defendar Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Περα απο αυτο και η ελλειψη αστυνομευσης και καταστολης. Κοινως, βρισκουν και τα κανουν. Σε οποιαδηποτε μη τριτοκοσμικη χωρα θα περναγαν το λιγοτερο κρατητηριο-δικη για την παραμικρη γρταζουνια που θα καναν σε δημοσια περιουσια.Εδω η φθορα δημοσιας περιουσιας ειναι χομπι και πολλες φορες επιβραβευεται και απο την κοινωνια.Οποτε:1. Ισχυρη και πυκνη αστυνομευση μεχρι την συνολικη παταξη τετοιων φαινομενων. Οι αστυνομικοι εξοπλισμενοι οπως χρειαζεται για να μπορουν να δρασουν.2. Καμερες παντου3. Αυστηροι νομοι για καθε ειδους πιθηκι που προκαλει φθορες σε δημοσια περιουσια4. Εφαρμογη νομων5. Problem solved και ενα βημα πιο κοντα στον πολιτισμο.Αλλα πού...Μα κρυφτουλι με την αστυνομια θα παιζουμε? Σημασια εχει να μην πετας σκουπιδια στο παρκο επειδη δε θες να λερωσεις το μερος που θα παιζουν τα παιδια σου αυριο και οχι επειδη φοβασαι το 50αρικο προστιμο που θα φας, αν φας, απο το κρατος. Αυτα τα ατομα θελουν δημοσιο διασυρμο πρωτα και μετα ποινικες ευθυνες. Οπως αν δουμε εναν γνωστο μας στο fb να ανεβαζει βιντεο που δερνει τον σκυλο του "για πλακα" και μεχρι την επομενη μερα θα πρεπει να εχει βρει ηδη αλλη χωρα να κρυφτει ετσι θα πρεπει να καρφωνουμε/δινουμε στεγνα τον οποιοδηποτε κανει χοντραδα η οποια να επηρεαζει το ευρυτερο κοινωνικο συνολο. Αμα ειναι γνωστος τοτε κατευθειαν καρφωμα. Αμα ειναι φιλος το ιδιο. Αμα ειναι κολλητος τοτε να σκεφτουμε πρωτα τι κοινο εχουμε με εναν αναισθητο παρτακια. Παμε τωρα και 2 τυχαιες random ιστοριες διαφθορας: - Στο στρατοπεδο που ημουν ο του τεταρτου γραφειου ξοδευε, με εντολη διοικητη, χρηματα απο το ταμειο για να παρει μιξερακια στη γυναικα του. Ο λογος? Επρεπε να καλυψουν δαπανες για να κρυψουν μιζες. - Στο ιδιο στρατοπεδο ο δικας μια μερα μου ειπε πως εφτασαν νεοι υπολογιστες και πως ηθελε ενα χερακι για σεταρισμα. Οταν ειπε νεους υπολογιστες φανταστηκα κατι πολυ διαφορετικο απο κατι κιτρινιασμενους πυργους με windows xp sp1 με τις κλασικες crt οθονες. Του ειπα "μα καλα, αυτοι τωρα κοστισαν σοβαρα 900 ευρω??" , για να μου πει κλεινοντας το ματι "ε πως θα βγουν οι μιζες?". Ο συγκεκριμενος διοικητης δεν ηταν λαμογιο, στο συγκεκριμενο θεμα εκτελουσε απλα εντολες απο πανω..
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εγώ πριν χρόνια είχα μια καψούρα .. χωρίσαμε (όχι άσχημα) και ένα βράδυ μεθυσμένος πήρα ένα σπρεί και έγγραψα στην πυλωτή της πολυκατοικίας της ότι την γουστάρω (δεν έγγραψα το όνομά της) την επόμενη μέρα έγινα μαύρο πανί , μπλέχτηκαν οι δικοί της (την και τους ντρόπιασα) και στο τέλος τους πλήρωσα όλα τα έξοδα αποκατάστασης. τουλάχιστον το ξεπέρασα τσακ μπαμ. δεν το μετάνοιωσα Έλα πες οτι σου άρεσε να βλέπεις 10η έντολη ή οικογενειακές ιστορίες Μα κρυφτουλι με την αστυνομια θα παιζουμε? Σημασια εχει να μην πετας σκουπιδια στο παρκο επειδη δε θες να λερωσεις το μερος που θα παιζουν τα παιδια σου αυριο και οχι επειδη φοβασαι το 50αρικο προστιμο που θα φας, αν φας, απο το κρατος. Αυτα τα ατομα θελουν δημοσιο διασυρμο πρωτα και μετα ποινικες ευθυνες. Οπως αν δουμε εναν γνωστο μας στο fb να ανεβαζει βιντεο που δερνει τον σκυλο του "για πλακα" και μεχρι την επομενη μερα θα πρεπει να εχει βρει ηδη αλλη χωρα να κρυφτει ετσι θα πρεπει να καρφωνουμε/δινουμε στεγνα τον οποιοδηποτε κανει χοντραδα η οποια να επηρεαζει το ευρυτερο κοινωνικο συνολο. Αμα ειναι γνωστος τοτε κατευθειαν καρφωμα. Αμα ειναι φιλος το ιδιο. Αμα ειναι κολλητος τοτε να σκεφτουμε πρωτα τι κοινο εχουμε με εναν αναισθητο παρτακια. Ναι σιγά μην γίνουμε ρουφιάνοι κιόλας. Δεν χαλάω καμιά σχέση με συγγενή/φίλο/κολλητό επειδή δεν μπορεί το κράτος να τιμωρήσει αυτόν που παρανομεί παραβιάζει και παρατυπεί. Να αυξήσει το κράτος τα μέτρα καταστολής και επιβολής ποινών. Να μην μιλήσω που για να κάνεις καταγγελία σχεδόν οπουδήποτε ζητάνε στοιχεία και έτσι μπορεί να σε μάθει ο άλλος και ο κάθε πονηρός, μετά αν βρεθεί το αμάξι σου ή η περιουσία σου με φθορές ψάχνεις και δεν θα βρεις το δίκιο σου πουθενά γιατί θα χρειάζεσαι αποδεικτικά στοιχεία. 1
jmirko15 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αυτα τα ατομα θελουν δημοσιο διασυρμο πρωτα και μετα ποινικες ευθυνες. Οπως αν δουμε εναν γνωστο μας στο fb να ανεβαζει βιντεο που δερνει τον σκυλο του "για πλακα" και μεχρι την επομενη μερα θα πρεπει να εχει βρει ηδη αλλη χωρα να κρυφτει ετσι θα πρεπει να καρφωνουμε/δινουμε στεγνα τον οποιοδηποτε κανει χοντραδα η οποια να επηρεαζει το ευρυτερο κοινωνικο συνολο. Αμα ειναι γνωστος τοτε κατευθειαν καρφωμα. Αμα ειναι φιλος το ιδιο. Αμα ειναι κολλητος τοτε να σκεφτουμε πρωτα τι κοινο εχουμε με εναν αναισθητο παρτακια.
defacer Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ναι σιγά μην γίνουμε ρουφιάνοι κιόλας. Δεν χαλάω καμιά σχέση με συγγενή/φίλο/κολλητό επειδή δεν μπορεί το κράτος να τιμωρήσει αυτόν που παρανομεί παραβιάζει και παρατυπεί. Να αυξήσει το κράτος τα μέτρα καταστολής και επιβολής ποινών. Να μην μιλήσω που για να κάνεις καταγγελία σχεδόν οπουδήποτε ζητάνε στοιχεία και έτσι μπορεί να σε μάθει ο άλλος και ο κάθε πονηρός, μετά αν βρεθεί το αμάξι σου ή η περιουσία σου με φθορές ψάχνεις και δεν θα βρεις το δίκιο σου πουθενά γιατί θα χρειάζεσαι αποδεικτικά στοιχεία. Χωρίς να είμαι υπέρ του ρουφιανέματος (αν και αυτό που συζητάμε εδώ δεν είναι ρουφιανιά γιατί η πράξη είτε δε γίνεται στα κρυφά είτε είναι παράνομη), κατάλαβες τι λες τώρα εδώ; Λες ότι για να βολέψεις τον εαυτό σου αρνείσαι να επιβάλλεις "κυρώσεις" σε κάποιον για τις πράξεις του, ταυτόχρονα όμως έχεις την απαίτηση να τις επιβάλλουν άλλοι για λογαριασμό σου. "Να αυξήσει το κράτος". Γιατί; Εγώ που είμαι π.χ. ταξίαρχος γιατί δηλαδή να χαλάσω τις σχέσεις μου με τους κολλητούς μου αναστατώνοντας σφηκοφωλιές; Να τις αναστατώσουν άλλοι. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για πολλή ώρα επί τούτου με κάποιον να αντιλέγει πως υπάρχει διαφορά επειδή στη μία περίπτωση (του ταξίαρχου) ενδεχομένως υπάρχει νομική υποχρέωση από την πλευρά του, ενώ στην άλλη όχι. Αλλά όπως ξέρουμε όλοι πολύ καλά, η νομική υποχρέωση είναι αρκετή μόνο για να μη φτάσει ο κόμπος στο χτένι (και ίσως ούτε καν γι' αυτό) -- από τη στιγμή που ελέγχουμε το βίαιο έγκλημα, η ηθική υποχρέωση και μόνο είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει την ουσία της καθημερινότητας περαιτέρω. Και ηθική υποχρέωση δεν πρόκειται να αποκτήσει κανένας από μόνος του χωρίς να έρθει αντιμέτωπος με τα ηθικά στάνταρ του περιβάλλοντός του, εκτός αν σε λένε Σωκράτη και πίνεις το κώνειο γιατί "αυτό είναι το σωστό". Θα σε αφήσω με μερικές ερωτήσεις για σκέψη. Σήμερα όπως όλοι ξέρουμε είναι παράνομο να δέρνει κανείς τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Πώς φτάσαμε εκεί; Ξύπνησε μια μέρα ο πρωθυπουργός και είπε τέλος; Για ποιό λόγο όλοι μας πιστεύουμε πως όσοι κάνουν τέτοια πράγματα είναι ζώα; Γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα όχι "ρουφιάνοι" θα γίνονταν αλλά θα έπαιρναν ίσως και το νόμο στα χέρια τους σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας; Και γιατί τώρα ισχύουν αυτά αλλά πριν 50-60 χρόνια το τι έκανε ο καθένας σπίτι του ήταν ταμπού για τους περισσότερους; Εσύ αν ήξερες κάποιον που δέρνει τη γυναίκα του, θα έλεγες σιγά μη χαλάσω τη σχέση μου άμα δε μπορεί το κράτος να τον τιμωρήσει; Κι αν θα τη χαλούσες, τι είναι αυτό που σε κάνει να καταλήγεις σε διαφορετική απόφαση απ' ότι αν ξέρεις ότι κάποιος δέρνει το σκύλο του; 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Χωρίς να είμαι υπέρ του ρουφιανέματος (αν και αυτό που συζητάμε εδώ δεν είναι ρουφιανιά γιατί η πράξη είτε δε γίνεται στα κρυφά είτε είναι παράνομη), κατάλαβες τι λες τώρα εδώ; Λες ότι για να βολέψεις τον εαυτό σου αρνείσαι να επιβάλλεις "κυρώσεις" σε κάποιον για τις πράξεις του, ταυτόχρονα όμως έχεις την απαίτηση να τις επιβάλλουν άλλοι για λογαριασμό σου. "Να αυξήσει το κράτος". Γιατί; Εγώ που είμαι π.χ. ταξίαρχος γιατί δηλαδή να χαλάσω τις σχέσεις μου με τους κολλητούς μου αναστατώνοντας σφηκοφωλιές; Να τις αναστατώσουν άλλοι. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για πολλή ώρα επί τούτου με κάποιον να αντιλέγει πως υπάρχει διαφορά επειδή στη μία περίπτωση (του ταξίαρχου) ενδεχομένως υπάρχει νομική υποχρέωση από την πλευρά του, ενώ στην άλλη όχι. Αλλά όπως ξέρουμε όλοι πολύ καλά, η νομική υποχρέωση είναι αρκετή μόνο για να μη φτάσει ο κόμπος στο χτένι (και ίσως ούτε καν γι' αυτό) -- από τη στιγμή που ελέγχουμε το βίαιο έγκλημα, η ηθική υποχρέωση και μόνο είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει την ουσία της καθημερινότητας περαιτέρω. Και ηθική υποχρέωση δεν πρόκειται να αποκτήσει κανένας από μόνος του χωρίς να έρθει αντιμέτωπος με τα ηθικά στάνταρ του περιβάλλοντός του, εκτός αν σε λένε Σωκράτη και πίνεις το κώνειο γιατί "αυτό είναι το σωστό". Θα σε αφήσω με μερικές ερωτήσεις για σκέψη. Σήμερα όπως όλοι ξέρουμε είναι παράνομο να δέρνει κανείς τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Πώς φτάσαμε εκεί; Ξύπνησε μια μέρα ο πρωθυπουργός και είπε τέλος; Για ποιό λόγο όλοι μας πιστεύουμε πως όσοι κάνουν τέτοια πράγματα είναι ζώα; Γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα όχι "ρουφιάνοι" θα γίνονταν αλλά θα έπαιρναν ίσως και το νόμο στα χέρια τους σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας; Και γιατί τώρα ισχύουν αυτά αλλά πριν 50-60 χρόνια το τι έκανε ο καθένας σπίτι του ήταν ταμπού για τους περισσότερους; Εσύ αν ήξερες κάποιον που δέρνει τη γυναίκα του, θα έλεγες σιγά μη χαλάσω τη σχέση μου άμα δε μπορεί το κράτος να τον τιμωρήσει; Κι αν θα τη χαλούσες, τι είναι αυτό που σε κάνει να καταλήγεις σε διαφορετική απόφαση απ' ότι αν ξέρεις ότι κάποιος δέρνει το σκύλο του; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε οι σκέψεις που λες, και μάλλον ή δεν κατάλαβες ακριβώς τι έγραψα ή το παραφράζεις εσκεμμένα. Μου φέρνεις ως παράδειγμα αν είσαι ταξίαρχος τι θα κάνεις στους άλλους. Στο εν λόγω παράδειγμα έχεις θέση που μπορείς να επιβάλλεις ποινές στον κατώτερό σου. Δεν αναφέρομαι εγώ τι θα κάνεις αν είσαι αστυνομικός δικαστής στρατιωτικός καθηγητής και γενικότερα μέλος της εκτελεστικής εξουσίας. Αναφέρομαι αν είσαι απλός πολίτης, σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να επιβάλλεις τίποτα από μόνος σου και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι καταγγελία στις αρχές. Ε εγώ σε τέτοια περίπτωση δεν πρόκειται να κάνω τίποτα. Δεν ξέρω τι κουμάσι είναι ο άλλος και πως μπορεί να μου την φέρει μετά. Και ναι να κοιτάξει να κάνει κάτι το κράτος. Το ίδιο ισχύει και για φίλο ή συγγενή Όταν πλέον δεν μπορείς να κάνεις ανώνυμη καταγγελία και μπορεί να σε βρει ο άλλος δεν κάθομαι να ρισκάρω εγώ την ησυχία μου και τις σχέσεις μου. Το ίδιο ισχύει και για σκύλο/γυναίκα/παιδιά. Αν υπάρχει τρόπος να αναφέρεις κάτι στις αρχές ανώνυμα καλώς, αλλιώς μακριά από μένα δεν θα μπλέκομαι με το τι γίνεται στο σπίτι του άλλου. Το τι κάνει ο καθένας στον άλλο είναι θέμα παιδείας και διαγωγής απ' την οικογένεια που μεγάλωσε, δεν θα κάτσω εγώ να του αλλάξω την νοοτροπία, που έτσι κι αλλιώς και καταγγελία να του έκανα δεν θα άλλαζε τίποτα και θα είχα και τον μπελά μου μετά. Τον νόμο στα χέρια μου θα τον έπαιρνα μόνο για κάτι που έγινε σε εμένα, σε περιστατικά ξύλου και ενδοοικογενειακής βίας, μόνο αν γινόταν κάτι μπροστά στα μάτια μου και αν υπήρχε και κάποιος άλλος παρον να επέμβουμε μαζί, δε ξέρεις αν επέμβεις στον άλλον που είναι άγνωστος τι μπορεί να σου κάνει, μπορεί να έχει όπλο μπορεί να σε βαρέσει και να τραυματιστείς. Μιας και το έφερε η κουβέντα. Το σπίτι μου συνορεύει με εγκαταλελειμμένη οικία στην οποία είτε πέθανε ο ιδιοκτήτης είτε δεν ενδιαφέρεται. Έμεναν κάτι Αλβανοί εκεί, μπαινοβγαίνουν διάφοροι, είτε γύφτοι είτε πακιστανοί είτε οι αλβανοί, οι πόρτες είναι κλειδωμμένες πάντως που σημαίνει οτι κάποιος έχει κλειδιά ή οι αλβανοί φέρνουνε τους άλλους. Δυο φορές μπήκανε από το σπίτι αυτό στον ακάλυπτο και μου προκάλεσαν φθορές στην περιουσία μου. Όσες φορές πήγα αστυνομία ζήταγαν παράβολα μεγαρόσημα κουραφέξαλα, εν το μεταξύ δεν διευκρίνιζαν πόσο μπορεί να πάρει όλο το κόστος απο τα τέλη και τα σχετικά οπότε έπρεπε να πάω και σε δικηγόρο. Ρώτησα δικηγόρο αν μπορώ να βρω τον ιδιοκτήτη μόνος μου να ξέρω έστω ρε φίλε αν πέθανε (οπότε να μην συνεχίσω) ή αν απλά ζει να τον ενημερώσω τι γίνεται στην οικία του τι πρόβλημα έχω εγώ και να λάβει τα μέτρα του, μου λέει ο δικηγόρος να κάνω μύνηση και δεν υπάρχει τρόπος να μάθω. Οπότε φαντάσου τώρα, θα ζημιωθώ εγώ οικονομικά για να μάθω ποιος είναι ο ιδιοκτήτης που έχει παρατήσει το ακίνητό του, θα ζημιωθώ οικονομικά για τυχόν δικαστήρια και ποινές στους Αλβανούς οι οποίοι ήδη μου προκάλεσαν ζημία με την φθορά της περιουσίας μου και τελικά ακόμα και να τους έπιαναν τι θα τους έκαναν; Τίποτα προφανώς, σιγά μην είχανε λεφτά να δώσουν. Μετά εγώ θα κινδύνευα από τυχόν αντίποινα. Έτυχε το σπίτι αυτό και το σφράγισε ο δήμος, μετά από μήνες μπήκαν οι Αλβανοί και αφαίρεσαν τα ξύλα και οτι έβαλε το συνεργείο για να σφραγίσει και έμεναν μέσα. Ρώτησα τον δήμο αν μπορώ να ενημερώσω ανώνυμα και μου λένε οχι.... επίσης οι συγκεκριμένοι είχανε σπάσει τον μετρητή της ΔΕΗ και έκλεβαν ρεύμα (το είδα ο ίδιος μια φορά όταν περνούσα απ'έξω και είχανε ανοιχτή την πόρτα της εισόδου), στην ΔΕΗ ανέφερα ανώνυμα το θέμα μέσω internet σε ένα e-mail, δεν νομίζω να έγινε τίποτα καθώς εξακολουθούσαν και είχανε ρεύμα. Θα κάτσω τώρα εγώ να κάνω επώνυμη καταγγελία και μετά όταν με μάθει ο άλλος να κινδυνεύω και από πάνω. Θα κάτσω να κάνω μήνυση να πληρώνω παράβολα και να μην έχω αποδεκτικά στοιχεία μετά, να πληρώνω δικηγόρους και μετά ο άλλος να είναι ελεύθερος και να κανει τις παρατυπίες του να κάνει οτι γουστάρει, να μου προκαλέσει πάλι καμιά φθορά στο σπίτι. Ε οχι φίλε μου. Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν άπειρα, ακόμα και από τα μαθητικά χρόνια, αναφέρεις κάτι για κάποιον, ακόμα κι αν επιβληθεί ποινή ο άλλος σου κάνει αντίποινα μετά. Συγνώμη που κουράστηκα να το παίζω ρουφιάνος/καταδότης. Συγνώμη που κουράστηκα να πιστεύω οτι οι νοοτροπίες των ανθρώπων δεν αλλάζουν με καταγγελίες ποινές με νομικές ενέργειες και με νόμους. 1
johnkal Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Βιαστές πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που οι γυναίκες είναι ανίκανες να προφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους. Θεωρώ πως στις περισσότερες περιπτώσεις η ευκολία του βιασμού είναι μεγαλύτερη από το να κλέψεις τσίχλες από το περίπτερο (τουλάχιστον αν ο περιπτεράς είναι άντρας). Δε μπορείς να αφήνεις γεννητικά όργανα εκτεθειμένα, ούτε να κάνεις ότι θέλεις (π.χ. να πίνεις και να μεθάς) από τη στιγμή που διαχειρίζεσαι αξιοπρέπεια με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί όλο και κάποιος θα είναι μαλάκας. Αυτά έπρεπε να σε προβληματίζουν και όχι οι βιαστές. ---------------------- Σόρι που πολυλογώ, ήθελα να πω "το σκέφτηκες προσεκτικά αυτό πριν το πεις"; Ότι να ναι. Το παράδειγμα σου είναι εντελώς άκυρο και βαριέμαι να αναλύσω περί βιασμών γιατί είναι άλλη ιστορία οπότε θα σου απαντήσω μόνο στην τελευταία πρόταση. Δεν δικαίωσα τους κλέφτες σε καμία περίπτωση, τόνισα το πόσο εύκολο είναι να κλέψει κάποιος δημόσια περιουσία από τη στιγμή που είναι τόσο χύμα τα πράγματα. Ένας ιδιωτικός υπάλληλος ή ένας άκυρος κλέφτης είναι ΣΙΓΟΥΡΑ δυσκολότερο να κλέψει οτιδήποτε από μια ιδιωτική επιχείρηση. Βλέπε τι κλοπές γίνονται ασταμάτητα στο δημόσιο και με τι ευκολία ενώ οι ποινές είναι βαρύτατες για κλοπή δημόσιας περιουσίας (κακουργήμα).. Αν θεωρείς πως δε πρέπει να υπάρχει ΚΑΜΙΑ ασφάλεια και πρέπει να βρίζουμε/κυνηγάμε ασταμάτητα κλέφτες ή να πηγαίνουμε στην αστυνομία να μας σώσει (..) τότε άφηνε την πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή και κάτσε να σε προβληματίζουν οι κλέφτες. Κλέφτες υπάρχουν από πΧ και θα υπάρχουν, αυτό δεν αλλάζει ούτε είναι επιστήμη για να προβληματίζεσαι (μόνο) μαζί τους. Μα κρυφτουλι με την αστυνομια θα παιζουμε? Σημασια εχει να μην πετας σκουπιδια στο παρκο επειδη δε θες να λερωσεις το μερος που θα παιζουν τα παιδια σου αυριο και οχι επειδη φοβασαι το 50αρικο προστιμο που θα φας, αν φας, απο το κρατος. Αυτα τα ατομα θελουν δημοσιο διασυρμο πρωτα και μετα ποινικες ευθυνες. Οπως αν δουμε εναν γνωστο μας στο fb να ανεβαζει βιντεο που δερνει τον σκυλο του "για πλακα" και μεχρι την επομενη μερα θα πρεπει να εχει βρει ηδη αλλη χωρα να κρυφτει ετσι θα πρεπει να καρφωνουμε/δινουμε στεγνα τον οποιοδηποτε κανει χοντραδα η οποια να επηρεαζει το ευρυτερο κοινωνικο συνολο. Αμα ειναι γνωστος τοτε κατευθειαν καρφωμα. Αμα ειναι φιλος το ιδιο. Αμα ειναι κολλητος τοτε να σκεφτουμε πρωτα τι κοινο εχουμε με εναν αναισθητο παρτακια. Δεν έχει κανένα νόημα ο δημόσιος διασυρμός γιατί εκτός του ότι όλοι πρέπει να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους (ανάλογα με το αδίκημα φυσικά) το σημαντικότερο είναι ότι ΠΑΝΤΑ παίρνει αθώους η μπάλα ακόμα και από τα δικαστήρια. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις αυτές οπότε φαντάσου να διασύρουμε άτομα πριν καν δικαστούν!!Άσε που ο διασυρμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανεύκολα για κακόβουλους σκοπούς, από άτομα με ηλίθια κρίση κτλ.. Φαντάσου να βάλω πχ μια φωτογραφία σου στο facebook επειδή μου έφαγες την γκομενα γράφοντας "Αυτός είναι ο ανώμαλος που χουφτωνει στα λεωφορεία ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!". Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας μετά... Σίγουρα θα θυμάσαι τον ντόρο με τις οροθετικές ιερόδουλες που τις διέσυραν από το πρωί ως το βράδυ. Ότι τελικά δεν είχαν όλες HIV και τις διέσυραν τσάμπα τι έχεις να πεις; Φυσικά τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν για να αποκαταστήσουν την αλήθεια επειδή δεν "πουλάει" ως θέμα http://www.zougla.gr/greece/article/apokalipsi-o-epanaliptikos-elegxos-edikse-oti-den-ixan-oles-i-ierodoules-aids ; Επεξ/σία 23 Μαΐου 2017 από johnkal 1
SakislolGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δυστυχώς η σημερινή νεολαία είναι για πολλές σφαλιάρες. Δεν σέβονται καθόλου την δημόσια υπηρεσία... βλέπεις να βανδαλίζουν το ΜΕΤΡΟ, τα πανεπιστήμια, τα πάντα! Και αυτό οφείλετε σε μας τους παλιούς, γιατί παιδιά μας είναι! οπότε μην διαβάσω εδώ μέσα 'η γενιά του 80 ήταν καλύτερη' ... Ναι σιγά μην γίνουμε ρουφιάνοι κιόλας. Δεν χαλάω καμιά σχέση με συγγενή/φίλο/κολλητό επειδή δεν μπορεί το κράτος να τιμωρήσει αυτόν που παρανομεί παραβιάζει και παρατυπεί.... Άρα μας λες ότι εσύ είσαι ο καλός και ο χ-φίλος σου είναι ο κακός. Άμα δεν έχεις τόσα κοινά με κάποιον γιατί να τον έχεις φίλο; από ανάγκη φιλικής συντροφιάς; από συμφέρον; (άρα επικροτείς τι κάνει). Δεν σου κάνω κάποιου είδους μαθήματος καθώς όλοι έχουμε 1-2 φίλους που είμαστε συνδεδεμένοι από συμφέρον.
onty Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 εγώ πριν χρόνια είχα μια καψούρα .. χωρίσαμε (όχι άσχημα) και ένα βράδυ μεθυσμένος πήρα ένα σπρεί και έγγραψα στην πυλωτή της πολυκατοικίας της ότι την γουστάρω (δεν έγγραψα το όνομά της) την επόμενη μέρα έγινα μαύρο πανί , μπλέχτηκαν οι δικοί της (την και τους ντρόπιασα) και στο τέλος τους πλήρωσα όλα τα έξοδα αποκατάστασης. τουλάχιστον το ξεπέρασα τσακ μπαμ. δεν το μετάνοιωσα Φοβερος βανδαλισμος δημοσιας περιουσιας η περιπτωση σου. Και σε τιμα το γεγονος οτι πηρες αντιγκραφιτι και το εσβησες. Μετα το καψιμο λεοφορειων του οασα η αμμεσως πολυεξοδη αποκατασταση ειναι αυτο
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Βιαστές πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που οι γυναίκες είναι ανίκανες να προφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους. Θεωρώ πως στις περισσότερες περιπτώσεις η ευκολία του βιασμού είναι μεγαλύτερη από το να κλέψεις τσίχλες από το περίπτερο (τουλάχιστον αν ο περιπτεράς είναι άντρας). Δε μπορείς να αφήνεις γεννητικά όργανα εκτεθειμένα, ούτε να κάνεις ότι θέλεις (π.χ. να πίνεις και να μεθάς) από τη στιγμή που διαχειρίζεσαι αξιοπρέπεια με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί όλο και κάποιος θα είναι μαλάκας. Αυτά έπρεπε να σε προβληματίζουν και όχι οι βιαστές. ---------------------- Σόρι που πολυλογώ, ήθελα να πω "το σκέφτηκες προσεκτικά αυτό πριν το πεις"; Παρόλο που μου άρεσε η αντιδιαστολή που έκανες, η σύγκριση είναι ψιλοεντελώς άκυρη. Επειδή ακριβώς όλο και κάποιος θα είναι μαλάκας, προσωπικά έχω συναγερμό στο σπίτι μου. Αν εγώ έχω ολόκληρο συναγερμό για να προστατέψω μια τηλεόραση και δυο κονσόλες, δεν θα έπρεπε η ΧΥΖ ογκολογική/καρδιολογική να έχει πάρει τα μέτρα της για να προστατέψει εξοπλισμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ; Ξέρω 'γω, αυτονόητο δεν είναι; Για το θέμα του βιασμού ή γενικότερα της σωματικής βλάβης δεν είναι τόσο εύκολο να πάρεις μέτρα. Άντε να κουβαλήσεις τέιζερ ή κανά σπρέι πιπεριού, τι άλλο να κάνεις; 1
defendar Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δεν έχει κανένα νόημα ο δημόσιος διασυρμός γιατί εκτός του ότι όλοι πρέπει να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους (ανάλογα με το αδίκημα φυσικά) το σημαντικότερο είναι ότι ΠΑΝΤΑ παίρνει αθώους η μπάλα ακόμα και από τα δικαστήρια. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις αυτές οπότε φαντάσου να διασύρουμε άτομα πριν καν δικαστούν!!Άσε που ο διασυρμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανεύκολα για κακόβουλους σκοπούς, από άτομα με ηλίθια κρίση κτλ.. Φαντάσου να βάλω πχ μια φωτογραφία σου στο facebook επειδή μου έφαγες την γκομενα γράφοντας "Αυτός είναι ο ανώμαλος που χουφτωνει στα λεωφορεία ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!". Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας μετά... Σίγουρα θα θυμάσαι τον ντόρο με τις οροθετικές ιερόδουλες που τις διέσυραν από το πρωί ως το βράδυ. Ότι τελικά δεν είχαν όλες HIV και τις διέσυραν τσάμπα τι έχεις να πεις; Φυσικά τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν για να αποκαταστήσουν την αλήθεια επειδή δεν "πουλάει" ως θέμα http://www.zougla.gr/greece/article/apokalipsi-o-epanaliptikos-elegxos-edikse-oti-den-ixan-oles-i-ierodoules-aids ; Αν με πιασουν στα πρασσα με ενα βιντεο υψηλης ευκρινειας να χουφτωνω στο λεωφορειο τοτε ΝΑΙ να το διαδοσουν παντου!! Απο εκει και περα αυτος που θα πιστεψει μια τυχαια φωτογραφια με μια ακυρη λεζαντα θα ειναι και ο ιδιος που πιστευει σε αεροψεκασμους και δεν εμβολιαζει το παιδι του για να μην κολησει αυτισμο. Το ιδιο ισχυει και με τις ιεροδουλες που μεχρι και στη μοναδα μου ο στρατοπεδαρχης μας εβγαλε ανακοινωση αφου μας εδειξε τα προσωπα τους και μας ειπε αν πηγαμε με αυτες σε καμια αδεια μας να παμε να του το πουμε. Απιστευτη ξεφτυλα και πολυ κριμα για τις βασανισμενες κοπελες. Μια αυτοκτονησε κιολας λογω αυτης της ιστοριας. Αλλα ειπαμε, αυτα συμβαινουν οταν ο κοσμος τρωει κουτοχορτο και δεν ψαχνει για αποδειξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα