SakislolGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω έναν φίλο που θέλει να κάνει μεταπτυχιακό που κοστίζει 3500 ευρώ και πρέπει να πληρώσει σε 2 δόσεις (εξάμηνα) Το θέμα είναι ότι ο φίλος δεν εργάζεται. Τα 1500ε είναι ένα μεγάλο ποσό. Θα του ζητήσουν Ε9? ή θα πρέπει την κατάθεση να την κάνει ο γονιός? Ή η τράπεζα θα δει ότι πάει σε κάποιο πανεπιστήμιο (άρα είναι για εκπαιδευτικό σκοπό) οπότε και δεν θα ασχοληθεί; Να σημειώσω ότι ορκίζεται για το 1ο του πτυχίο τον Ιούνιο και θέλει τον Οκτώβριο να πάει μεταπτυχιακό. Άρα ούτε μηδενική φορολογική δήλωση δεν θα έχει προλάβει να κάνει. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από SakislolGR
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν θα τους απασχολήσει καν, καταθεση παει να κανει οχι αναληψη. Μια ταυτότητα θα χρειαστεί ομως. 1
logistoulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Κατέθεσα 5χιλιαρο πριν λίγες μέρες στη τράπεζα και ενώ επέμενα να δώσω δικαιολογητικά πού τα βρήκα αυτοί επέμεναν ότι είναι λίγα για να ασχοληθούν Επίσης μεταπτυχιακό κι εγώ είχα ξεκινήσει με μηδενική νομίζω δήλωση, κάνεις δεν ασχολείται με αυτά Τέλος το Ε9 αφορά την ακίνητη περιουσιακη σου κατάσταση δεν έχει καμιά σχέση με τέτοια πράγματα γενικά, μόνο σε κάνα δάνειο ίσως θα στο ζητούσαν για να ξέρουν αν έχουν κάτι να σου πάρουν αν δε πληρώσεις 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 To E9 είναι παντελώς άσχετο με το τι θα ζητήσει το πανεπιστήμιο. Τα λεφτά θέλουνε και τέλος.
achilles_g_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Επίσης το παράδοξο είναι ότι η απόδειξη δεν μετράει στο αφορολόγητο εφόσον είναι από δημόσιο ίδρυμα (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι)......tragic
johnmegarythmos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 δεν υπαρχει προβλημα θα κανεις κανονικα μηδενικη φορολογικη και το μεταπτυχιακο σου θα το πληρωσουνε ετσι και αλλος καποιος αλλος πχ γονεας , αρα δεν υπαρχει θεμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα