coniste Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Χαιρεται, μελη της οικογενειας ασχολουνται για χομπυ μεχρι στιγμης με σπιτικα γλυκα και σκεφτονται να προωθησουν αυτα τα γλυκα, ψαχνω καποιο site ωστε να βρω καποιον που ενδιαφερεται ειτε να τα δινει με δικια του ετικετα ειτε να συσκευασμενα απο εμας. Η ερωτηση μου ειναι αν ξερει καποιος και θα μπορουσε να βοηθησει ωστε να βρεθω σε επικοινωνια με ενα τετοιο ατομο ειτε απο καποιο site ειτε μεσω τηλεφωνου. Ευχαριστω πολυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Πρέπει να πληρείς συγκεκριμένες προδιαγραφές για να πουλήσεις σπιτικά γλυκά.
coniste Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μπορεις να μου πεις αν γνωριζεις τι χρειαζεται? ή που μπορω να ψαχτω ωστε να μαθω?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον που ασχολείται με άδειες λειτουργίας/επιστήμης τροφίμων.
παπι Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Στο φεισμπουκ, πανω εκει στο ακαουντ λεει καο για μπιζνες ακαουντ. Φτιαξε ενα και θα μαθεις πολλα.
mouxaxa Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Για αρχή θέλεις να το κάνεις νόμιμα ή παράνομα; Για παράνομα απλά πούλα πάνω από το κόστος σου σε γνωστούς, φίλους και κανένα συνοικιακό μαγαζί. Για νόμιμα πρέπει φυσικά να στηθεί εταιρία, με ότι συνεπάγεται αυτό νομικά/λογιστικά (δεν είναι στο κομμάτι μου και δεν μπορώ να σε κατευθύνω). Σίγουρα πρέπει να δηλωθεί κάποιο μέρος ως επαγγελματικό χώρος (αν θυμάμαι καλά δεν μπορεί να είναι η κουζίνα του σπιτιού σου / θέλει άλλον ανεξάρτητο χώρο που θα πάρει άδεια για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που συνεπάγεται να πληρεί τις βασικές αρχές του HACCP). Μια συμβουλή γιατί έχω δει αρκετούς να προσπαθούν να ξεκινήσουν το εγχείρημα "σπιτικά γλυκά" του κουταλιού ή μη. Αν δεν έχει φανατικό κοινό ήδη, θα πρέπει να πας σε κάτι πολύ καινοτόμο ή/και σπάνιο γλυκό. ΚΑΝΕΝΑΣ στην αγορά δεν θα σε βάλει στο μαγαζί του αν δεν έχει κοινό για αγοράσει το προϊόν σου. Λίγο πλέον "μετράει" το χωρίς συντηρητικά/παραδοσιακό/σπιτικό -- αυτά τα έχει φάει το φτηνό και πίστεψε με δεν θα καταφέρεις να πουλάς φτηνότερα από ήδη στημένες βιομηχανίες/βιοτεχνίες. Πρέπει να αποφασίσουν και τι γλυκά θέλουν να φτιάξουν. Τούρτες κλπ απαιτούν ψυγεία. Καλά για αρχή είναι τα γλυκά του κουταλιού που δεν απαιτούν ιδιαίτερες συνθήκες συντήρησης παρά μόνο σωστή "κονσερβοποίηση". Ότι θες ρώτα
coniste Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Απ οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου, μας κοβω για την περιπτωση 1 , σε κανενα συνοικιακο μαγαζι κτλπ, απλα ελεγα μηπως μπορουσα να τα δωσω και περα απο το συνοικιακο μαγαζι, αν υπηρχε καποιος-κατι που αυτη ειναι η δουλεια του, να προωθει προιοντα. Για την αλλη περιπτωση δεν μας κοβω, πολυ τρεξιμο για το τιποτα, απλα επειδη το κανουμε και το κανουμε σαν χομπυ το σπιτικο γλυκο ειπαμε μπας και μπορεσουμε να βγαλουμε και κανενα χαρτζιλικι. Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Απ οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου, μας κοβω για την περιπτωση 1 , σε κανενα συνοικιακο μαγαζι κτλπ, απλα ελεγα μηπως μπορουσα να τα δωσω και περα απο το συνοικιακο μαγαζι, αν υπηρχε καποιος-κατι που αυτη ειναι η δουλεια του, να προωθει προιοντα. Για την αλλη περιπτωση δεν μας κοβω, πολυ τρεξιμο για το τιποτα, απλα επειδη το κανουμε και το κανουμε σαν χομπυ το σπιτικο γλυκο ειπαμε μπας και μπορεσουμε να βγαλουμε και κανενα χαρτζιλικι. Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις! Τσέκαρε/ρώτα εδώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα