Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ (όπως το εννοείς), αλλά εμένα δεν με νοιάζει κιόλας! Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις!

Είναι ήδη σεταρισμένο το τηλέφωνο όπως το θέλω, και είναι σεταρισμένο αμέσως ακόμα και αν αλλάξω i-συσκευή. Διαφορετικές ανάγκες...

Ακριβώς αυτό. Εγώ προσωπικά θέλω στο πρώτο boot της συσκευής να κάνω απλά login με το email και τον κωδικό στο λογαριασμό μου και από κει και πέρα να κάνει το τηλέφωνο όλα τα υπόλοιπα. Ούτε ειδικά σεταρίσματα ούτε τίποτα.

Τώρα αυτό μπορεί να σημαίνει στα μάτια κάποιων ότι είμαι noobάς ή τεχνολογικά αναλφάβητος...

Το περίεργο είναι όμως ότι οι "σχετικοί" προτιμούν τη λύση του καλωδίου ή bt για μεταφορά αρχείων αλλά δεν τους ενοχλούν τα σεταρίσματα, οι custom roms, το systemless root, το magisk κλπ. Εκεί είναι διατεθιμένοι να ψάξουν να βρουν λύσεις... Ενώ το itunes..... είναι τρομακτικά περίπλοκο.

• Like 2
  • Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άστα τα ίδια και χειρότερα γίνεται και με τα wp. Γιωτοφωνα μέχρι τελικής πτώσης.

τι λες βρε για τα wp , μια χαρά βάζεις ότι ringtone θες απλά πρέπει να βάλεις στον φάκελο με τους ήχους όποιο mp3 θες(1 λεπτό δουλειά).

αμα το έχεις καμια βδομάδα και το ψάξεις όλα γίνονται,μια χαρά ελεύθερο είναι αν δεν θες να κάνεις χακιές και κόλπα  απλά οι εφαρμογές είναι περιορισμένες και δεν έχει ασχοληθεί κανένας για custom roms/mods κλπ ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Χθες συνδεσα το Iphone μου με usb στο PC μου για να βαλω τραγουδια και το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να δω τις φωτο μου .

Αν το ηξερα δεν θα αγοραζα ποτε iphone .

Δηλαδή είναι καινούριο το iphone σου;

Στο αγοράζω άμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

tasker

με το που βρεθω στην εμβελια wifi που εχω αποθηκευμενο στην συσκευη κ χωρις να κανω τπτ εγω (τηλεφωνο κλειστο στην τσεπη μου)

το κινητο κλεινει τα δεδομενα ,ανοιγει το wifi ,συνδεεται κ συγχρονιζει τα mail μου ,εφαρμοζει ολα τα διαθεσιμα updates απο το store ,συγχρονιζει το ημερολογιο κ το dropbox κ περιμενει

με το που φυγω ξαναγυρνα στα δεδομενα κινητης 

αυτο ειναι ενα παραδειγμα αυτοματισμου που δεν μπορει να συμβει ουτε στο ios ουτε στα windows mobile λογω περιορισμων των λειτουργικων τους

Δημοσ.

tasker

με το που βρεθω στην εμβελια wifi που εχω αποθηκευμενο στην συσκευη κ χωρις να κανω τπτ εγω (τηλεφωνο κλειστο στην τσεπη μου)

το κινητο κλεινει τα δεδομενα ,ανοιγει το wifi ,συνδεεται κ συγχρονιζει τα mail μου ,εφαρμοζει ολα τα διαθεσιμα updates απο το store ,συγχρονιζει το ημερολογιο κ το dropbox κ περιμενει

αυτο ειναι ενα παραδειγμα αυτοματισμου που δεν μπορει να συμβει ουτε στο ios ουτε στα windows mobile λογω περιορισμων των λειτουργικων τους

αν και μετα απο πολλα χρονια στην apple εγω δυσκολα να ξαναγυρισω αλλα για τον αυτοματισμο που λες νομιζω οτι ετσι ηταν οταν ειχα iphone (οκ update οχι γιατι ηθελα εγω να το οριζω )

Δημοσ.

αν και μετα απο πολλα χρονια στην apple εγω δυσκολα να ξαναγυρισω αλλα για τον αυτοματισμο που λες νομιζω οτι ετσι ηταν οταν ειχα iphone (οκ update οχι γιατι ηθελα εγω να το οριζω )

αυτο ειναι μονο ενα σεναριο αυτοματισμων ,το μονο οριο ειναι οι αισθητηρες κ η φαντασια σου ,τουλαχιστον στο android

ενα αλλο πλεονεκτημα του andrtoid ειναι οτι δεν βλεπω διαφημισεις 

ενα τριτο ειναι οτι μπορω να ρυθμισω το κινητο να κλεινει κ να ανοιγει με βαση ενα χρονοδιαγραμμα

μπορω επισης να ρυθμισω απο ποιες εφαρμογες θελω να βλεπω ειδοποιησεις κ που

ακομα ακομα μπορω να ρυθμισω ποιες εφαρμογες ξεκινουν με το boot η ποιες εφαρμογες μπορουν να εκκινηθουν απο αλλες

μπορω να ρυθμισω με λεπτομερεια ποιες εφαρμογες εχουν προσβαση στο wifi ,στα μνματα μου η σε οποιαδηποτε πτυχη του λειτουργικου η των δεδομενων μου

θα σου πω ακομα ενα σεναριο αυτοματισμου

με το που εντοπισει το κινητο κινηση με ταχυτητα μεγαλυτερη των 10χλμ/ωρα κ παραλληλα την υπαρξη συγκεκριμενου nfc tab κοντα (που σημαινει οτι το ειμαι στο αυτοκινητο κ το εχω τοποθετησει στην βαση του)

ανοιγει αυτοματα το bluetooth k συνδεεται με το stereo του αυτοκινητου για να διαχειριζομαι κλησεις απο αυτο

ενω αυτοματα επισης ανοιγει το gps κ τρεχει το here we go

εννοειται οτι με το που παψουν να ισχυουν αυτες οι 2 συνθηκες ταυτοχρονα ,κλεινουν bluetooth ,gps κ εφαρμογες

• Like 3
Δημοσ.

tasker

Συγνώμη, αν κατάλαβα καλά, χρειάζεσαι κάποιον αυτοματισμό για να κλείσει τα δεδομένα το κινητό σου και να χρησιμοποιήσει wifi γι αυτά που περιγράφεις?

Ή μήπως θέλεις να γίνονται τα παραπάνω μόνο σε συγκεκριμένο wifi point που έχεις ορίσει εσύ?

Τα διαθέσιμα updates από Play και App Store μπορείς έτσι κι αλλιώς να τα ορίσεις ήδη να γίνονται μόνο μέσω wifi... Μια απλή επιλογή είναι.

Το email σου?? Θέλεις να συγχρονίζεται είτε μόνο από συγκεκριμένο wifi point είτε μόνο από δεδομένα? Ποιο το νόημα σε αυτό?

Dropbox και ημερολόγιο το ίδιο.

Γενικά, αδυνατώ να καταλάβω που είναι το εξελιγμένο της υπόθεσης σε αυτό που περιέγραψες...

Πάντως σε iOS υπάρχει το Workflow που μπορείς να κάνεις παρόμοια πράγματα πλην customization του Springboard φυσικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη, αν κατάλαβα καλά, χρειάζεσαι κάποιον αυτοματισμό για να κλείσει τα δεδομένα το κινητό σου και να χρησιμοποιήσει wifi γι αυτά που περιγράφεις?

Ή μήπως θέλεις να γίνονται τα παραπάνω μόνο σε συγκεκριμένο wifi point που έχεις ορίσει εσύ?

Τα διαθέσιμα updates από Play και App Store μπορείς έτσι κι αλλιώς να τα ορίσεις ήδη να γίνονται μόνο μέσω wifi... Μια απλή επιλογή είναι.

Το email σου?? Θέλεις να συγχρονίζεται είτε μόνο από συγκεκριμένο wifi point είτε μόνο από δεδομένα? Ποιο το νόημα σε αυτό?

Dropbox και ημερολόγιο το ίδιο.

Γενικά, αδυνατώ να καταλάβω που είναι το εξελιγμένο της υπόθεσης σε αυτό που περιέγραψες...

Πάντως σε iOS υπάρχει το Workflow που μπορείς να κάνεις παρόμοια πράγματα πλην customization του Springboard φυσικά.

καταρχας εννοω με προτεραιοτητα στα wifi για να μην καταναλωνονται δεδομενα κινητης ασκοπα αλλα κ εξοικονομηση μπαταριας

επειτα μπορω να ρυθμισω συγκεκριμενα wifi k συγκεκριμενα χρονικα ορια η αλλα triggers 

ενω ταυτοχρονα δεν εχω στο αυτοματο τις ενημερωσεις των εφαρμογων η δεν χρειαζεται οι εφαρμογες αυτες να τρεχουν συνεχεια στο παρασκηνιο 

Επεξ/σία από dark_projection
Δημοσ.

αυτο ειναι μονο ενα σεναριο αυτοματισμων ,το μονο οριο ειναι οι αισθητηρες κ η φαντασια σου ,τουλαχιστον στο android

ενα τριτο ειναι οτι μπορω να ρυθμισω το κινητο να κλεινει κ να ανοιγει με βαση ενα χρονοδιαγραμμα

ακομα ακομα μπορω να ρυθμισω ποιες εφαρμογες ξεκινουν με το boot η ποιες εφαρμογες μπορουν να εκκινηθουν απο αλλες

μπορω να ρυθμισω με λεπτομερεια ποιες εφαρμογες εχουν προσβαση στο wifi ,στα μνματα μου η σε οποιαδηποτε πτυχη του λειτουργικου η των δεδομενων μου

με το που εντοπισει το κινητο κινηση με ταχυτητα μεγαλυτερη των 10χλμ/ωρα κ παραλληλα την υπαρξη συγκεκριμενου nfc tab κοντα (που σημαινει οτι το ειμαι στο αυτοκινητο κ το εχω τοποθετησει στην βαση του)

ανοιγει αυτοματα το bluetooth k συνδεεται με το stereo του αυτοκινητου για να διαχειριζομαι κλησεις απο αυτο

εννοειται οτι με το που παψουν να ισχυουν αυτες οι 2 συνθηκες ταυτοχρονα ,κλεινουν bluetooth ,gps κ εφαρμογες

Όλα καλά αυτά που περιγράφεις και σίγουρα τα περισσότερα δεν γίνονται σε ios. 

Το θέμα είναι πόσοι ενδιαφέρονται να κάτσουν όπως λες 3 ώρες για να σετάρουν το κινητό τους να κάνει πράγματα τα οποία στην ουσία είναι μικρές τροποποιήσεις λειτουργιών που ήδη γίνονται αυτόματα στο παρασκήνιο...

Το να ορίσεις συγκεκριμένα wifi points, και στα πόσα χλμ την ώρα θα ενεργοποιηθεί ένας αισθητήρας ακούγεται cool αλλά πέρα από αυτό δεν νομίζω ότι θα το βρουν πολλοί χρήσιμο για να κάτσουν να το σετάρουν.

Τέλος όσο αναφορά τις εφαρμογές γενικά στο παρασκήνιο, αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του iOS.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ ως χρήστης για να τρέxουν μόνο όταν χρειάζεται και με το maximum efficiency/performance. 

Μπορείς πχ να αφήσεις ένα iphone ανοιχτό το βράδυ που θα κοιμηθείς και το πρωί που θα ξυπνήσεις η μπαταρία να έχει πέσει 1-2% (σε αντίθεση με το S8 μου που πέφτει 8-9%). Αυτό για μένα είναι πολύ καλύτερο από το να κάθομαι να ορίζω πότε θα κλείσει και πότε θα ανοίξει το κινητό μου ή γενικώς τι θα τρέχει από πίσω. Γιατί πέραν από τη μπαταρία δεν μπορώ να φανταστώ άλλο πλεονέκτημα γι αυτό που περιέγραψες...

Για κάποιους η ασφάλεια, η σταθερότητα και η απλότητα χρήσης είναι πιο σημαντικά από features με μόνο όριο την φαντασία όπως λες...

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι πόσοι ενδιαφέρονται να κάτσουν όπως λες 3 ώρες για να σετάρουν το κινητό τους να κάνει πράγματα τα οποία στην ουσία είναι μικρές τροποποιήσεις λειτουργιών που ήδη γίνονται αυτόματα στο παρασκήνιο...

Το να ορίσεις συγκεκριμένα wifi points, και στα πόσα χλμ την ώρα θα ενεργοποιηθεί ένας αισθητήρας ακούγεται cool αλλά πέρα από αυτό δεν νομίζω ότι θα το βρουν πολλοί χρήσιμο για να κάτσουν να το σετάρουν.

Τέλος όσο αναφορά τις εφαρμογές γενικά στο παρασκήνιο, αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του iOS.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ ως χρήστης για να τρέxουν μόνο όταν χρειάζεται και με το maximum efficiency/performance. 

Μπορείς πχ να αφήσεις ένα iphone ανοιχτό το βράδυ που θα κοιμηθείς και το πρωί που θα ξυπνήσεις η μπαταρία να έχει πέσει 1-2% (σε αντίθεση με το S8 μου που πέφτει 8-9%). Αυτό για μένα είναι πολύ καλύτερο από το να κάθομαι να ορίζω πότε θα κλείσει και πότε θα ανοίξει το κινητό μου. Γιατί πέραν από τη μπαταρία δεν μπορώ να φανταστώ άλλο πλεονέκτημα γι αυτό που περιέγραψες...

Για κάποιους η ασφάλεια, η σταθερότητα και η απλότητα χρήσης είναι πιο σημαντικά από features με μόνο όριο την φαντασία όπως λες...

πραγματι δεν κανεις τιποτα γιατι απλα δεν σου αφηνει να κανεις τιποτα ακομα και αν θελεις να τρεχει μια εφαρμογη στο παρασκηνιο οσο για την μπαταρια ως χρηστης μεχρι το iphone 6s καμια σχεση η μπαταρια με το s7edge και ας τρεχουν στο παρασηνιο καποιες εφαρμογες

Δημοσ.

Μπορείς πχ να αφήσεις ένα iphone ανοιχτό το βράδυ που θα κοιμηθείς και το πρωί που θα ξυπνήσεις η μπαταρία να έχει πέσει 1-2% (σε αντίθεση με το S8 μου που πέφτει 8-9%). Αυτό για μένα είναι πολύ καλύτερο από το να κάθομαι να ορίζω πότε θα κλείσει και πότε θα ανοίξει το κινητό μου. Γιατί πέραν από τη μπαταρία δεν μπορώ να φανταστώ άλλο πλεονέκτημα γι αυτό που περιέγραψες...

να ξεκαθαρισω κατι ,δεν θεωρω το ios κακο λειτουργικο ,ουτε το android ανωτερο τεχνικα 

απλα το καθενα εχει το κοινο του

πχ ενας χρηστης που θελει περισσοτερο ελεγχο θα παει στο android ενω για τους περισσοτερους που δεν θελουν να ξερουν πολλα το ios ειναι ιδανικο

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι αλήθεια ότι οι δυνατότητες του Android είναι απεριόριστες. Αν κάποιοι το βρίσκουν δύσκολο η βαριούνται να κάτσουν 1 2 ώρες να το ρυθμίσουν όπως πρεπει ας κάτσουν να παιδεύονται με το κλειδωμένο ios που σου λέει αυτό πως να χειριστείς το κινητό σου.

• Like 2
Δημοσ.

πραγματι δεν κανεις τιποτα γιατι απλα δεν σου αφηνει να κανεις τιποτα ακομα και αν θελεις να τρεχει μια εφαρμογη στο παρασκηνιο οσο για την μπαταρια ως χρηστης μεχρι το iphone 6s καμια σχεση η μπαταρια με το s7edge και ας τρεχουν στο παρασηνιο καποιες εφαρμογες

Εάν το θέμα σου είναι ότι απλώς δεν σε αφήνουν, δεκτό.

Εάν το θέμα σου είναι απλώς η απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής σου τότε δεν έχει σημασία.

Όσο αναφορά για το S7 edge, πιο δίκαιη θα ήταν η σύγκριση μπαταρίας με το 6s plus μια και πρόκειται για παρόμοιες διαστάσεις συσκευών και όχι με το απλό 6s.

Ειναι αλήθεια ότι οι δυνατότητες του Android είναι απεριόριστες. Αν κάποιοι το βρίσκουν δύσκολο η βαριούνται να κάτσουν 1 2 ώρες να το ρυθμίσουν όπως πρεπει ας κάτσουν να παιδεύονται με το κλειδωμένο ios που σου λέει αυτό πως να χειριστείς το κινητό σου.

Μα και αυτό που περιγράφεις παίδεμα είναι φίλε μου. "Παίδεμα" να σετάρεις το android όπως πρέπει, "παίδεμα" να κάνεις κάποια πράγματα στο ios.

Διαλέγεις τι από τα δύο προτιμάς.

• Like 2
Δημοσ.

Εάν το θέμα σου είναι απλώς η απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής σου τότε δεν έχει σημασία.

Όσο αναφορά για το S7 edge, πιο δίκαιη θα ήταν η σύγκριση μπαταρίας με το 6s plus μια και πρόκειται για παρόμοιες διαστάσεις συσκευών και όχι με το απλό 6s.

Οχι και παρόμοιες διαστάσεις

Screenshot_20170525-141414.png

Το ένα είναι 8 χιλιοστά ψηλότερο και 5 χιλιοστά πλατυτερο συν το αρκετά μεγαλύτερο βάρος. Δεν μιλάω καν για το πολύ χειρότερο ppi η που λείπουν ένα σωρό αισθητήρες όταν το s7 edge τα έχει χωρέσει όλα σε ένα τόσο μικρό σασί.

• Like 1
Δημοσ.

δεν εκανα συγκριση απλα ανεφερες για το s7 και ειπα την εμπειρια μου ,δεν ειχα ποτε plus opote δεν εχω αποψη,τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχω απροσκοπτη λειτουργια? μαλλον απο αυτα που μεταφερουν καποιοι που ομως δεν τυχανει να το εχουν πιασει ποτε στα χερια τους,ψαχνω να βρω προβλημα αλλα ειλιγκρινα δεν βρισκω ,μαλλον ειμαι τυχερος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...