SakislolGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Κι όμως! και εγώ που είμαι μέσα σε αυτά τα κόλπα έφτασε η ώρα να ζητήσω την βοήθεια κάποιου που ξέρει κάτι παραπάνω. Τελευταία το facebook το έχει παρακάνει και κλειδώνει account χωρίς λόγο. Έχω (είχα) ένα δεύτερο account που δεν είχε fake photo είχε 'ανθρώπινο' προφιλ δεν είχε πορνογραφικό υλικό δεν έκανε share ^ Το μόνο που έκανα ήταν να διαφημίζω που και που και να συμμετέχω (comments, likes) σε post τύπου "πόσα μήλα βλέπεις" ώστε να έχει όσο το δυνατόν μια πιο ανθρώπινη συμπεριφορά. Κάτι μου λέει ότι αυτό που με κλείδωσε ήταν τα Likes γιατί έχουν μεγάλη βαρύτητα. Μάλιστα μια φορά που έκανα σε μια σελίδα από 2-3 λικες την ημέρα / 50 ποστς. Το κατάλαβε και μπλόκαρε την σελίδα για 1 βδομάδα. Και ΜΠΑΜ! πάει το Account. Έχει αυστηρίνει πολύ το Facebook σε σημείο βλακείας. Δηλαδή πως αυτοί που ασχολούνται με το μαρκετινγκ διαχειρίζονται 10 accounts πελατών? έχουν 10 ips?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τα accounts πελατών πλέον διαχειρίζονται με το facebook business manager. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα