Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ξεκινήσει να φτιάχνω ενα pc και εχω σκαλώσει στον επεξεργαστή.

Δεν ειμαι απο αυτους που λειώνει κάθε μέρα αλλα οταν παίζω θέλω να παίζω σοβαρά και φουλ γραφικά και να το απολαμβάνω.(απο παιχνίδια παόζω online π.χ lol και κανα τέτοιου τύπου)

Ειμαι λοιπόν ανάμεσα σε AMD κ Intel.

Ανα πάω σε Intel με καλύπτει ενας i5 6700-6500 ή 7500-7700 ή πρέπει να πάω σε i7?

Και απο AMD τι πάρω?

Και σε τι παίζουν ρολο οι cores και τα threads και τι χριάζομαι σε προσότητα για να παίζω με φουλ γραφηκά και χωρις φοβο για lag cores ή threads????

Δημοσ.

Εχω ξεκινήσει να φτιάχνω ενα pc και εχω σκαλώσει στον επεξεργαστή.

Δεν ειμαι απο αυτους που λειώνει κάθε μέρα αλλα οταν παίζω θέλω να παίζω σοβαρά και φουλ γραφικά και να το απολαμβάνω.(απο παιχνίδια παόζω online π.χ lol και κανα τέτοιου τύπου)

Ειμαι λοιπόν ανάμεσα σε AMD κ Intel.

Ανα πάω σε Intel με καλύπτει ενας i5 6700-6500 ή 7500-7700 ή πρέπει να πάω σε i7?

Και απο AMD τι πάρω?

Και σε τι παίζουν ρολο οι cores και τα threads??

συνολικο budget δεν γνωριζουμε.

Αν θα κανεις overclock επισης.

Τι καρτα γραφικων θα μπει(μιας και μιλαμε για gaming συστημα)ουτε αυτην.

Το γιατι κοιτας σε τοσο ακριβους επεξεργαστες για παιχνιδια τυπου lol ουτε αυτο.

Δημοσ.

Απλα ρωτάω για να βγάλω μια άκρη να ξέρω οτι απο θέμα επεξεργαστή χριάζομαι να εχει αυτα για να με βγάλει και δεν είπα οτι παίζω μονο λολ αλλα παιχνίδια τέτοιου τύπου.

Δημοσ.

Απλα ρωτάω για να βγάλω μια άκρη να ξέρω οτι απο θέμα επεξεργαστή χριάζομαι να εχει αυτα για να με βγάλει και δεν είπα οτι παίζω μονο λολ αλλα παιχνίδια τέτοιου τύπου.

Αν παιζεις παιχνιδια τυπου lol αγαπητε δουλεια κανεις και με επεξεργαστες των 70ευρω οπως αυτοι

https://www.skroutz.gr/s/10787786/Intel-Pentium-Dual-Core-G4560-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/5631410/AMD-Athlon-X4-860K-Box.html

δεν χρειαζεσαι επεξεργαστη(intel ή amd)των 250 και 300+ευρω.

Βαζεις και μια καρτα οπως η rx 460 ή gtx 1050 και εισαι αρχοντας.

• Like 1
Δημοσ.

και εναs cpu των 120 euro σε καλυπτει

αλλα επειδη εχεις πολλες αποριες,  βρες καποιον γνωστο-φιλο "computera"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...