VonLoutsos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά τα έχουμε πει αλλά δνε λέτε να μάθαιτε.....Όταν θέλεις δώρο για κοπέλα, για οποιαδήποτε περίπτωση, μία είναι η Σωστή και Προβλεπόμενη λύση.Ενα ζευγάρι παντόφλες και έναν Vibrator. 3
g_alkis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά τα έχουμε πει αλλά δνε λέτε να μάθαιτε.....Όταν θέλεις δώρο για κοπέλα, για οποιαδήποτε περίπτωση, μία είναι η Σωστή και Προβλεπόμενη λύση. Ενα ζευγάρι παντόφλες και έναν Vibrator. Επιτέλους 1
vairass Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Η πρωτη μου σχέση που καταφερνει να κλεισει χρονο (ειμαι 21,και αυτη το ιδιο). Τι δωρο να της πάρω; Οικονομικα ειμαι στενα...σκεφτομουν καποιο εμπειρικο δωρο... ιδεες; Πρώτον, αφού τα μετράς είσαι καψούρα μεγάλη.. Νύχτα θα φύγεις, δεύτερον.. Ζώδιο η κοπέλα; Ρε παιδιά τα έχουμε πει αλλά δνε λέτε να μάθαιτε.....Όταν θέλεις δώρο για κοπέλα, για οποιαδήποτε περίπτωση, μία είναι η Σωστή και Προβλεπόμενη λύση. Ενα ζευγάρι παντόφλες και έναν Vibrator. Σωστό αλλά πρόσεξε... Πλέον από τα 15 έχουν δονητή οπότε δώρο άδωρο.
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Παρε μια μπουκεταρα λουλουδια, εχει φθηνα λουλουδαδικα σε καποιες περιοχες της αθηνας...
VonLoutsos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Σωστό αλλά πρόσεξε... Πλέον από τα 15 έχουν δονητή οπότε δώρο άδωρο. Ριλυ; Κοίτα να δεις.... 1
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλά εννοείται ότι το must δώρο είναι ο συνδυασμός παντόφλες/δονητής! Αλλά ας πούμε κι άλλες ιδέες. Αγαπημένο συγγραφέα έχει; Της αρέσει να διαβάζει; There you go. Βιβλίο σε συνδυασμό με κάρτα όπου μπορείς να της εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αγαπημένα συγκροτήματα/καλλιτέχνες; Εισιτήρια για να απολαύσετε μαζί κάποια συναυλία. Πιάνουν τα χέρια σου; Ε φτιάξε της κάτι! 1
Pokemon640 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Rawμαντισμός ρε παιδιά: πέθανα ! κορυφαίο. Σε ένα παράλληλο σύμπαν Της έκανα δώρο μια BMW Μ3, καθώς δεν μαρέσει η οδήγηση Του έκανα δώρο μια Blackmagic με Zeiss ultra wide φακό, για να μη του ξεφεύγει τίποτα Εγώ της είχα κάνει δώρο ένα μπρελόκ ενός συγκροτήματος που άκουγε, της άρεσε πάρα πολύ και το είχε πάντα μαζί της. Σωστό αλλά πρόσεξε... Πλέον από τα 15 έχουν δονητή οπότε δώρο άδωρο. τότε πας σε Δ μεγαλύτερης κλίμακας.
astrosunnefo Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 το θεμα ειναι πως πεσαν πολλες ''γιορτες'' κοντινα και ξεμεινα απο ιδεες...χαχαχ (ρουχο,θηκες για κινητο,δειπνο ) εχω αποκλεισει ρουχα κλπ εχει παμπολλα..κοσμήματα και σκουλαρικια δε φοραει,δε της αρεσουν..εκτος απο ενα στην κοιλια ...οποτε ελεγα για σκουλαρικι ή μαγιο/εσωρουχα... ομως καποιο εμπειρικο δωρο πιστευω θα ηταν το καλυτερο... απλα δε μπορω να σκαρφιστω κατι Εμπειρικό μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Μια συναυλία, ένα ταξίδι που θα πάτε οι δυο σας (έστω και μονοήμερη), ακόμη και το να κλείσετε με τη παρέα σας για paintball ή να πάτε σ' αυτά τα -πώς τα λεν;- escape rooms; panic rooms; ή ακόμα ακόμα και κάτι πειρακτικό ανάμεσά σας, είτε σεξουαλικό είτε όχι. Εσύ τη ζεις καθημερινά, οπότε με λίγη σκέψη νομίζω πώς θα τη βρεις την άκρη. Πάντως, για μένα, δεν είναι σώνει και ντε να κάνεις και δώρο - επέτειο, βαλεντίνο, whatever. Μπορώ να πω πως δεν τα συμπαθώ όλα αυτά κιόλας, γιατί μου βγάζουν περισσότερο κάτι "υποχρεωτικό". Είμαι της φάσης πως μετράει η καθημερινότητα με τον άλλο και τα δώρα έρχονται συμπληρωματικά, οπότε -για μένα- είναι λίγο "αυθορμητισμός" (είδα αυτό και τον θυμήθηκα ή ωωω, θέλει αυτό; ας τον προλάβω). Βέβαια, δεν σνομπάρω άλλες νοοτροπίες ούτε υπονοώ πως δεν υπάρχει ουσία κι αληθινότητα στη σχέση, αν γίνεται Χ κι όχι Υ. Απλά μια άλλη γνώμη λέω. 2
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ^ Ακριβώς!! Τα ωραιότερα δώρα είναι τα αυθόρμητα, εκεί που δεν τα περιμένεις 1
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τίίίίίί;;; Θες να πάρεις και δώρο;;;; Μα καλά, ο μοναδικός λόγος όταν πας με τεκνατζού δεν είναι για να σου "τραβάει" τα έξοδα; (εννοείται ότι το λέω αστεϊζόμενος και χωρίς διάθεση να σας προσβάλω ε) Μπαα πιο πολύ επειδή τουλάχιστον αυτή δεν κοιτάζει όλη την ώρα το κινητό της και δεν είναι όλη μέρα στο Instagram. Δεν στέριωσε με καμία στην ηλικία μου, και πήγα σε μεγαλύτερη για να συνεννοούμαστε.
sargio01 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Προτείνω μονοήμερη σε μέρος που δεν έχει ξαναπάει, μετά κάθε φορά που θα τυχαίνει να ακούει για το μέρος αυτό θα της έρχονται αναμνήσεις απο τη φάση Ρε παιδιά τα έχουμε πει αλλά δνε λέτε να μάθαιτε.....Όταν θέλεις δώρο για κοπέλα, για οποιαδήποτε περίπτωση, μία είναι η Σωστή και Προβλεπόμενη λύση. Ενα ζευγάρι παντόφλες και έναν Vibrator. Με χαραγμένο πάνω το όνομά του(ή το παρατσούκλι του εργαλείου, αν του το 'χει βαφτίσει ) γιατί θα παίζει τον ρόλο του αντικαταστάτη όταν λείπει ο ίδιος.
astrosunnefo Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Με χαραγμένο πάνω το όνομά του(ή το παρατσούκλι του εργαλείου, αν του το 'χει βαφτίσει ) γιατί θα παίζει τον ρόλο του αντικαταστάτη όταν λείπει ο ίδιος. Μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιείται κι όταν είναι κι ο ίδιος παρών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις