Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Xiaomi Power Strip.. τα τίναξε. Μετά από 4-5 λεπτά ηλεκτρικής σκούπας.

Δεν είχε σούκο πάντως, δε ξέρω αν πρέπει να το κατηγορήσω.. Το έβρισκα τόσο όμορφο 6 μηνάκια τώρα που θέλω να το ξαναγοράσω.. αλλά σκέφτομαι μήπως να ικανοποιήσω το θέμα σούκο.

Το ζήτημα είναι πως το κολλάω στο προσκεφάλι του κρεβατιού με ταινία διπλής ώστε να βάζουν όλοι τα κινητά τους. Υπάρχει κάτι τόσο σχετικά minimal που να έχει ΚΑΙ σούκο ΚΑΙ καλή ταχύτητα των USB;

thanks

Δημοσ.

τι παει να πει τα τιναξε? Ενα πολυπριζο ειναι. 

Για να το κάψεις πρεπει να υπερβεις τα ρευματα που προβλεπονται. Στην θέση σου θα το ανοιγα και θα βλεπα τι εχει στραβώσει. Πιθανα μέσα θα εχει καποια δικη του ασφάλεια την οποια και εκαψες. Την αλλαζεις και τελειωνει η υποθεση.

Παντως γενικως για τα κινητα παρε ενα usb πολυπριζακι σκέτο. Ειναι και πολυ μικροτερο απο αυτη την γκουμουτσα.

Και για το πολυπριζο... εχει πολυ ωραια και η Legrand.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε, θα κάνω αυτό που λέει ο διΑκκάουνταντ. Έχω ήδη ασφαλειούσες. Επανέρχομαι.

Υ.Γ: Σκούπα 4-5 λεπτά, μαζί με ένα xiaomi power bank που φόρτιζε.. δεν είχε κάτι άλλο. Το τεχνικό μονοπάτι διάγνωσης που ακολούθησα ήταν απλά να σβήσει η σκούπα, είπα τα τίναξε ο γερμανός, την έβαλα σε άλλη πρίζα, δούλευε, και έτσι είπα τα τίναξε ο κινέζος..

Δημοσ.

Έχετε δίκιο ρε παιδιά.. ουτε καν κάηκε το μαραφέτι.

Κάηκε ο αντάπτορας που γυρνάς από κινέζο 3pin σε δικό μας EU plug. Άλλαξα το plug και άναψε το πολυπριζο κανονικότατα.

Χίλια ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...