Elmago1925 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλησπερα.Μονο σε ενα συγκεκριμενο πωλητη ebay απο Αγγλια οταν προσπαθω να αγορασω κατι φιγουρες,μου πεταει ειδοποιηση το paypal οτι η καρτα μου δεν ειναι αποδεκτη.Σε ολες τις υπολοιπες αγορες που δοκιμασα η καρτα περναει κανονικα.Ξερετε γιατι; ο ιδιος μου πε οτι δεν εχει ιδεα γιατι συμβαινει αυτο
makfil Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Το πιθανότερο είναι ότι ο πωλητής έχει καταγραφεί στη λίστα των καρτών (Visa/MasterCard) με απαγορευμένες αγορές
Elmago1925 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εχει απιστευτο ποσοστο παντως και ουτε μια αρνητικη τον τελευταιο χρονο.35.000 πωλησεις με 99.8 % Το πιθανότερο είναι ότι ο πωλητής έχει καταγραφεί στη λίστα των καρτών (Visa/MasterCard) με απαγορευμένες αγορές
Elmago1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Επανέρχομαι στο θέμα μιας και από ότι βλέπω δεν μπορώ να ολοκληρώσω καμία αγορά σήμερα με την κάρτα που έχω συνδέσει στο paypal.Αυτό συμβαίνει επειδή επιάσα κάποιο όριο; Χρησιμοποιώ μια prepaid της εθνικής.Κατατοπιστε με λιγο αν ειναι ευκολο γιατι ξεκινησα τις αγορες απο το ebay προσφατα οποτε δεν ξερω τι παιζει πλεον με τα cc
spartak1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Επανέρχομαι στο θέμα μιας και από ότι βλέπω δεν μπορώ να ολοκληρώσω καμία αγορά σήμερα με την κάρτα που έχω συνδέσει στο paypal.Αυτό συμβαίνει επειδή επιάσα κάποιο όριο; Χρησιμοποιώ μια prepaid της εθνικής.Κατατοπιστε με λιγο αν ειναι ευκολο γιατι ξεκινησα τις αγορες απο το ebay προσφατα οποτε δεν ξερω τι παιζει πλεον με τα cc Τι ποσό δοκίμασες να αγοράσεις; Σε ευρω ή σε άλλο νόμισμα; Εχει η κάρτα επαρκές υπόλοιπο;
Elmago1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δοκιμασα να το αγορασω και στην τιμη των 12 και στην τιμη των 16 ευρω.Και στις 2 περιπτωσεις σε δολαριο.Η καρτα εχει μεσα 17.60 € Τι ποσό δοκίμασες να αγοράσεις; Σε ευρω ή σε άλλο νόμισμα; Εχει η κάρτα επαρκές υπόλοιπο;
spartak1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δοκιμασα να το αγορασω και στην τιμη των 12 και στην τιμη των 16 ευρω.Και στις 2 περιπτωσεις σε δολαριο.Η καρτα εχει μεσα 17.60 € Τότε είναι πιθανόν να φταίνε τα cc. Είτε δοκιμάζεις με άλλη κάρτα είτε αργότερα μήπως και περάσει
Elmago1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Υπαρχει περιπτωση να εχει η φτασει η τραπεζα στο μηνιαιο οριο της για αγορες προς το εξωτερικο; Τότε είναι πιθανόν να φταίνε τα cc. Είτε δοκιμάζεις με άλλη κάρτα είτε αργότερα μήπως και περάσει Παντως ενα προιον με τιμη 1.5 ευρω το πηρα κανονικα τωρα απο ebay.Και αυτο σε δολλαριο.Δεν καταλαβαινω!
BRAXOS Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 και σε εμενα το ιδιο κανει με prepaid. Αλλαξανε τιποτα στους ορους τους; Πηγα να κανω αγορα το ovewwatch απο bliz εκανα επιλογη paypal και απο εκει μου ζηταει αριθμο καρτας. Τον βαζω αλλα συνεχιζει να μου ζηταει καρτα. Η καρτα εχει χρηματα μεσα. 1
Elmago1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κατι παιζει σιγουρα.Το προιον που ηθελα να παρω δεν μπορουσα να το παρω απο τον πωλητη που το πουλουσε στα 12 ευρω και το πηρα τελικα πριν λιγο απο αλλον που το πουλουσε 13.Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας μας ενημερωσει και σε εμενα το ιδιο κανει με prepaid. Αλλαξανε τιποτα στους ορους τους; Πηγα να κανω αγορα το ovewwatch απο bliz εκανα επιλογη paypal και απο εκει μου ζηταει αριθμο καρτας. Τον βαζω αλλα συνεχιζει να μου ζηταει καρτα. Η καρτα εχει χρηματα μεσα.
spartak1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Πιθανότατα ο ένας έμπορος εχει κωδικό πωλητη που είναι απαγορευμένος ακόμα απο τα Cc
Elmago1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κωδικος πωλητη; Δηλαδη; Ενημερωτικα ρωταω γιατι τωρα τα μαθαινω.Να τονισω οτι για το προιον που λεω πιο πανω,δεν μπορουσα να το παρω απο τον πωλητη που το δινε 12,ουτε απο αλλον που το δινε 12.50.Μπορεσα απο αυτον που το χει 13.Και παρομοιο περιστατικο ειχα την προυγουμενη φορα οταν προσπαθησα να παρω προιον στα 14 ευρω και εν τελει το πηρα απο αλλον στα 16,για τον ιδιο λογο.Και μου φαινεται παραξενο γιατι εδω και 3-4 μηνες κανω αρκετες αγορες Πιθανότατα ο ένας έμπορος εχει κωδικό πωλητη που είναι απαγορευμένος ακόμα απο τα Cc
makfil Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Όλοι οι πωλητές είναι κατηγοριοποιημένοι στους οργανισμούς Visa/MasterCard για το βασικό είδος που πουλάνε. Μπορεί να πουλάνε και άλλα (διαφορειτικά) είδη αλλά έχουν μπει σε μια βασική κατηγορία. Στη χώρα μας μπήκαν τα CC και οι φωστήρες που τα επέβαλαν σκέφτηκαν να απαγορέψουν την εισαγωγή μερικών ειδών. Όσοι, λοιπόν, πωλητές έχουν μπει σ' αυτές τις απαγορευμένες κατηγορίες αποκλείονται, γενικά, ανεξάρτητα αν πουλάνε και είδη που δεν απαγορεύονται. 1
Elmago1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Όλοι οι πωλητές είναι κατηγοριοποιημένοι στους οργανισμούς Visa/MasterCard για το βασικό είδος που πουλάνε. Μπορεί να πουλάνε και άλλα (διαφορειτικά) είδη αλλά έχουν μπει σε μια βασική κατηγορία. Στη χώρα μας μπήκαν τα CC και οι φωστήρες που τα επέβαλαν σκέφτηκαν να απαγορέψουν την εισαγωγή μερικών ειδών. Όσοι, λοιπόν, πωλητές έχουν μπει σ' αυτές τις απαγορευμένες κατηγορίες αποκλείονται, γενικά, ανεξάρτητα αν πουλάνε και είδη που δεν απαγορεύονται. Ευχαριστω makfil οσο και αν με πικρανες..χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα