Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, totomis είπε

Καλησπέρα. Έχεις κάνει εμπειρία από bmcu σε bambu lab a1;

Παίζει σχετικά εύκολα ή δεν αξίζει τον κόπο;

Εχω τον Α1 εδω και 2 μηνες μεσα στο κουτι ακομα και ψιλο μετανιωσα που δεν πηρα το ams lite bundle που εβγαινε σχετικα φθηνα. Τωρα που εφτιαξα το δωματιο και θα τον στησω σκεφτομαι για ams lite. Το bmcu να φανταστω ειναι κατι παρομοιο ετσι? λιγο που το ειδα στο aliexpress διχνει να δουλευει καλα και τα reviews ειναι θετικα. 

bmcu aliexpress

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, totomis είπε

Καλησπέρα. Έχεις κάνει εμπειρία από bmcu σε bambu lab a1;

Παίζει σχετικά εύκολα ή δεν αξίζει τον κόπο;

Και εγώ στο γκρουπ των μετανιωμενων ειμαι.

Το είχα προσπαθήσει. Ήταν πολύ μπερδεύμενο διότι δεν έχει μόνο μια versions. Ακόμα και τα αρχεία που τυπώνεις πρέπει να είναι τα σωστά. Ευτυχώς το έψαξα πριν παραγγείλω γιατι δεν έβγαλα ακρη με το  un assembled.

Είχα καταλήξει ότι θα πάω σε pre assembled αλλά το έβρισκα πάνω από 100ευρα. Σίγουρα δεν είναι plug and play. Αν είσαι ατυχος θα ψάχνεσαι γιατί δεν πιάνει το filament ktl. 

Αυτό σε συνδυασμό με το ότι θα μπορούσε κάλλιστα μια μέρα να αποφασίσει η bambu να τα κάνει ban με απέτρεψε.

Black Friday πλησιάζει, καινούργιο AMS έχει βγάλει η bambu, δεν μου φαίνεται απίθανο να πέσει λίγο η τιμή του lite. Θα περίμενα. 

Επεξ/σία από Grfoxz
Δημοσ.

Βρε παιδιά αξίζει όντως το AMS; Έχει πολύ μεγάλη φυρα υλικού (εάν δεν τυπώνεις αρκετά κομμάτια από το ίδιο σχέδιο ταυτόχρονα) και παράλληλα αυξάνει τον χρόνο εκτύπωσης 

Δημοσ.
16 minutes ago, Waterman said:

Βρε παιδιά αξίζει όντως το AMS; Έχει πολύ μεγάλη φυρα υλικού (εάν δεν τυπώνεις αρκετά κομμάτια από το ίδιο σχέδιο ταυτόχρονα) και παράλληλα αυξάνει τον χρόνο εκτύπωσης 

και φυρα εχει δυστυχως αρκετη και η πολυχρωμια καθυστερει επίσης πολυ.Βεβαια το αποτελεσμα ειναι πολύ καλο αλλα αυτα τα 2 με αποτρεπουν και εμενα να παω σε πολυχρωμια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...