Roubinhc Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα! Μου εστειλε ενας φιλος ενα δεμα απο Γερμανια, γραμμα συγκεκριμενα, με δυο σημαντικα εγγραφα που ξεχασα πανω. Απο τις 18/05 ομως τα ελτα δεν εμφανιζουν καμια κινηση ενω η deutsche post εμφανιζει οτι 21/05 αυτο εσκασε στην Ελλαδα. Σημερα που καταφερα να επικοινωνησω με ελτα δεν αναγνωριζουν πως το δεμα ειναι εδω ενα χθες η deutsche post μου ειπε οτι 21/05 αυτο μπηκε στην Ελλαδα. Ποιον να πιστεψω και εγω ρε παιδια; (Εχει track id το γραμμα) Μηπως εχει καποιος καποια αναλογη εμπειρια να με βοηθησει; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2017 από Roubinhc
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλησπερα στην παρεα! Μου εστειλε ενας φιλος ενα δεμα απο Γερμανια, γραμμα συγκεκριμενα, με δυο σημαντικα εγγραφα που ξεχασα πανω. Απο τις 18/05 ομως τα ελτα δεν εμφανιζουν καμια κινηση ενω η deutsche post εμφανιζει οτι 21/05 αυτο εσκασε στην Ελλαδα. Σημερα που καταφερα να επικοινωνησω με ελτα δεν αναγνωριζουν πως το δεμα ειναι εδω ενα χθες η deutsche post μου ειπε οτι 21/05 αυτο μπηκε στην Ελλαδα. Ποιον να πιστεψω και εγω ρε παιδια; (Εχει track id το γραμμα) Μηπως εχει καποιος καποια αναλογη εμπειρια να με βοηθησει; Ποιο ειναι; γραψτο να σου πούμε, αλλα αν δεν το βλέπεις και εσυ ο ιδιος στο ελτα, πιθανόν ειναι να μην εχει σκαναριστει και να είναι σε κάποια αποθήκη
Roubinhc Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Φοβαμαι να το αφησω ετσι. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2017 από Roubinhc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα