Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Αξίζει να αντικαταστήσω τον hdd τον οποίο χρησιμοποιώ σαν σταθερό δλδ. έχω όλα τα αρχεία μου, κατεβάζω, έχω το λειτουργικό με έναν ssd; έχω ακούσει πως όταν πηγαινοφέρνεις αρχεία σε έναν ssd μειώνεις τον χρόνο ζωής του. ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Αξίζει να αντικαταστήσω τον hdd τον οποίο χρησιμοποιώ σαν σταθερό δλδ. έχω όλα τα αρχεία μου, κατεβάζω, έχω το λειτουργικό με έναν ssd; έχω ακούσει πως όταν πηγαινοφέρνεις αρχεία σε έναν ssd μειώνεις τον χρόνο ζωής του. ισχύει κάτι τέτοιο;

Εγω φιλε μου εχω εναν hhd 3tb για εφαρμογες κτλ και εναν ssd 250αρι για το λογισμικο και 3 προγραμματα μονο εκει μεσα.Ειναι πολυ καλυτερα ετσι.Μεχρι και τους φακελους του συστηματος, τους εχω αλλαξει θεση απο τον C στον αλλον δισκο.

Δημοσ.

Πολυ κακο και αγχος  για το τιποτα.Καθεστε και ψειριζεται τον κωνωπα για τους SSD.Ειναι ενα πραγμα που δεν καταλαβαινω.Εαν ειναι να εχεις τα μισα πραγματα εκτος SSD τοτε ποιος ο λογος αγορας του.Εχω εναν INTEL 535 480GB.Τον εχω πανω απο χρονο,  χωρις στοργη και Proderm.Eχω τα παντα εκει.Βoot, παιχνιδια, προγραματα, αρχεια.Η υγεια του ειναι 97%.Φανταστητε ποσα χρονια θα κρατησει.Το εχω καταευχαριστηθει και δεν ανχωνωμαι.Πλεον οι τιμες ειναι χαμηλες.Ευχαριστηθειτε τα μηχανηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...