Στεφανος123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Απο ποια σοβαρα site/blogs ενημερωνεστε καθημερινα?
louilouiCK Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ειδήσεις πίσω απο την κουρτίνα!!http://www.liakonews.gr/topnews/item/3318-o-meta-anthropos-einai-edo 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καθημερινή, Βήμα, BBC, Guardian, CNN, Harvard Business Review, Vanity Fair και φυσικά twitter. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2017 από Επισκέπτης
SakislolGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 πλάκωσαν τώρα όλοι να διαφημίσουν τα μπλογκ τους. Δεν είναι κακό νταξ! @τσ από το Facebook φίλε μου. δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερη τι έκανε η Ελένη Μενεγκάκη, ή αν έπεσε ξύλο στη Βουλή. Δεν θα το ψάξω δλδ! αν κάποιος το κάνει Share Και το δω στο WALL... μπορεί και να το δω. Πρώτο ΘΕΜΑ απαπα Η εφημερίδα του **** περιμενεις αντικειμενικοτητα τωρα?
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καθημερινη ,BBC,Protagon ,Athens voice ,Capital ,ΣΚΑΙ ,Euronews,Liberal και για τεχνολογικα νεα insomnia ,the verge ,9to5Mac. 2
vairass Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 πλάκωσαν τώρα όλοι να διαφημίσουν τα μπλογκ τους. Δεν είναι κακό νταξ! @τσ από το Facebook φίλε μου. δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερη τι έκανε η Ελένη Μενεγκάκη, ή αν έπεσε ξύλο στη Βουλή. Δεν θα το ψάξω δλδ! αν κάποιος το κάνει Share Και το δω στο WALL... μπορεί και να το δω. απαπα Η εφημερίδα του **** περιμενεις αντικειμενικοτητα τωρα? Νταξει εμένα με βολεύει φίλε . Ανοίγω και άλλα site και αν λένε κάτι λάθος το βρίσκω.
Unabomber Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 NBC News , Independent, NY Times, Wired, Economist, Reuters, Politico WSJ, Verge, Science Daily. 2
ILIAS GR Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Από την κ.Μαρία στο ισόγειο της πολυκατοικίας μας. Παλιά ήταν και θυρωρός..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) NBC News , Independent, NY Times, Wired, Economist, Reuters, Politico WSJ, Verge, Science Daily. Μπράβο Una Οι NY Times αξίζουν συνδρομή; Επεξ/σία 31 Μαΐου 2017 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα