Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παίδες ! Θα ήθελα πολυ τη γνώμη σας αναμεσα στη κατάλληλη επιλογή ηχείων για την προβολή ταινειών στη καινουργια τηλεόραση.  

Σήμερα μολις μου ήρθε η Sony KD-55XD8005 και το δίλημμα μου ειναι αν πρέπει να αφήσω τον ήχο της τηλεόρασης ή να την συνδέσω με τα Edifier Luna Eclipse  E25 που έχω. Δεν εχω το μονtελο HD οπότε δεν μπορώ να τα συνδεσω με optical αλλά με 3.5'' jack καλώδιο. Χρήματα για ηχοσυστημα 5.1 κτλ δεν περισσευουν προς το παρον οποτε αρχικα θα πρεπει να βολευτω μ'αυτα.  Τι προτεινεται απο τα δυο ? Επισυναπτω και τα τεχνικά χαρακτηριστικα του καθε ηχείου με την ελπιδα καποιος ειδικός  να βοηθησει. Επίσης καλοδεχουμενη και καποια προταση για μελλοντικο upgrade. Το όλο σύστημα είναι συνδεδεμένο με ενα nuc (NUC7i3 kaby lake με HDMI 2.0 port with HDMI Audio 7.1 support, support for 4k@60Hzπου τρέχει plex server se ubuntu και στο synology nas είναι η βιβλιοθήκη.

post-433738-0-85347800-1495816341_thumb.png

post-433738-0-95219900-1495816357_thumb.png

Δημοσ.

Εννοειται οτι με τα Edifier θα εχεις καλυτερο ηχο.
Συνδεσε τα με οποια αναλογικη εξοδο ηχου εχει η τηλεοραση σου. Audio out (συνηθως RCA οποτε σε αυτην την περιπτωση θα χρειαστεις καλωδιο RCA to mini jack) , η εξοδο ακουστικων (mini jack - mini jack).

Δημοσ.

Thnx guys για τις απαντησεις . Το πρώτο πραγμα που έκανα ήταν να δοκιμάσω . Απλα δε πολυχαμπαριάζω πολυ απο ηχο και σχεδον μου φανηκε ότι η τηλεοραση ειχε καλυτερο ηχο ισως λογω του virtual surround. Αλλα επαιζε τηλεοραση. Θα δοκιμασω με καμια καλης ποιοτητας ταινια και φλακ . danke!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...