jeandoumpier Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Καλησπέρα. Έβαλα prepaid visa κάρτα (όχι τραπεζική) στο paypal, την δέχτηκε κανονικότατα κτλ. Χρειάζεται να κάνω ''confirm credit card''; Είναι απαραίτητο; Δεν μου το ζητάει κάπου ή σαν επισήμανση, απλά όταν πατάω πάνω της μου γράφει και αυτή την επιλογή. Ή και χωρίς αυτό θα πληρώσω κανονικά μέσω paypal και δεν υπάρχει πρόβλημα;
makfil Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εάν η προπληρωμένη έχει πάνω από 1,5€, θα προχωρήσει η διαδικασία επαλήθευσης με τη χρέωση. Εάν όχι, δεν θα τη δεχτεί.
jeandoumpier Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Η προπληρωμένη έχει αρκετά παραπάνω, και τα είχε ήδη όταν την έβαλα στο paypal. Αφού είναι έτσι, τότε γιατί μου έχει την επιλογή ''confirm credit card''; Άρα, να την αφήσω όπως είναι, είναι ok;
makfil Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Η επιλογή σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις την επιβεβαίωση για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου. Μόλις πατήσεις το confirm θα σε χρεώσει, θα βρεις τον 4ψήφιο στο ebanking (και αν δεν έχεις, θα τον πάρεις τηλεφωνικά από την τράπεζά σου) και θα τον βάλεις στο αντίστοιχο πεδίο στο paypal για να σου επιστρέψει το ποσό της χρέωσης. Περισσότερα, στο αντίστοιχο κεφάλαιο του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Η προπληρωμένη έχει αρκετά παραπάνω, και τα είχε ήδη όταν την έβαλα στο paypal. Αφού είναι έτσι, τότε γιατί μου έχει την επιλογή ''confirm credit card''; Άρα, να την αφήσω όπως είναι, είναι ok;κάνε την διαδικασία πολλά site δεν δέχονται πληρωμή αν δεν έχει γίνει condirm η κάρτα
bromiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 κάνε την διαδικασία πολλά site δεν δέχονται πληρωμή αν δεν έχει γίνει condirm η κάρτα Μα ούτε το paypal δέχεται να χρησιμοποιήσεις την κάρτα αν δεν κάνεις επιβεβαίωση.. γιατί αν ήταν έτσι θα βάζαμε όποιον αριθμό κάρτας βρίσκαμε και θα ψωνίζαμε αβέρτα… 1
jeandoumpier Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εντάξει, τελικά μέσω του site του παρόχου της κάρτας δόθηκε ο 4ψήφιος κωδικός και περάστηκε στο paypal. Όλα ok. Ευχαριστώ παίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα