για να εκδικηθει το συστημα. Οταν ληστεψει τα lidl θα το κανει επειδη δε γουσταρει τις πολυεθνικες. Οταν ληστεψει το ψιλικατζιδικο της γειτονιας του θα το κανει επειδη ειχε τρελο τζιρο σε μια φτωχικη γειτονια οποτε δεν εγινε και κατι. Οταν βουτηξει απο εναν περιστατικο κανενα κινητο/πορτοφολι θα το κανει επειδη ο αλλος μαλλον θα εχει λεφτα για κατι τετοιο οποτε θα τα ξαναβρει.

Οταν ομως καποιος θα βαλει χερι στο ταμειο του ΟΚΑΝΑ τι ακριβως εχει στο μυαλο του?

Οταν καποιος βουτηξει γαζες απο την αποθηκη ενος νοσοκομειου ποσο σαπιλα παιζει να εχει αντι για εγγεφαλο?

Αυτα πως τα δικαιολογει?

Βάλε και τα νεκροταφεία μαζί με τα νοσοκομεία.. Δηλαδή, λίγο έλεος ρε παιδιά..

Και μιλάω από το λαδάκι και τα σπίρτα που έχεις για να ανάψεις το φαναράκι, μέχρι και τα μάρμαρα έχω δει να έχουν πάρει..

Δημοσ.

Κλέφτες πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που το δημόσιο είναι ανοργάνωτο και ανίκανο να προφυλάξει την περιουσία του. Θεωρώ πως στις περισσότερες περιπτώσεις η ευκολία της κλοπής είναι μεγαλύτερη και από το να κλέψεις τσίχλες από το περίπτερο.

Δε μπορείς να αφήνεις πράγματα αξίας εκτεθειμένα ούτε το προσωπικό να κάνει ότι θέλει από την στιγμή που διαχειρίζεται δημόσια περιουσία με οπουδήποτε τρόπο, γιατί όλο και κάποιος θα είναι μαλακας.

Αυτά έπρεπε να σε προβληματίζουν και όχι οι κλέφτες.

Βιαστές πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που οι γυναίκες είναι ανίκανες να προφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους. Θεωρώ πως στις περισσότερες περιπτώσεις η ευκολία του βιασμού είναι μεγαλύτερη από το να κλέψεις τσίχλες από το περίπτερο (τουλάχιστον αν ο περιπτεράς είναι άντρας).

Δε μπορείς να αφήνεις γεννητικά όργανα εκτεθειμένα, ούτε να κάνεις ότι θέλεις (π.χ. να πίνεις και να μεθάς) από τη στιγμή που διαχειρίζεσαι αξιοπρέπεια με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί όλο και κάποιος θα είναι μαλάκας.

Αυτά έπρεπε να σε προβληματίζουν και όχι οι βιαστές.

----------------------

Σόρι που πολυλογώ, ήθελα να πω "το σκέφτηκες προσεκτικά αυτό πριν το πεις";

• Like 2
Δημοσ.

Το σπιτι που μεγαλωνουν και τι λενε οι γονεις τους.

Αν δεν ασχοληθεις με ενα παιδακι μετα δεν φταιει ουτε

η κριση ουτε η κοινωνια.

Περα απο αυτο και η ελλειψη αστυνομευσης και καταστολης. Κοινως, βρισκουν και τα κανουν. Σε οποιαδηποτε μη τριτοκοσμικη χωρα θα περναγαν το λιγοτερο κρατητηριο-δικη για την παραμικρη γρταζουνια που θα καναν σε δημοσια περιουσια.

Εδω η φθορα δημοσιας περιουσιας ειναι χομπι και πολλες φορες επιβραβευεται και απο την κοινωνια.

Οποτε:

1. Ισχυρη και πυκνη αστυνομευση μεχρι την συνολικη παταξη τετοιων φαινομενων. Οι αστυνομικοι εξοπλισμενοι οπως χρειαζεται για να μπορουν να δρασουν.

2. Καμερες παντου

3. Αυστηροι νομοι για καθε ειδους πιθηκι που προκαλει φθορες σε δημοσια περιουσια

4. Εφαρμογη νομων

5. Problem solved και ενα βημα πιο κοντα στον πολιτισμο.

Αλλα πού...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βάλε και τα νεκροταφεία μαζί με τα νοσοκομεία.. Δηλαδή, λίγο έλεος ρε παιδιά..

Και μιλάω από το λαδάκι και τα σπίρτα που έχεις για να ανάψεις το φαναράκι, μέχρι και τα μάρμαρα έχω δει να έχουν πάρει..

Λουλούδια, καντίλια κι όλες τις "πρώτες ύλες". Ευτυχώς μάρμαρα δεν μας πήραν στην 3ετία...

Δημοσ.

σοβαρά τώρα;;;;;

Κοιτα εδω εχει καποιο δικιο.

Δεν αναιρει την εισαγωγη περι πλιατσικολογων οπως αν κατεληγε "ολοι βουτουσαν οθονες και καθαριστικά ενω εγω οχι"

Στην συγκεκριμενη περιπτωση σεβαστηκε την γνωμη του καθηγητη και τον πηρε στα σοβαρα ενω η πειρα τον διδαξε περι ελληνικου ωχαδερφισμου.

Συγκεκριμένα Θα καταστρεφαν το υλικο και ειναι βεβαιο οτι δεν θα ζημιωνοταν κανεις στην απιστευτη για τα ελληνικα δεδομένα περιπτωση που οντως τσεκαριζαν τα πράγματά.

Απο τα εξης σεναρια, παιζουν ΜΟΝΟ τα δύο πρώτα:

1. Εχετε ερθει για την σαβουρα;

-Ναι-,ναι φορτωνω και φευγω. Μια υπογραφή βαλτε μου.

2. -Ρε Βαγγέλη, 15 δεν ηταν τα κομπιουτερ για την χωματερη; Τα μετρησα 14

-Μπορει να πεταξαν στο μεταξυ μερικα. Που να ξερω μωρε; ωχουυ. Ωμπο παει Μια η Ωρα. Φευγω λαϊκη, δεν ψωνισα.

3.- Κυριε Πρυτανη. Ειχαμε καταμετρησει καποτε αυτα τα κομπιουτερ που ειναι στον διαδρομο τους τελευταίους πεντε μηνες. Ηρθε η αρμοδια επιτροπη ελεγχου και φαινεται πως καποιος εβαλε χερι σε δυο οθονες που ηταν προς καταστροφη

-Καταρα! Οχι στο δικο μου πανεπιστημιο. Θα πεσουν κεφαλια! Κατσε να σκεφτω δυο λεπτα τι θα γινει με τις σπασμενες βιτρίνες απο το χθεσινο παρτυ και σου υποσχομαι θα αφιερωσω ολο μου το απογευμα στο σκανδαλο με τις εξαφανισμενες οθονες προς καταστροφη.

Δημοσ.

εγώ πριν χρόνια είχα μια καψούρα .. χωρίσαμε (όχι άσχημα)

και ένα βράδυ μεθυσμένος πήρα ένα σπρεί και έγγραψα στην πυλωτή της πολυκατοικίας της 

ότι την γουστάρω (δεν έγγραψα το όνομά της)

την επόμενη μέρα έγινα μαύρο πανί , μπλέχτηκαν οι δικοί της (την και τους ντρόπιασα) και στο τέλος τους πλήρωσα όλα τα έξοδα αποκατάστασης.

τουλάχιστον το ξεπέρασα τσακ μπαμ. δεν το μετάνοιωσα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...