Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση μηπως και μου φυγει το αγχος. Εχω ενα gaming laptop της MSI με την 1060GTX και τον i7 6700HQ. Το μοντελο ειναι το GT72VR 6RD. Μετα απο 1 θεματακι το εστειλα στο σερβις στην Αθηνα και επειδη υπηρχε καθυστερηση χωρις να μπορουν να το επιδιωρθωσουν, επικοινωνησαν με τα κεντρικα στην Ολλανδια και η MSI απαντησε οτι μπορω να περιμενω το παλιο μου να φτιαχτει με μια μικρη επεκταση εγγυησης ή μπορει να μου διαθεσει το ιδιο λαπτοπ με τα ιδια specs αλλα με διαφορα οτι θα εχει την 1070GTX + i7 7700HQ με ονομασια μοντελου GT72VR 7RE δηλαδη καλυτερη καρτα γραφικων και επεξεργαστη απο τον παλιο με 2 ετη εγγυηση αλλα ως refurbised ομως. Τι να απαντησω; θα ειναι βαρια μεταχειρισμενο εννοουν; να το παρω μιας και θα ειναι καλυτερο μηχανημα ή να περιμενω να φτιαχτει το παλιο μου; 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

+1 χτυπά το refurbised έτσι και αλλιώς και το δικό σου επισκευασμένο θα ναι

Δημοσ.

Σιγουρα δεν θα ειναι βαρια μεταχειρισμενο; Ειδα οτι ως μοντελο ο MSI GT72VR 7RE ειναι σχετικα καινουργιο απλα θα ειναι λετε 100% ελεχμενο απο την εταιρια; Γενικα η 1060 με την 1070 και ο ι7 6700hq απο τον 7700 hq εχει διαφορα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...