Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Devil_7 είπε

Νομίζω είναι λίγα τα 2. Εγώ που μου ήρθε πριν 2 εβδομάδες, παρήγγειλα 9 για αρχή. 

Εκτός αν έχεις σκοπό να πάρεις άλλη μάρκα μετά. 

Ναι εκανα λαθος που πηρα μονο 2. Θα παρω και αλλα αν ειναι. Ειδα οτι στα +4 εχει εκπτωση και νομίζω δωρεαν μεταφορικα? Και θα ψαξω και για αλλες μαρκες. 

Εν το μεταξυ, εγινε κιολας η αποστολη.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, vaggos88 said:

Ναι εκανα λαθος που πηρα μονο 2. Θα παρω και αλλα αν ειναι. Ειδα οτι στα +4 εχει εκπτωση και νομίζω δωρεαν μεταφορικα? Και θα ψαξω και για αλλες μαρκες. 

δες και τα elegoo.com.Πολυ ευχαριστημενος 13€ το κιλο

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Ναι, έχει κάποιες προσφορές, όπως πρέπει να σου είχε έκπτωση και με την πρώτη παραγγελία. 

Υπολόγιζε να τα έχεις σε κανα δεκαήμερο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Devil_7 είπε

Ναι, έχει κάποιες προσφορές, όπως πρέπει να σου είχε έκπτωση και με την πρώτη παραγγελία. 

Υπολόγιζε να τα έχεις σε κανα δεκαήμερο. 

Ειχε ναι, 17€/KG με spool. Τωρα θέλω να μαθω τα βασικα στο fusion 360 . Αλλα πιο πολυ θα παιζω με ετοιμα.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Μη σκας, πάνω κάτω ίδιες τιμές βρίσκεις και εδώ.

Επίσης το να πάρεις ποσότητα χωρίς να έχεις την ανάλογη υποδομή φύλαξης δεν έχει νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Βρίσκομαι στην αναζήτηση 3d printer και μου έχει προταθεί ο Creality3D K1C. Υπάρχει κάποιος να έχει εμπειρία με τον συγκεκριμένο; Υπάρχει κάποια αντιπρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από acidsonicer
Δημοσ.
8 hours ago, acidsonicer said:

Καλησπέρα. Βρίσκομαι στην αναζήτηση 3d printer και μου έχει προταθεί ο Creality3D K1C. Υπάρχει κάποιος να έχει εμπειρία με τον συγκεκριμένο; Υπάρχει κάποια αντιπρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δες σε bambu μερια(πχ p1p ή A1)... Ειχα πριν ender 3 pro, η τσιπια στο μεγαλειο της. Σε αυτο η creality δεν αλλαζει.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mrkra είπε

Δες σε bambu μερια(πχ p1p ή A1)... Ειχα πριν ender 3 pro, η τσιπια στο μεγαλειο της. Σε αυτο η creality δεν αλλαζει.

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, άλλο ο ender 3 άλλο ο k1c. 

Η "παλιά" ender σειρά είχε πολύ DIY vibes από τη πλευρά της creality. Κοιτώντας απλά και μόνο το σώμα του εκτυπωτή μπορείς να το καταλάβεις. Όπως άλλωστε όλοι οι αντίστοιχοι εκτυπωτές. 

Ο k1c είναι άλλο μηχάνημα. 

Έχοντας πει αυτά, δεν θα έδινα αυτά τα λεφτά νηφάλιος στη creality ακομα.

p1s είναι η επιλογή στο range αυτό κατά τη γνώμη μου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...