Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετακομισαμε σε ενα σπιτι οπου το κεντρικο μοντεμ δεν εχει εμβελεια μεχρι την πισω αυλη.Δηλαδη εχει ισα ισα κ αργει,ετσι επιασα κ εβαλα αλλο ενα μοντεμ που ειχα ηδη στο υπνοδωματιο που ειναι διπλα στην αυλη μιας κ ειχε πριζα τηλεφωνου ωστε τωρα το καλοκαιρι οταν καθομαστε πισω να εχουμε ιντερνετ αλλα υπαρχει προβλημα.Το αλλο βγαζει προβλημα συνδεσης κ μια εχει μια δεν εχει κ γραφει κ κατι για περιορισμενη συνδεση..Τι να κανω;αμα κλεινω του δωματιου ειναι οκ.Τα μοντεμ ειναι ιδια μοντελα κ απλα εχω αλλαξει το ονομα τους κ τον κωδικο

Δημοσ.

Uriah Heep - Nail On The Head

Close but so far, θες WiFi Repeater / extender, μερικά modem το υποστηρίζουν, όχι όλα όμως.

Δημοσ.

Γίνεται (όχι όμως όπως τα συνδέεις)...

Εγώ έχω αντίστοιχο πρόβλημα και στην αρχή είχα ένα wifi-repeater αλλά μου δημιουργούσε συχνά προβλήματα και πλέον έχω 2ο modem-router, που το χρησιμοποιώ σαν switch & access point. Του έχω κλείσει τον DHCP και το έχω συνδέσει με ethernet στο άλλο (στην περίπτωσή μου πήρα powerline για να κάνω αυτήν την σύνδεση).

Υπάρχουν και σκέτα powerlines Που το 2ο είναι και access point.

• Like 2
Δημοσ.

Τα μοντεμ ειναι τα zte της βονταφον.Με καλωδιο δεν γινεται οποτε με βλεπω να αγοραζω ενα ριπιτερ αλλιως θα κλεινω το ενα κ θα ανοιγω το αλλο οταν ειμαστε στην αυλη.. Ετσι δεν θα υπαρχει προβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να συνδεθούν μεταξύ τους με καλώδιο
Έτσι άπλα θυμώνεις τον Οτες
Και δεν σου αρέσει ο Οτες όταν είναι θυμωμένος

Επεξ/σία από vasvasvas
  • Like 1
Δημοσ.

Τα μοντεμ ειναι τα zte της βονταφον.Με καλωδιο δεν γινεται οποτε με βλεπω να αγοραζω ενα ριπιτερ αλλιως θα κλεινω το ενα κ θα ανοιγω το αλλο οταν ειμαστε στην αυλη.. Ετσι δεν θα υπαρχει προβλημα

Να βγαζεις και το τηλεφωνικο καλωδιο απο το κλειστο μοντεμ γιατι μπορει να συχρονιζεις στα μισα.  Το να το κλεινεις μονο δεν ειναι αρκετο.

Δημοσ.

Να βγαζεις και το τηλεφωνικο καλωδιο απο το κλειστο μοντεμ γιατι μπορει να συχρονιζεις στα μισα. Το να το κλεινεις μονο δεν ειναι αρκετο.

Καλως θα το κανω..ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...