Kapetanakos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 ειχα θεμα με μια παλια μπαταρια μπανιου. εβγαζε νερο ταυτοχρονα και απο την βρυση και απο το ντους,λεω θα χαλασε ο διαχωριστης. πηρα καινουργια και το φαινομενο συνεχιζετε. τι φταιει;
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τι άλλο παίζει να φταίει πέρα από την μπαταρία? Το μόνο που μπορώ να σκεφτεί είναι μήπως έχει πολύ πίεση το δίκτυο και σε συνδιασμό με φτηνή μπαταρία γίνεται βλάβη στο σύστημα διαχωρισμού. Αλλά αυτό είναι απλά εικασία, δεν ξέρω κατά πόσο παίζει στην πράξη
Kapetanakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 ρε παιδια ειναι καινουργια η μπαταρια τωρα την αλλαξα. η παλια ειχε το ιδιο προβλημα...
Chape Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δοκίμασε όταν "σηκώνεις" το μπουτον του διαχωριστη να το περιστρεψεις προς τα δεξιά (συνήθως αυτό που λες συμβαίνει όταν υπάρχει χαμηλή πίεση και όχι υψηλή μιας και το μπουτον στις περισσότερες μπαταρίες στέκεται στην θέση του λόγο πίεσης) παρόλα αυτά στις περισσότερες πάλι μπαταρίες αφού το σηκώνεις αν το περιστρεψεις 1/3 προς τα δεξιά υπάρχει θέση που το κρατάει όρθιο μόνιμα και αν θέλεις κάποια στιγμή να το κατεβάσεις πρέπει πάλι να το περιστρεψεις (πάντα προς τα δεξιά) 3
Kapetanakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δοκίμασε όταν "σηκώνεις" το μπουτον του διαχωριστη να το περιστρεψεις προς τα δεξιά (συνήθως αυτό που λες συμβαίνει όταν υπάρχει χαμηλή πίεση και όχι υψηλή μιας και το μπουτον στις περισσότερες μπαταρίες στέκεται στην θέση του λόγο πίεσης) παρόλα αυτά στις περισσότερες πάλι μπαταρίες αφού το σηκώνεις αν το περιστρεψεις 1/3 προς τα δεξιά υπάρχει θέση που το κρατάει όρθιο μόνιμα και αν θέλεις κάποια στιγμή να το κατεβάσεις πρέπει πάλι να το περιστρεψεις (πάντα προς τα δεξιά) τζιφος...........
web_assasin Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 εχω και εγω το ιδιο προβλημα. μου φαινεται κουλο ομως με την αλλαγη της μπαταριας να εχει το ιδιο προβλημα..
Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μπορει το τηλεφωνο να μην ειναι το ιδανικό και να περιορίζει την πιεση. Βγαλε το τηλεφωνο και ασε σκετο λαστιχο, ανοιξε την βρυση, να τρεχει απο το λαστιχο να δεις συμβαινει παλι το ιδιο, αν οχι αλλαξε τηλεφωνο σε κατι πιο απλο, οχι αυτα που εχουν ρυθμισεις. Προσοχη να πιανεις το λαστιχο οταν ανοιξεις την βρυση, μην εχει πιεση μεγαλη και πεταγεται απο δω και απο κει
web_assasin Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Σε μενα κανει το ιδιο. εχει χαλασει ο ρουμπινες που αλλαζει τη ροη.
Kapetanakos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 ρε παιδια ναι οκ και εγω στην αρχη στην παλια μπαταρια αυτο νομιζα,αλλαξα μπαταρια και παλι τα ιδια. αυτο δεν μπορω να καταλαβω.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 ρε παιδια ναι οκ και εγω στην αρχη στην παλια μπαταρια αυτο νομιζα,αλλαξα μπαταρια και παλι τα ιδια. αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Δοκιμασες αυτο που εγραψα παραπανω;
26ska Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγω,τρέχει νερό και από τη βρύση και από το ντους.Σκεφτομαι να πάρω καινούργια μπαταρία ,αλλά βλέπω ότι στον από πάνω παραμένει το πρόβλημα.Καμια ιδεα από τους υδραυλικούς του forum;troig και stelios .... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από 26ska
Dreammpompo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Κοιτά να δεις η μπαταρία φταίει 1000/100 αυτό δεν έχει καμία σχέση με την παροχή νερού αλλά της μπαταρίας πολύ απλά η πήρες μπαταρία του 20αρικου και έχει θέμα η αν είναι καλή μπαταρία από μαγαζί τραβά ένα βίντεο και επέστρεψε της με την αποδείξει να σου δώσουν άλλη γιατί έχουν εγγύηση και αυτές
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ξεκάθαρα η μπαταρία. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Έχεις 2 σωλήνες νερού. Το ζεστό και το κρύο. Αυτοί μπαίνουν στη βρύση, όπου η βρύση κανονίζει αν θα βγαίνουν απο το ντους ή απο το τη βρύση. Τι άλλο να φταίει, αφού το μόνο εξάρτημα που υπάρχει είναι η μπαταρία? *Επ ευκαιρία να πω, να μην παίρνετε του 20αρικου μπαταρίες και ΠΑΝΤΑ να ζητάτε απο τον πωλητή μπαταρία που επιβεβαιωμένα ΔΕΝ κάνει φασαρία. Μερικές κάνουν φασαρία λόγω σχεδίασης σε όλη την πολυκατοικία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα