Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ. Έχω πρόβλημα με το ρουτερ Thomson TG585 (forthnet)

Έγινε προσπάθεια σύνδεσης VPN απο 3ο πρόσωπο με λάθος στοιχεία και από τότε έχει τρελαθεί και δίνει μόνο με μία συσκευή ιντερνέτ . π.χ. είναι συνδεμένο με Ethernet δουλεύει κανονικά και μόλις μπώ από το laptop στο wifi κόβετε η παροχή μέσω Ethernet .Αν είμαι από το κινητό και μπω από το λάπατο το ίδιο . Για να ξαναδώσει στο Ethernet πρέπει να το κάνω restart .Το γύρισα και στις εργοστασιακές ρυθμίσεις από την τρύπα που έχει πίσω αλλά τίποτα. Μίλησα με την forthnet 4 φορές οι 3 μου είπαν ότι βλέπουν 40-50 επαναφορές μέσα σε μερικά λεπτά και ότι επειδή είναι πολύ παλιό έχει χαλάσει και ο ένας που είπε ότι έχει πρόβλημα η παροχή της οικοδομής που λειτουργεί 10 χρόνια αλλα τώρα αποφάσισε να χαλάσει και ότι πρέπει να φωνάξω τεχνικό ,χ$σε μέσα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω την σύνδεση 4-5 χρόνια και απλά κάνω ανανέωση με αποτέλεσμα να μην μου δίνουν καινούργιο μόντεμ κάθε φορά και τώρα μου είπαν ότι δεν το καλύπτει λόγο του ότι είναι 2 ετών και ότι πρέπει να αγοράσω μονός μου ή να δηλώσω ότι θέλω εξοπλισμό και να τους δώσω 30ε . Εννοείται ότι δεν πρόκειται να πάρουν φράγκο και εδώ έρχεται η ερώτηση μου . Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω η θα πρέπει να κάνω εικονική αίτηση σε OTΕ η κάποια άλλη εταιρία ώστε να πέσουν τα τηλεφώνα προσπαθώντας να με κρατήσουν και να πάρω καινούργιο εξοπλισμό ?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα σοβαρό modem - router του εμπορίου, αν σου δώσει άλλο η forthnet θα πάρεις το ZTE που είναι εντελώς σαβούρα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα σοβαρό modem - router του εμπορίου, αν σου δώσει άλλο η forthnet θα πάρεις το ZTE που είναι εντελώς σαβούρα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση . Επειδή έχω μαυρα μεσάνυχτα σε αυτόν τον τομέα έχεις να προτείνεις κάτι ? Τι θα πρεπει να κοιτάξω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...