Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι προφανές ότι οι κριτές έχουν ξεχωρίσει από τώρα την τελική τετράδα

Χάρης, Λάμπρος, Δημήτρης, Αποστόλης

Και χάλια να μαγειρέψουν, τους εξυμνούν ή στη χειρότερη δεν τους βγάζουν στον τάκο

Ήταν ένα σοκ η αποχώρηση του Αποστολη, συνεχίζουν οι άλλοι 3, ενδεχομένως ο Χάρης να πάρει πόδι ως αντιτουριστικός και μη τηλεοπτικός και να πάρει τη θέση του ο Πορφύρης.

Δημοσ.

Με έβγαλε προτεινόμενο η τηλεόραση μου, ένα επεισόδιο όπου αυτοί με την κόκκινη ποδιά, έδωσαν σε έναν χοντρό, έναν ντεμι κινέζο και έναν με όψη κοιμισμένη ς αγελάδας με μούσια και τατουάζ να φάνε ένα κομμάτι πανσετα κομμένο σαν τούβλο.λογικό ου ήταν άψητο.10 χρονώ παιδάκι θα το σκεφτόταν ότι έτσι δεν ψήνεται.αυτοί οι έμπειροι όμως, δοκίμασαν να το ψήσουν.μπράβο

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχ ακομα τη θυμαμαι την τουβλοπανσετα! Ακομα κι εγω η ασχετη δεν θα την εκοβα ετσι για BBQ, ελεος. Για χαρη της...πρωτοτυπιας ειπαν να την κανουν ετσι;!

• Like 1
Δημοσ.

Λάμπρος και Δημήτρης οι μόνοι που φαίνεται να κατέχουν καλά το άθλημα, οι άλλοι απο μέτριοι μέχρι άσχετοι(Αγγελικη πχ). Ο αλλος ο Λαρισαίος επίσης πολυ εκνευριστικος κανει κατι μορφασμούς συνέχεια αν ακούσει καλά λόγια για άλλον.

Γενικα παντως εχει κρατήσει ενα σχετικα καλο επιπεδο, βλεπουμε περισσότερο μαγειρική που ειναι το ζητουμενο και λιγότερο ξεκατίνιασμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ βλέπω τα επεισόδια στο youtu.be και το περνώ το ξεκατίνιασμα. Βέβαια αν θυμάμαι καλά όταν έβλεπα το αμερικάνικο masterchef δεν θυμάμαι να είναι reality και να μένουν μαζί. Μου άρεσε πολύ περισσότερο έτσι.

Δημοσ.

Και εγώ yt τα βλέπω, εντάξει για δεδομένα Ελλάδας μιλάμε, κάνω και εγώ skip αρκετά σημεία πάντως αλλά βλέπεται ευχάριστα γενικά. Εσύ στάνταρ 90% για Κοντιζά το βλέπεις είμαι σίγουρος.. :P

Δημοσ.

Βαρετο αρκετα ειναι. Βλεπω στο yt τα επεισοδια εννοειται για να τα τρεχω. Τα πιο αδιαφορα που δεν βλεπω καθολου ειναι τα master class. Αν δεν σου αρεσει η μαγειρικη δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να το δεις. Εγω τρεχω ολες τις διαδικασιες μαγειρεματος κτλ κ απλα βαζω να δω τα πιατα που εφτιαξαν στο τελος μπας και λιγουρευτω κανενα και ποιος φευγει ή ειναι προτεινομενος κτλ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ yt τα βλέπω, εντάξει για δεδομένα Ελλάδας μιλάμε, κάνω και εγώ skip αρκετά σημεία πάντως αλλά βλέπεται ευχάριστα γενικά. Εσύ στάνταρ 90% για Κοντιζά το βλέπεις είμαι σίγουρος.. :P

Χαχαχα, φαντάσου ότι ενώ έχω πάει στο Nolan αρκετές φορές δεν ήξερα ότι θα ήταν κριτής στο MC.

Βέβαια είναι ο πιο βαρετός απο τους τρεις, ο Σκαρμούτσος είναι ο πιο ευχάριστος να τον βλέπεις.

Μπα απλώς μου αρέσουν τα σόου μαγειρικής, είχα δει και τους προηγούμενους κύκλους :P

Δημοσ.

Χαχαχα, φαντάσου ότι ενώ έχω πάει στο Nolan αρκετές φορές δεν ήξερα ότι θα ήταν κριτής στο MC.

Βέβαια είναι ο πιο βαρετός απο τους τρεις, ο Σκαρμούτσος είναι ο πιο ευχάριστος να τον βλέπεις.

Μπα απλώς μου αρέσουν τα σόου μαγειρικής, είχα δει και τους προηγούμενους κύκλους :P

Ελα τωρα που δεν σου αρέσει μην κανεις τη δύσκολη.. :P :P Ο Σκαρμουτσος με εχει κουράσει λίγο, τα ίδια και τα ιδια επαναλαμβανει νομίζω. 

Διαβασα στο Noma στην αρχη και λεω wtf πηγε και αρκετές φορές??  :confused:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελα τωρα που δεν σου αρέσει μην κανεις τη δύσκολη.. :P :P Ο Σκαρμουτσος με εχει κουράσει λίγο, τα ίδια και τα ιδια επαναλαμβανει νομίζω.

Διαβασα στο Noma στην αρχη και λεω wtf πηγε και αρκετές φορές?? :confused:

Δυστυχώς στο Noma δεν έχω πάει :P

Να πω την αλήθεια δεν ξέρουμε και τι κόβουν στο μοντάζ και δεν βλέπουμε εμείς από τις κριτικές.

Γλυκούλης είναι δεν λέω, αλλά άσχετο με το γιατί βλέπω MC.

Δημοσ.

Δυστυχώς στο Noma δεν έχω πάει :P

Να πω την αλήθεια δεν ξέρουμε και τι κόβουν στο μοντάζ και δεν βλέπουμε εμείς από τις κριτικές.

Γλυκούλης είναι δεν λέω, αλλά άσχετο με το γιατί βλέπω MC.

Το ξερω, πλακα κανω επειδη θυμάμαι εισαι φαν της Ιαπωνικης κουλτουρας. :P

Δεν έχει ένταση. Μόνο αυτό λέει ο Σκαρμούτσος, δεν ξέρει κάτι άλλο. Καραμέλα το έκανε.

Ξεχασες οξύτητα, τραγανότητα αλατοτητα.. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ξερω, πλακα κανω επειδη θυμάμαι εισαι φαν της Ιαπωνικης κουλτουρας. :P

Είναι mixed δεν πιάνεται :P

Δημοσ.

Τα έχω δει όλα τα επεισόδια, οι καλύτεροι μάγειρες είναι ο Δημήτρης και ο Λάμπρος. Καλός και ο Πορφύρης, αλλά στις αρχηγίες δεν το 'χε... Κων/νος και Χάρης αχώνευτοι, μαζί με το σίχαμα Γιάννη που έφυγε 2 φορές. Και ο Λάμπρος ψωνίζεται αρκετές φορές.

Ο Αποστόλης δεν άξιζε να φύγει και κρίμα για την Παρασκευή. Ελπίζω η Αγγελική να είναι η επόμενη, δεν αντέχεται. Και τοστ να της δώσουν να φτιάξει, θα πει "αχ ήταν πολύ δύσκολα και σήμερα δεν ήξερα αν έπρεπε να βάλω το τυρί πρώτα ή το ζαμπόν"

Οι κριτές καλοί, αλλά καταντάει βαρετό να λένε τα ίδια και τα ίδια για οξύτητες, αλατότητες, εντάσεις κτλ.

Μας κλείσανε το σουρβάιβορ και αναγκαζόμαστε να κάνουμε περιοδείες 

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδιά να ρωτήσω εσείς που βλέπετε μάστερ τσεφ, από μαγειρική σκαμπάζετε ή καμία σχέ; και αν το δεύτερο, τότε πώς κρίνετε αν είναι καλοί οι παίκτες; προσωπικά ποτέ δεν μου κίνησαν το ενδιαφέρον ριάλιτι μαγειριτκής, και δεν ψήνομαι να μου ανοίξει η όρεξη βραδιάτικα

Τα έχω δει όλα τα επεισόδια, οι καλύτεροι μάγειρες είναι ο Δημήτρης και ο Λάμπρος. Καλός και ο Πορφύρης, αλλά στις αρχηγίες δεν το 'χε... Κων/νος και Χάρης αχώνευτοι, μαζί με το σίχαμα Γιάννη που έφυγε 2 φορές. Και ο Λάμπρος ψωνίζεται αρκετές φορές.

Ο Αποστόλης δεν άξιζε να φύγει και κρίμα για την Παρασκευή. Ελπίζω η Αγγελική να είναι η επόμενη, δεν αντέχεται. Και τοστ να της δώσουν να φτιάξει, θα πει "αχ ήταν πολύ δύσκολα και σήμερα δεν ήξερα αν έπρεπε να βάλω το τυρί πρώτα ή το ζαμπόν"

Οι κριτές καλοί, αλλά καταντάει βαρετό να λένε τα ίδια και τα ίδια για οξύτητες, αλατότητες, εντάσεις κτλ.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...