Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά την Άνοιξη και μετά εμφανίζονται στον πάγκο της κουζίνας και όχι μόνο μυρμήγκια. Δοκίμασα ξύδι καθώς και κανέλλα αλλά τίποτε δεν έγινε. Γνωρίζετε καμμία σίγουρη λύση?

Δημοσ.

Φίλε, νόμιζα έλεγες για μυρμηγκιές και λέω πού κολλάει ο πάγκος της κουζίνας, περπατάς ξυπόλητος πάνω του;

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε, νόμιζα έλεγες για μυρμηγκιές και λέω πού κολλάει ο πάγκος της κουζίνας, περπατάς ξυπόλητος πάνω του;

:mellow: :-) :-( :-D !!

Δημοσ.

Και γω το ιδιο προβλημα εχω αλλα οχι στη κουζινα. Απο το παραθυρο του δωματιου μου στη βεραντα, για μια βδομαδα τωρα κανουν εμφανιση κυριως βραδιατικα συνολο μυρμιγκιων μαζι με λιγα φτερωτα. Στο σημειο που μπαινει η συρταρωτη πορτα μου μεσα στο τοιχο.

Τις πρωτες μερες εβαζα οινοπνευμα τη μερα, το βραδυ ξαναμαζευονταν. Επισης εχυσα ενα σωρο ξυδι κατω στο πατωμα μεχρι που να αφριζει το μαρμαρο στο πατωμα. Παλι δεν ειδα διαφορά καθως δεν τα εβλεπα για καποιες ωρες και το βραδυ ξαναεμφανιζοντουσαν.

Να προσθεσω οποτε τα εβλεπα ολα μαζι επαιρνα τη σκουπα και τα τιναζα στην αυλη και μακρια.

Ακομα πλυμηρησα το πατωμα στην επιφανεια της πορτας να πνιγουν η κατι αλλο οτι να ναι, εκεινη την ωρα απο τα νευρα δεν σκεφτομουν.

Προχτες αφου τα σκουπισα εριξα ενα εντομοκτονο σπρευ για κατσαριδες κλπ εντομα πανω στις επιφανειες του σημειου που μαζευονται. Εχει και μια χαρακτηριστικη μυρωδια αυτο το σπρευ σαν αρωμα. Μετα απο δυο μερες ξαναεμφαστικαν.

Σημερα, πριν λιγο που μπηκα σπιτι τα ξαναβλεπω. Εριξα το σπρευ πανω τους τα ραντισα κανονικα δε λυπηθηκα τη ποσοτητα . τα βλεπα να κουλουριαζονται ΟΛΑ και να μην κινουνται. Πολυ δραστικο το σκευασμα, αλλα τι να το κανεις... Το θεμα ειναι να ραντιζεις επιφανειες για να μη ξαναρχονται, οτι να ραντιζεις αφου ερθουν.

Τωρα θελω να δω αν ξαναεφανιστουν το βραδυ. Ραντισα καλα ολα τα επιμαχα σημεια στο παραθυρο μου.

. Επισης τα φτεροτα μου τη σπανε πολυ διοτι αντε απο καπου ερχονται, πανε στη λαμπα στο φως και μετα πεφτουν πατωμα η στο κρεβατι και αηδιαζω. Και δεν ξερουν και να πετανε τα βλαμαινα. Θα δω σημερα τι θα γινει με τα μυρμιγκια και αυριο παω να παρω αντικουνουπικο .

Δεν θυμαμαι το εντομοκτονο τωρα πιο ειναι αν παω μεσα μετα θα γραψω εδω την ονομασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...