stelios18120 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να κάνω 5 τεμάχια Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί Αθήνα,το κόστος περιπου και γενικά την όλη διαδικασία που γινεται; Θέλω να κάνω 5 γιλέκα εργασίας με το όνομα της εταιρίας πίσω,ένα τηλέφωνο να λέει και την ηλεκτρονική διεύθυνση,τίποτα άλλο. Όποιος ξέρει τι γινεται η έχει φτιάξει ας ρίξει καμία πληροφορία.
opcorsa Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 παντως καλυτερα σε συνοικιακο "σταμπαδικο" να τους πας ετοιμα τα γιλεκα να το κανεις... θες "πολυ λιγα" κομματια
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ναι το ξέρω θέλω μόνο 5 τεμάχια Οπότε λες να πάρω 5 σκέτα γιλέκα και να πάω σε σταμπαδικο; Θα κάνουν καλή δουλειά η θα χαλάσουν στο πρώτο πλύσιμο; 1
paylidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 γιατι να χαλασουν; μια χαρα θεωρω θα ειναι και θα διαλέξεις εσυ την ποιοτητα που θέλεις... απο εκει και περα σε εκτυπώσεις η καλυτερη ποιοτητα σε σχέση με χώμα τιμη που εχω βρει ειναι στον παπουτση στη χαλκιδα (εφτιαξα κατι μπλουζακια+banner)
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Πόσο σου κόστισε στον Παπουτσή; Απλά να έχω μια ιδέα πόσο περίπου παίζει Μου είπαν πρέπει να γίνει μακέτα σχέδιο και μετά να τυπωθεί στο γιλέκο.
paylidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Τα μπλουζακια ήταν καπου 2.5 το τεμαχιο, γιλεκα δεν ξερω. τωρα μακετα, ναι οκ θέλει αλλα ειναι υπερβολη αν θελεις απλα να βαλεις γραμματα/τηλεφωνα να σε χρεωσει κάτι... σε εμενα ηταν έτοιμη απο γραφιστρια σε Psd αρχειο 1
Highlander Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εγώ που φτιάχνω διάφορα μπουζάκια με μονόχρωμη στάμπα μου τα χρεώνει 10€ το ένα μαζί με το τύπωμα. Πρώτα χαλάει η μπλούζα και μετά το τύπωμα. Πιστεύω πως το ίδιο ισχύει για τα γιλέκα. Για Πάτρα μιλάμε πάντα. 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ε ναι εντάξει τι μακέτα και ιστορίες Ίσα ίσα το όνομα της επιχείρησης θέλω και το τηλέφωνο από κατω,άντε το πολύ και την ηλ.διευθυνση του site Τώρα σκέτα γιλέκα που θα βρω; Ίσα ίσα να τα πάω από εκεί και να τα τυπώσει. Σε τι μαγαζί να κοιταξω;
Highlander Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Βρες κάποιον στην περιοχή σου να τυπώνει σε DTG. Ή αλλιώς σε online shop π.χ. https://www.epigrafix.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα