Lilith19 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Μπορείς να κοιτάξεις και στην Αχαράβη, είναι επίσης βόρεια.Αρκετά καθαρότερη παραλία (του Σιδαριού είναι κακή), μεγαλύτερη ποικιλία στη νυχτερινή ζωή και λιγότερο φασαριόζοι τουρίστες. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2017 από Lilith19 1
merkon Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν τελικα επιλέξετε Αχαραβη και θέλετε βοήθεια σε οτιδήποτε, πείτε μου, γνωρίζω καλα την περιοχη δεδομένου οτι ειμαι απο εκει Πάντως καλύτερα κέντρο αν σας ενδιαφέρει έντονη νυχτερινή ζωή ή να δείτε κάποια βασικα αξιοθέατα της Κέρκυρας.
temitis Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Με την σειρά μου να προτείνω πόλη της Κέρκυρας μιας κ δεν θα έχετε αμάξι και γενικότερα οι συγκοινωνίες στο νησί δεν είναι ότι καλύτερο.Επίσης μεγαλύτερη ποικιλία στην νυχτερινή ζωή και το βασικό,ευκολότερη πρόσβαση σε διάφορες παραλίες που αν μείνεις βόρεια ή νότια αντίστοιχα τις ξεχνάς. 1
nemesiskp Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Και εγω προτεινω κοντα στην πολη της Κερκυρας και οχι καπου απομακρυσμενα.Ειναι πολυ μεγαλο νησι και δυσκολα το γυρνας,ποσο μαλλον με MMM.Περυσι καλοκαιρι που ειχα παει δεν βρηκα να κλεισω στην πολη και εκλεισα κανα 20 λεπτο εκτος.Δεν με πηραζει λογω αυτοκινητου αλλα οι αποστασεις ειναι μεγαλες. Το σιδαρι που θες να πας ειναι σχεδον μια ωρα απο την Κερκυρα και σαν περιοχη δεν εχει και τιποτα να δεις.Οποτε κλεισε οσο κοντα γινεται στην πολη και απο εκει μοιρασε της μερες σου για να δεις και πραγματα.Εχει παρα πολλα αξιοθετα σαν νησι και ειναι κριμα να τα χασεις. Ps Να πατε στην Aqualand.Θα γουσταρετε φουλ για την ηλικια σας. 1
Lilith19 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Γενικά μιλώντας πάντως, θα συμφωνήσω κι εγώ με όσους σου προτείνουν διαμονή στην Πόλη ή κάπου κοντά σε αυτή. Πολλά περισσότερα αξιοθέατα, ομορφότερες παραλίες, απείρως περισσότερα μέρη για διασκέδαση, καθώς και καντούνια ιδανικά για περπάτημα και εξερεύνηση. Αν οι βασικοί λόγοι που σκέφτεσαι για Σιδάρι είναι η οικονομικότερη διαμονή και το καναλ ντ'αμούρ, θεωρώ πως ως περιοχή προσφέρει πολύ λίγα. Οι τιμές ξέρω πως είναι ακριβές στα κεντρικά ξενοδοχεία αλλά γιατί δεν ψάχνεις και μέσω airbnb; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις