Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ κατέβασα μια εφαρμογή και έκανα μαζικά unfollow(πάνω από 100)σε δυο μέρες..το insta με μπλόκαρε..γνωρίζει κανένας ποσο διαρκεί το μπλοκάρισμα;είμαι ήδη 3 μέρες μπλοκαρισμένος..

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/3/2021 στις 8:42 ΜΜ, Petrinio1986 είπε

Παιδιά εγώ κατέβασα μια εφαρμογή και έκανα μαζικά unfollow(πάνω από 100)σε δυο μέρες..το insta με μπλόκαρε..γνωρίζει κανένας ποσο διαρκεί το μπλοκάρισμα;είμαι ήδη 3 μέρες μπλοκαρισμένος..

Καλησπέρα Φίλε μου ...

Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο ..

Με έχει μπλοκάρει το insta στο να κάνω likes ,  follow νέους χρήστες κλπ ..

Επί 2 μήνες τουλάχιστον το Instagram μου μπλοκάρει τις παραπάνω δυνατότητες για 7 μέρες και μόλις ληγει το μπλοκ την επόμενη μέρα ξανά πάλι ...

έχω διαγράψει οποιαδήποτε τρίτη έφαρμογη με unfollow 

Σε έχουν ξεμπλοκαρει ?κι αν ναι μετά από ποσο καιρό...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα μετά από ταυτοποίηση αριθμού που μου στείλανε στο Instagram λόγο του ότι ήμουν στο εξωτερικό, έβαλα για ταυτοποίηση το ξένο νούμερο που είχα με αποτέλεσμα να μου το μπλοκάρουν. Εκανα αμφισβήτηση καθώς μου ζήτησαν σε μια Κολα χαρτί να κρατάω όλα μου τα στοιχεία και να τραβήξω μια φωτογραφία. Μετά από 4 μέρες και δεν εμφανίζεται πουθενά ο λογαριασμό μου. Μπορεί να μου πει κάποιος σε πόσες μέρες ανοίγει; 

ευχαριστω 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μπλοκαριστεί από το ινσταγκραμ και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο προφίλ μου. Τι να κάνω; Από την εφαρμογή μΕ τους φολλοουερς την πάτησα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...