Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντίνο, κάνε της δώρο κάτι απ'αυτά αν γουστάρετε anime φάση:

T1UTF8FsNgXXXXXXXX_!!0-item_pic.jpg

Η Αλικη στο ναυτικο, το μπλε. Με τετοια εσωρουχα μην περιμενετε παιδια της προκοπης :)
  • Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Sailor moon είναι^

Ο καθένας με ό,τι φτιάχνεται.

Δημοσ.

Η Αλικη στο ναυτικο, το μπλε. Με τετοια εσωρουχα μην περιμενετε παιδια της προκοπης :)

lol ούτε καν :P

Sailor Moon και οι φίλες της είναι.

Δημοσ.

lol ούτε καν :P

Sailor Moon και οι φίλες της είναι.

Sailor δεν ειναι ο ναυτης; Τι ουτε καν; Το ιδιο πραγμα με μενα εγραψες σε αλλο version :)
Δημοσ.

εγω θυμαμαι με τη κοπελα μου στα 24 οταν ημουν και ενοιωθα πολλα για εκεινη περα απο τα δωρακια που εκανα ολη τη περιοδο που ειμασταν μαζι, στο χρονο εκανα κατι το οποιο πιστευω θα το θυμαται για παντα

βρηκα ενα μπαρ ρεστοραντ πολυ ατμοσφαιρικο και εκλεισα πριβε χωρο για δειπνο για εμας τους 2 , περασαμε πολυ ομορφα και μας εμεινε θα σου προτεινα κατι παρομοιο εξαλου δε μου στοιχισε πολλα νομιζω γυρω στα 70 ειχα δωσει το 04

Δημοσ.

Samsung Vr ή Oculus? :devil:

Καμια σχεση.... Χάχα κακια σε έπιασε χάχα

In real world, η γενιά μου Δεν μεγάλωσε με vr και τέτοια.

Δημοσ.

Οι γυναίκες βλέπουν και παίζουν πιο πολύ με τις τσόντες πλέον γιατί δεν υπάρχει όπως παλιά εκπαίδευση οι 20αρες από 45-50 άντρες... 

συνήθως πατέρας της ή θείος της;

• Like 1
Δημοσ.

συνήθως πατέρας της ή θείος της;

Οχι ρε συ ανωμαλίες; έλεος..

Γουστάρανε οι σημερινές 40αρες να πηγαίνουν στα 18-25 με 20-25 χρόνια μεγαλύτερους.. Έπαιζε πολύ 5χιλιαρο τότε.. Δυστυχώς ήμουν μικρός και δεν έφαγα.. Οι σημερινοί 55-65 έχουν φάει πολύ πιπίνι,ολο τον τοτε αφρό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι ρε συ ανωμαλίες; έλεος..

Γουστάρανε οι σημερινές 40αρες να πηγαίνουν στα 18-25 με 20-25 χρόνια μεγαλύτερους.. Έπαιζε πολύ 5χιλιαρο τότε.. Δυστυχώς ήμουν μικρός και δεν έφαγα.. Οι σημερινοί 55-65 έχουν φάει πολύ πιπίνι,ολο τον τοτε αφρό.

Γιατί η "εκπαίδευση" 20αρας από 50χρόνο δεν είναι ανωμαλία...

Δημοσ.

Γιατί η "εκπαίδευση" 20αρας από 50χρόνο δεν είναι ανωμαλία...

απο ποτε ;   Αμα γουσταρει λουτσο η  αλλη εσενα τι σε χαλαει ; Δηλαδη μερικες ειστε 100 χρονια πισω!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...