angelosxatz Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Παιδια μετα απο 5 χρονια σε ios (τωρα εχω i-phone 6) σκεφτομαι και γω οπως πολλοι για samsung s8..υπαρχει καποιος που να εχει κανει αυτο το μεγαλο βημα και να μην το εχει μετανιωσει? 1
nickname2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 εγω σκέφτομαι να κανω το αντιθετο. Βαρεθηκες το ios κ θες να κανεις αλλαγη?
angelosxatz Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 εγω σκέφτομαι να κανω το αντιθετο. Βαρεθηκες το ios κ θες να κανεις αλλαγη? Οχι δεν το βαρεθηκα,απλα μου αρεσει παρα πολυ το s8 σαν συνολο!
nickname2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Αδιαπραγματευτα ειναι ωραια συσκευη. Δεν θα το αγοραζα ομως. τιποτα αλλο περα απο nexus ή pixel. κανενα αλλο κινητο καμιας εταιρείας. Δεν εντυπωσιαζομαι πλεον με συσκευες. Για μενα το μονο που μετραει ειναι η αρμονία και η ισορροπία software-hardware. Το android ειναι σαν ενας οδηγος που εχει ferrari και την οδηγεί σαν prius. Εγω εχω το nexus 5x τωρα. πολυ καλο συνολο για τα λεφτά του. θα παω μαλλον σε ios με το iphone 8 για να διαπιστωσω μονος μου οσα γραφονραι εδω: https://www.quora.com/Why-do-some-people-buy-iPhones-over-Android-phones-Are-they-really-better
drade Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ο καθένας είναι διαφορετικός. Έχω είχα 3 iPhone και 5 android (πολύ περισσότερο καιρό είχα android). Το καθένα έχει τα θετικά του και τα ρνητικα του, αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα να αλλάζω λειτουργικό. Οι περισσότεροι όμως έχουν και ειδικά άμα προέρχονται από το ios. Ωστόσο εγώ λέω να το δοκιμάσεις γιατί μόνο έτσι θα ξέρεις. Απλά δώσε λίγο χρόνο να προσαρμοστεις. Επίσης, θα ήταν καλή ιδέα να πάρεις μεταχειρισμενο ώστε άμα το μετανιώσεις γρήγορα να μπορείς να το πουλήσεις χωρίς μεγάλη χασούρα.
slk200gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Μετά από 8 χρόνια σε ios μεταπήδησα(είχα το iphone 6s 2μηνων )για πρώτη φορά σε αντροιτ πέρσυ στο Samsung 7 edge (είχα όλη την σειρα της apple ,ipad,apple tv ,Mac mini,),ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που τα πούλησα όλα (το τελευταίο apple tv ειναι τώρα στις αγγελίες )οχι δεν το μετανοιωσα αλλα στεναχωρεθηκα που τοσο καιρο ήμουν σε ένα τόσο κλειστό και βαρετό σύστημα, προχωρά άφοβα και εγώ το σκεφτόμουν μήνες (κυριολεκτικά) και αυτά που λένε μερικοί χρήστες της apple περί εμπειρία χρήσης είναι η μεγαλύτερη αόριστη μπούρδα Επεξ/σία 28 Μαΐου 2017 από slk200gr 5
Heybro Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Σε s7 edge να πάς καλύτερα. Προφανώς και θα πάρεις μια μεγάλη ανάσα όταν πας στο Android και θα καταλάβεις τι έκανες τόσα χρόνια. Το ios είναι καρκίνος για το iPhone και για τον χρήστη του. Αν πας σε Android δεν πρόκειται ποτέ να ξανά γυρίσεις στο κλειδωμένο ios. 5
vchristod84 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 καρκίνοςΕίπαμε να πούμε καμιά μ@λ@κι@ αλλά εσύ το παράκανες... Όλη η φαση του iPhone, εξαιτίας του ios είναι εκεί που είναι. Τουλάχιστον, γι'αυτό τον λόγο αναπτύχθηκε τόσο πολύ. Το ότι κι εμένα δε μ' αρέσει το "κλειδωμένο" της υπόθεσης, προφανώς συμφωνώ μιας κι έχω φύγει κι εγώ χρόνια κι είμαι στο Android
stelios18120 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Βασικά για να μην κάνεις άσκοπη αγορά και να μην ξενερώσεις,δοκίμασε καποιου φίλου το κινητό,η πήγαινε σε κάποιο μεγάλο κατάστημα και κάτσε λίγη ώρα να το δουλέψεις αυτό που σκέφτεσαι να αγοράσεις. Και μετά αν είσαι οκ προχωράς στην αγορά του. 1
AggelosTz Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Έχει τα καλά του το αντροιντ όπως παραμετροποίηση ( μου λείπει παρα πολύ που του είχα φτιάξει το UI και το είχα κάνει αρκετά προσωπικό στυλ ) καλύτερο τρόπο να παρουσιάζει τις ειδοποιησεις και τα mail ( δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο πρωτόγονος τρόπος στο iOS με τις ειδοποιήσεις απλά τραγικός) , πληθώρα εφαρμογών να κανείς τα πάντα και να το χρησιμοποιείς όπως εσυ θέλεις. Το μόνο που δεν μου λείπει καθόλου είναι τα update είχα κολλήσει στο ΜΜ αν και με το nova launcher του δίνεις ότι στυλ θες και τα συνεχή κολλήματα όσο καλή συσκευή και να έχεις τρώει κάτι κολλήματα το άτιμο. Επίσης η sd κάρτα σωτηρία !! Δεν είσαι όλη την ώρα να αγχώνεσαι ότι γεμίζει ο εσωτερικός χώρος. Πέτας μια 64 κάρτα και όλες οι φωτό πάνε εκεί. Τώρα που έχω iphone δεν ξέρω μου λείπει το αντροιντ αλλά αν είχα αντροιντ θα μου έλειπε πιστεύω το iOS για την ομαλή λειτουργία του. Το καθένα έχει τα καλά του καλύτερα αγόρασε μια μτχ συσκευή ή αν έχει κάποιος φίλος σου μια δεύτερη να την κρατήσεις για μερικές εβδομάδες να δεις πως είναι. Γιατί αυτό που μπορεί να σε εντυπωσιάσει αρχικά να δεις ότι δεν είναι και τίποτα σούπερ που να αξίζει ώστε να αλλάξεις πλατφόρμα. 1
kalogero Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Αυτό που ρωτάς είναι λίγο υποκειμενικό Κάθε χρήστης βολεύεται με διαφορετικά πράγματα Άλλος θέλει το ένα άλλος θέλει το άλλο .... Καλύτερα να κανείς μια δοκιμή με μια συσκευή όχι ακριβή ούτως ώστε να μην χάσεις πολλά χρήματα αν δεν σε βολέψει η πλατφόρμα του Android Σε κάθε περίπτωση τα πλεονεκτήματα είναι πιο πολλά αν κανείς την μετάβαση Αλλά η συνήθεια ; 1
petran91 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Εγώ αλλάζω συχνά πυκνά "στρατόπεδα". Στο iOS μου αρέσει παρα πόλη η λειτουργικότητα των εφαρμογών, το ποσο φτιαγμένες δηλαδή είναι για το iOS. Στο iOS ποτέ δεν είδα να μου γράφει "η τάδε εφαρμογή διεκόπη", κάτι που το έβλεπα αρκετά πριν το τελευταίο update στο S7 μου. Από την άλλη ο σημαντικότερος λόγος που γύρισα σε android την τελευταία φορά ήταν η οθόνη. Δεν γίνεται να έχει κινητό 500 ευρώ τέτοια οθόνη όταν το φθηνότερο s7 έχει amoled και 1440p. Αυτά όμως είναι η δίκη μου οπτική. Αντικειμενικά η μετάβαση θεωρείται δύσκολη από android σε iOS και όχι το αντίθετο. Θα διαπιστώσεις ότι η android ναυαρχίδα σου θα κάνει τα ίδια πράγματα που έκανες με το iOS ενδεχομένως με πιο απλό τρόπο. Σε θέμα λειτουργικού δεν θα έχεις δυσκολίες τον πρώτο χρόνο που θα έχεις σωστή υποστήριξη από την Samsung, σε 2-3 χρόνια αν την κρατήσεις τόσο ίσως απογοητευτείς από την υποστηριξη από άποψης λογισμικού γιατί επικεντρώνονται στις πιο καινούργιες συσκευές, αλλά αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί δεν βλέπω πως θα μπορούσε να σου "λείψει" το iOS. Αν το μετανιώσεις μπορείς πάντα να γυρισεις σε iOS με την επόμενη ευκαιρία όποτε από μένα είναι go for it. 1
dimips Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Πρέπει αρχικά να φτιάξεις μια λίστα με τη χρήση που κάνεις στο κινητό και να διαλέξεις έτσι το hardware που θα θέλεις να έχει. Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε hardware (όπως διπλά ηχεία, audio quality dac για τέλειο ήχο σε ακουστικά, οθόνη για ταινίες κλπ) αλλά χρησιμοποιείς το κινητό κυρίως για εφαρμογές, η γνώμη μου αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά, καλύτερα να παραμείνεις σε κάτι με τέλειο λειτουργικό και υποστήριξη όπως αυτό των iPhone. Εγώ πήγα από iphone 6s σε ένα android κινητό των 150 ευρώ μεταχειρισμένο, το moto x style για λόγους οικονομικούς. Για τη δικιά μου χρήση, που είναι μουσική-social media-ταινίες διαφορά στη καθημερινότητα μου είδα προς το καλύτερο καθώς έχει 5.7" οθόνη, διπλά ηχεία και δυνατότητα να κατεβάζεις ταινίες από torrent. Απ' την άλλη η διαφορά στο λειτουργικό σε θέμα ανταπόκρισης του τηλεφώνου και ιδιαίτερα των εφαρμογών αλλά και σε θέμα support με Updates από τις εταιρίες είναι χαοτική. Για την ακρίβεια στο τηλέφωνο που πήρα τα updates είναι ανύπαρκτα, ούτε καν security patches μετά από 1 χρόνο. Το ίδιο θα συμβεί και μετά από 1-2 χρόνια στο s8. 1
slk200gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Αυτό που ρωτάς είναι λίγο υποκειμενικό Κάθε χρήστης βολεύεται με διαφορετικά πράγματα Άλλος θέλει το ένα άλλος θέλει το άλλο .... Καλύτερα να κανείς μια δοκιμή με μια συσκευή όχι ακριβή ούτως ώστε να μην χάσεις πολλά χρήματα αν δεν σε βολέψει η πλατφόρμα του Android Σε κάθε περίπτωση τα πλεονεκτήματα είναι πιο πολλά αν κανείς την μετάβαση Αλλά η συνήθεια ; Όχι, να πάει σε ναυαρχίδα έστω την περσινή, πολλοί χρήστες που κάναν μετάβαση από iOS se android επέστρεψαν επειδή παίρναν κάτι κινεζιες τον 100 ε ,ε δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση ένα φτηνιαρικο τηλ με την ναυαρχίδα του iOS ,πάρε ναυαρχίδα και ξεχνάς το ios 4
Heybro Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Όχι, να πάει σε ναυαρχίδα έστω την περσινή, πολλοί χρήστες που κάναν μετάβαση από iOS se android επέστρεψαν επειδή παίρναν κάτι κινεζιες τον 100 ε ,ε δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση ένα φτηνιαρικο τηλ με την ναυαρχίδα του iOS ,πάρε ναυαρχίδα και ξεχνάς το ios Αυτο είναι το μεγαλύτερο λάθος. Περνουν κάποιο android των 100 150 ευρώ και κλαίγονται μετά ότι κολλάει το Android. Με οποιοδήποτε Android άνω των 250 ευρώ κάνεις καλύτερα και πιο γρήγορα τη δουλειά σου από οποιοδήποτε iphone. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα