Θεkλα Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Χθες έτυχε να περάσω μια βόλτα από δικαστήρια / Ευελπίδων για κάποιο χαρτί και χάζευα αρκετά με κάποιες δικηγόρους. Ισως εχει να κάνει με το καλό ντύσιμο. Ισως με το ότι στη δουλειά μου εχω ξεμείνει με σκ#÷ογριες. Θυμάμαι επίσης παλιά - εποχές δημοτικού/γυμνασίου - είχα ερωτευθεί 1-2 καθηγήτριες σχολείο/αγγλικα κλπ. Όπως φαντάζομαι και άλλοι. Τι λέτε;
idomeneas7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παλιά οι ένστολοι στα σώματα ασφαλείας αλλά πλέον το ξεπέρασα.
green gordon Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μανατζερ rugby η προπονητης αστακομακαροναδας. Περα απο την πλακα τωρα νομιζω οτι ειδικα τα κοριτσια πιο πολυ σημερα απο οτι παλια χεστηκαν τι δουλεια κανεις αρκει να βγαζεις πολλα. 2
Lilith19 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ερώτηση με δυνατότητες ψυχαναλυτικής εμβάθυνσης, καθηγητής θα πω, συγγραφέας και σκηνοθέτης.
isay Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Χθες έτυχε να περάσω μια βόλτα από δικαστήρια / Ευελπίδων για κάποιο χαρτί και χάζευα αρκετά με κάποιες δικηγόρους. Ισως εχει να κάνει με το καλό ντύσιμο. Ισως με το ότι στη δουλειά μου εχω ξεμείνει με σκ#÷ογριες. Θυμάμαι επίσης παλιά - εποχές δημοτικού/γυμνασίου - είχα ερωτευθεί 1-2 καθηγήτριες σχολείο/αγγλικα κλπ. Όπως φαντάζομαι και άλλοι. Τι λέτε; Να υποθέσω οτι με το trolling δεν εχει κοκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις