siban Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Xαιρετω το forum και θα ηθελα να μου προτεινετε ακουστικα μεχρι 80-90 ευρω.Εχω τα κλασικα ασυρματα της sony αλλα εχουν ψιλοδιαλυθει εχουν σπασει κλασικα πραγματα δηλαδη.Τα ακουστικα της sony εχουν ωραιο ηχο ακουω τα παντα δλδ στο rs6 που παιζω αλλα δεν γινεται να κανουνκοντα 80 ευρω με αυτο το πλαστικο που σπαει και να θελουν φορτιση καθε 3 ωρες. Αυτο που θελω ειναι αν ειναι ασυρματα να κρατανε φυσικα πανω απο 3 ωρες να εχουν κουμπακια για αυξομειωση εντασης για party-game κτλ Επισης δεν με πειραζει να ειναι ενσυρματα αρκει να εχουν αυτα τα κουμπακια και να εχει ενταση στον ηχο διοτι εχω παρατηρησει με τα sony οτι αν τα καρφωσεις με jack στο χειριστηριο χανονται οι λειτουργιες και πεφτει και η ενταση του ηχου. Εχω εντοπισει τα hyperx cloud 2 αλλα μια εξωτερικη καρτουλα ηχου που εχει με κουμπακια αυξομειωσης εχω την αισθηση οτι δεν θα δουλευει στο ps4 και οτι θα συνδεεται μονο με το jack οπου εχει δεν θα εχω ενταση στον ηχο... Πριν αγορασω καμια πατατα ειπα να ανοιξωενα θεμα και να ακουσω τους ειδικους..
kostiger Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εγω πηρα τα: https://www.skroutz.gr/s/8938246/HyperX-Cloud-Revolver.html Και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος. Ξεφευγουν καπως απο το μπατζετ σου, αλλα ξεχειλιζουν ποιοτητα.. Tα Cloud μην τα σκεφτεσαι καθολου γιατι εχουν ψηλη ωμικη αντισταση και δεν θα παιζουν δυνατα συνδεδεμενα στο dualshock..
KoGi Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγω εχω τα πρωτα HyperX Cloud: https://www.skroutz.gr/s/5043529/HyperX-Cloud-Headset.html Στα προτεινω γιατι νομιζω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, χωρις να πολυξοδευτεις. Τα βγαζει και το eshop που και που στα 60, και προσφατα τα ειχε κι ο Κωτσοβολος στα 65. Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος, το ιδιο κι ενας φιλος που τα πηρε προσφατα. Αν τα πετυχεις σε τιμη 60-65 χτυπα τα αφοβα!
Skywalker333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 το Sony PS4 Platinum Headset ειναι απίστευτο παντως. πιο πανω απο το budget σου αλλα 7.1 ηχο, ασυρματο και υποστηρίζει τον real 3d ήχο που εχει κ το PSVR και ειναι ΧΑΣΙΜΟ να παιζεις με 3D ηχο, απλα χασιμο! βεβαια για την ωρα μονο το Horizon κ το Uncharted το υποστηριζουν (περα απο οσους τιτλους ειναι κ στο PSVR οπως το Resident Evil 7) αλλα κ παλι... αλλο παιχνιδι παιζεις.
siban Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Φιλε KOGI Πως συνδεονται τα cloud το νο1 ειναι αυτα μαλλον,Συνδεονται με usb στο ps4 με jack? εχει κουμπακια για να ρυθμισεις party Game κτλ η τα κανεις μεσα απο την κονσολα?
KoGi Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Φιλε KOGI Πως συνδεονται τα cloud το νο1 ειναι αυτα μαλλον,Συνδεονται με usb στο ps4 με jack? εχει κουμπακια για να ρυθμισεις party Game κτλ η τα κανεις μεσα απο την κονσολα? Συνδεονται πανω στο Dualshock με jack (σου δινει και Υ-adapter απο δυο σε ενα jack). Εχει ρυθμιση εντασης και κουμπι mute, τα οποια αν θες δε τα βαζεις γιατι ειναι σε επεκτασιμο καλωδιο. Για PS4 ειναι τελεια, εγω τα εχω καιρο τωρα! Κι απο υποστηριξη να ξερεις ειναι σωστοι. Χαλασε ο Υ-adapter (απο δικη μου κακη χρηση) κι αμεσως μου εστειλαν αλλον χωρις ερωτησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα