Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που κατακρίνει τους δημοσίους υπαλλήλους. Έχω δουλέψει με σύμβαση , έχω γνωρίσει άτομα που πραγματικά δούλευαν σαν σκυλιά και γνωρίζω και ανθρώπους που κανουν το παν να σε εξυπηρετήσουν. Συνεπώς δεν τους βάζω όλους στο ίδιο σακούλι

Αλλά έρχονται στιγμές που πραγματικά απορείς γιατί τόση βραδύτητα και τόση γραφειοκρατία

Έπαιρνε η γυναίκα μου μέχρι τον Νοέμβριο επίδομα από τον Δήμο Αθηναίων το οποίο κόπηκε και κάναμε αίτηση ξανά στον Δήμο Πύργου για να περάσει επιτροπή.

Πέρασε λοιπόν , βγήκε σημερα η απόφαση και πήγε στην Πρόνοια να κάνει τα χαρτιά της για να συνεχιστεί το επίδομα

Εκεί για πρώτη φορά της είπαν οτι ο φάκελος της είναι στην Αθήνα και θα πρέπει να έρθει στον Πύργο για να συνεχιστεί το επίδομα. Το θέμα δεν είναι αυτό. Και εμείς μπορεί να καθυστερήσαμε λίγο και εμείς μπορεί να κάναμε λάθη..

Αλλά όταν σου λένε οτι από την αίτηση που θα κάνεις η μεταφορά του φακέλου θα ολοκληρωθεί μέσα σε

2 με 3 μήνες πραγματικά απορείς που πάνε όλα αυτά τα χρήματα που πληρωνουν οι φορολογούμενοι για ιστοσελίδες που πέφτουν συνεχεία γιατι έχουν φτιαχτεί λάθος, από υπαλλήλους που σου λένε ότι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε γιατί είμαστε προσωρινοί εδώ από ένα σωρό άλλα πράγματα που πραγματικά κάθεσαι και λες μήπως πρέπει να αρχίζω να κράζω το δημόσιο?

Δημοσ.

είναι απολύτως λογικό να κράζεις το δημόσιο, όχι απαραίτητα πρόσωπα αλλά τις διαδικασίες που από μόνες τους είναι αρκετές για μπάχαλο 

βέβαια οι διαδικασίες παραμένουν πολύπλοκες ώστε να δικαιολογούνται και όλα αυτά τα πρόσωπα και έχουν δημιουργηθεί από πρόσωπα για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού που αναφέρω.

από κει και πέρα απλά κοιτάς πώς μπορείς να κάνεις γρήγορα τη δουλειά σου..  

Δημοσ.

όταν λένε 2-3 μήνες εννοούν 10-12 μήνες. Πέρισυ τον αύγουστο πήγα στις παροχές του ΙΚΑ για να καταθέσω τα χαρτιά για ένα ζευγάρι γυαλιά που το ΙΚΑ υποτίθεται καλύπτει με 100 ευρώ. Σε ερώτησή μου πότε περίπου θα κατατεθούν τα χρήματα μου είπαν σε 3 μήνες το αργότερο δηλαδή οκτώβρης του 2016 και μεθαύριο μπαίνει ιούνιος του 2017. Καινούργιος είσαι? #γρηγορόσημο

Δημοσ.

Έχω πάρει χαρτί από ΙΚΑ να το πάω σε άλλο ΙΚΑ για να μην πάει εσωτερικώς.

Έχω κάτσει σε αρχείο εφορίας να ψάξω κάτι χαρτιά μου γιατί ο υπάλληλος δεν είχε χρόνο.

Και στις 2 περιπτώσεις ωφελημένος ήμουν εγώ, αλλά αν ήμουν κακόβουλος τους έκανα μεγάλη ζημιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...