judgevag Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλησπερα.Ξερετε που μπορω να βρω καταστηματα με χειροποιητα δωρα στο κεντρο της Αθηνας; Οχι μονο με κοσμηματα και μπιχλιμπιδια αλλα επισης ζωγραφιες, σκαλιστα,καρτες κτλ...Ευχατιστω!
sargio01 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Στον πεζόδρομο του Θησείου ψάξε την Αθηνά την ζωγράφο, θα με ευχαριστείς!
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αν θελεις καλλιτεχνικες χειροποίητες δημιουργίες, πηγαινε στην Κορη στην οδο Μητροπόλεως.
*nenya* Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ψάξε και στα δρομάκια των Εξαρχείων. Π.χ. θυμάμαι ένα μαγαζί που είχα πετύχει στην Σολωμού, 'Το Ρόδι' λεγόταν και είχε διάφορα χειροποίητα είδη δώρων.
KaterDeRoaster Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Gogosandals.com Απλα πάτησα χειροποίητο Ελλάδα
alex_pa Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις αλλά εμένα μου έφεραν ένα δωράκι από κάποιο site στο internet και μου άρεσε πολύ Ρίξε μια ματιά αν μπορείς να καταλάβεις κάτι
alex_pa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δες και εδώ αν θες www.ksilines-kataskeues.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα