Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επιτρέπεται να ανεβάσω στο forum ρετρο videos από παλιά τηλεπαιχνίδια 2000 και πιο πριν ?

έχω πολλά από κασέτες vhs καμιά 10αριά +, + κάτι παλιές διαφημίσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν τα ανεβάζεις στο YouTube;

ισχύει, πολλοί μπορεί και να τα αναζητούν, έτσι από περιέργεια το τι κυκλοφορούσε τότε :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

επιτρέπεται και αυτό η θα έχω θέμα ανεβάζοντας τα ?

με πνευματικά δικαιώματα ?

Δημοσ.

δεν υπάρχει θέμα copyright, σε τόσο παλιά πράματα, έχει περάσει η 10ετία.

Με εξαίρεση αν ανανεώθηκε (πράγμα απίθανο για το περιεχόμενο που ανεβάζεις).

Τι να σου πει ο Ant1; γιατί ανέβασες το τηλεκύβο του 99 ?

Στο copyright (ακόμη και αν δεχτείς) εξαρτάται το βαθμό του.

Το πολύ πολύ να μην μπορείς να έχεις διαφημίσεις στα video σου, κάτι που δεν θα σε νοιάζει και πολύ, καθώς πλέον πρέπει να έχεις 100.000 views για να πάρεις..1 με 2 ευρώ το πολύ ! Οπότε μικρό το κακό.

Σε κάθε upload μου, δέχομαι στα μισά μου video περίπου από την nintendo, αλλά το health status είναι οκ γιατί το χρησιμοποιώ για fair use. Μόνο 1 σοβαρό copyright είχα φάει από την nintendo αλλά δικαιώθηκα καθώς εκπροσωπώ pokemon community με 5.000 χρήστες, δεν θα κέρδιζε κάτι αν μου έσβηνε το κανάλι, ζημιά θα πάθαινε.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν υπάρχει θέμα copyright, σε τόσο παλιά πράματα, έχει περάσει η 10ετία.

Με εξαίρεση αν ανανεώθηκε (πράγμα απίθανο για το περιεχόμενο που ανεβάζεις).

Τι να σου πει ο Ant1; γιατί ανέβασες το τηλεκύβο του 99 ?

Στο copyright (ακόμη και αν δεχτείς) εξαρτάται το βαθμό του.

Το πολύ πολύ να μην μπορείς να έχεις διαφημίσεις στα video σου, κάτι που δεν θα σε νοιάζει και πολύ, καθώς πλέον πρέπει να έχεις 100.000 views για να πάρεις..1 με 2 ευρώ το πολύ ! Οπότε μικρό το κακό.

Σε κάθε upload μου, δέχομαι στα μισά μου video περίπου από την nintendo, αλλά το health status είναι οκ γιατί το χρησιμοποιώ για fair use. Μόνο 1 σοβαρό copyright είχα φάει από την nintendo αλλά δικαιώθηκα καθώς εκπροσωπώ pokemon community με 5.000 χρήστες, δεν θα κέρδιζε κάτι αν μου έσβηνε το κανάλι, ζημιά θα πάθαινε.

κομπλε σε ευχαριστώ, άρα να φτιάξψ κανά montage με παλιές διαφημίσεις ? 

όλα γενικά αυτά τα βίντεο που έχω είναι από τηλεπαιχνίδια που είχε πάρει μέρος ο πατέρας μου mega banca, τα ταξίδια της πολυθρόνας, εκατομμυριούχος, μεγάλη φάση και 2~3 ακόμα η και παραπάνω.

Από αυτά έχω και καμία 100αριά διαφημίσεις οπότε μπορώ λογικά και αν επιτρέπεται να κάνω montage με αυτές.

η πιο new από αυτές είναι 2000.

Τα έχει κερδίσει όλα, με εξαίρεση τον εκατομμυριούχο όπου σταμάτησε στα 6 million(δραχμές) για 3 ερωτήσεις 50m 

το ίδιο ισχύει και στο twitter(σαν link) ? μπορώ δηλαδή να τα ανεβάσω χωρίς προβλημα ?

η θα έχω παρατράγουδα ?

Δημοσ.

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνε το άφοβα.

Το μοναδικό (σοβαρό) πρόβλημα που θα υπήρχε θα ήταν αν ανέβαζες μουσική, που τα περισσότερα έργα προστατεύονται από την DMCA και είναι copyrighted από δισκογραφικές.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνε το άφοβα.

Το μοναδικό (σοβαρό) πρόβλημα που θα υπήρχε θα ήταν αν ανέβαζες μουσική, που τα περισσότερα έργα προστατεύονται από την DMCA και είναι copyrighted από δισκογραφικές.

Αα ναι σωστά μου έτυχε ένα τέτοιο και κατέβασα το βιντεο, ακουγόταν ένα τραγούδι του Ξυλούρη σε ένα από αυτά τα τηλεπαιχνίδια με αποτέλεσμα να χρειαστεί είτε να το αφήσω έτσι και η universal music να παίρνει έσοδα από διαφημίσεις, είτε να το mutarw σε αυτό το κομμάτι που ακουγοταν, εγώ απλά το κατέβασα γτ φοβηθηκα.
Δημοσ.

δεν έχεις κάτι να φοβηθείς, απλά δεν θα έχεις έσοδα (που ούτως η άλλως τώρα με το "νέο" YouTube δεν θα έχεις), όλοι οι YouTubers έχουμε φάει copyright :P

3 από τα 60κάτι video μου έχουν copyright notice αλλά προβάλλονται κανονικά χωρίς warning η περιορισμούς προβολής στο λογαριασμό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν έχεις κάτι να φοβηθείς, απλά δεν θα έχεις έσοδα (που ούτως η άλλως τώρα με το "νέο" YouTube δεν θα έχεις), όλοι οι YouTubers έχουμε φάει copyright :P

3 από τα 60κάτι video μου έχουν copyright notice αλλά προβάλλονται κανονικά χωρίς warning η περιορισμούς προβολής στο λογαριασμό.

και κάτι άλλο μιας που ξέρεις από YouTube και έχεις ένα κανάλι, αν αρχίσω και ποστάρω όχι εδώ(δε θέλω να φάω bann εδώ), αλλά σε άλλα φορουμς και κοινότητες το κανάλι μου μέσω onion δικτύου αλλά και του κανονικού δικτύου, γίνετε να φάει bann το κανάλι μου και αν ναι γιατί ? το ότι θα φάω bann στα forums το ξέρω αλλά δε με πολύ πειράζει μιας και το email που θα χρησιμοποιήσω θα το έχω δημιουργίσει μέσω deep web και θα είναι άκυρο.

Δημοσ.

Το ban από forum έχει να κάνει με το εκάστοτε forum (admins).

Το ban από YouTube επειδή το postαρες σε forum δεν υφίσταται :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ban από forum έχει να κάνει με το εκάστοτε forum (admins).

Το ban από YouTube επειδή το postαρες σε forum δεν υφίσταται :P

κομπλέ many thanksssss :))))))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...