Priftimaria Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Άρα τι κάνω; Ακολουθώ μόνο 280 άτομα κ με ακολουθούν κοντά 580
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Priftimaria είπε Άρα τι κάνω; Ακολουθώ μόνο 280 άτομα κ με ακολουθούν κοντά 580 Μην ποσταρεις τόσο συχνα;
Priftimaria Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό μπορεί να είναι μόνιμο; Η θα φύγει αυτό που μου εμφανίζει; Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από Priftimaria
Petrinio1986 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Παιδιά εγώ κατέβασα μια εφαρμογή και έκανα μαζικά unfollow(πάνω από 100)σε δυο μέρες..το insta με μπλόκαρε..γνωρίζει κανένας ποσο διαρκεί το μπλοκάρισμα;είμαι ήδη 3 μέρες μπλοκαρισμένος..
ilias26 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/3/2021 στις 8:42 ΜΜ, Petrinio1986 είπε Παιδιά εγώ κατέβασα μια εφαρμογή και έκανα μαζικά unfollow(πάνω από 100)σε δυο μέρες..το insta με μπλόκαρε..γνωρίζει κανένας ποσο διαρκεί το μπλοκάρισμα;είμαι ήδη 3 μέρες μπλοκαρισμένος.. Καλησπέρα Φίλε μου ... Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο .. Με έχει μπλοκάρει το insta στο να κάνω likes , follow νέους χρήστες κλπ .. Επί 2 μήνες τουλάχιστον το Instagram μου μπλοκάρει τις παραπάνω δυνατότητες για 7 μέρες και μόλις ληγει το μπλοκ την επόμενη μέρα ξανά πάλι ... έχω διαγράψει οποιαδήποτε τρίτη έφαρμογη με unfollow Σε έχουν ξεμπλοκαρει ?κι αν ναι μετά από ποσο καιρό...
Kotsiras20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα μετά από ταυτοποίηση αριθμού που μου στείλανε στο Instagram λόγο του ότι ήμουν στο εξωτερικό, έβαλα για ταυτοποίηση το ξένο νούμερο που είχα με αποτέλεσμα να μου το μπλοκάρουν. Εκανα αμφισβήτηση καθώς μου ζήτησαν σε μια Κολα χαρτί να κρατάω όλα μου τα στοιχεία και να τραβήξω μια φωτογραφία. Μετά από 4 μέρες και δεν εμφανίζεται πουθενά ο λογαριασμό μου. Μπορεί να μου πει κάποιος σε πόσες μέρες ανοίγει; ευχαριστω
Georgeeeee13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Έχω μπλοκαριστεί από το ινσταγκραμ και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο προφίλ μου. Τι να κάνω; Από την εφαρμογή μΕ τους φολλοουερς την πάτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα