Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πότε αναμένουμε αποτελέσματα για το πρόγραμμα που έτρεξε φέτος? Υπάρχει κάποια ενημέρωση?

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα, μια ερωτηση σε οσους εχουν κανει παστα και χρωμα για το εξοικονομω. Σας εκανε και εσας νερα η παστα στο τελος. Πχ εγω εχω βαλει γκρι χρωμα παστα και σε καποια σημεια κανει ασπρα νερα αν μπορω να το εξηγησω καλα . Αυριο θα ερθει για τα τελικα μερεμετια και κορνιζες και θελω να εχω μια αποαποψη απο οσους εχουν κανει ηδη για να ξερω τι να του πω 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

Καλησπερα, μια ερωτηση σε οσους εχουν κανει παστα και χρωμα για το εξοικονομω. Σας εκανε και εσας νερα η παστα στο τελος. Πχ εγω εχω βαλει γκρι χρωμα παστα και σε καποια σημεια κανει ασπρα νερα αν μπορω να το εξηγησω καλα . Αυριο θα ερθει για τα τελικα μερεμετια και κορνιζες και θελω να εχω μια αποαποψη απο οσους εχουν κανει ηδη για να ξερω τι να του πω 

Ίσως κάποια φωτό βοηθούσε γιατί δεν αντιλαμβάνομαι επαρκώς την ερώτηση 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατι με τον μ***** τον μηχανικό που εχω μπλέξει δε με βλέπω να βγάζω άκρη!
Έχω φαει δυο συνεχόμενες απορρίψεις τελικής εκταμίευσης (εξοικονομώ 2021) με την αιτιολογία

Αναφορά σε κείμενο

ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Τα δικαιολογητικά ασφαλιστικών εισφορών σχετικά με την υποκατηγορία παρέμβασης 2.Γ1 (θερμομόνωση) δεν έχουν αναρτηθεί ή κρίνονται ανεπαρκή

Σύμφωνα με τον οδηγό λοιπόν χρειάζεται

• Τα παραστατικά καταβολής για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών.
• Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (ΑΠΔ) όπου φαίνονται αναλυτικά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (εργοδότης/ ωφελούμενος, εισφορές ανά ανάδοχο κ.λπ.).

Λόγω μ***** μηχανικού δεν γνώριζα οτι έπρεπε να  παω στον ΕΦΚΑ και να κλείσω το έργο οταν τελειώσαμε και πήγα αρκετό καιρό αργότερα
Εκει λοιπόν (στον ΕΦΚΑ) μου είπαν και πλήρωσα απευθείας σε αυτούς τις εισφορές (υπέρ αγνώστου νομίζω το είπαν) μαζί με κάποιο πρόστιμο.
Οπότε δεν εχει γίνει ηλεκτρονική υποβολή ΑΠΔ και συνεπώς δεν υπάρχει το δευτερο παραστατικό.
Το έχουμε αναφέρει αυτο (εχουμε καταθέσει βεβαίως ολα τα παραστατικά πληρωμών) αλλα δυο συνεχόμενες φορές εχουμε εισπράξει απόρριψη.
Το περίεργο είναι οτι φίλος μου με ακριβώς το ίδιο θέμα μη ύπαρξης ΑΠΔ λόγω του ίδιου λόγου (ναι,εχουμε τον ίδιο μηχανικό αν δεν το καταλάβατε!) το προχωρήσανε και εχει παει σε τελική εκταμίευση!
Καμία ιδέα απο κάποιον γνώστη τι μπορούμε να κάνουμε;
Επεξ/σία από dimitris_sal
Δημοσ.

Να στείλετε email στο help desk του ΤΕΕ και να πάρει ο μηχανικός τηλ κατευθείαν στη γραμμή του ΤΕΕ να τους ενημερώσει και να ζητήσει να προχωρήσει το θέμα .

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση,θα τον ενημερώσω.
Μου είπε παντως οτι πρεπει να εχουμε πέσει σε πολύ τυπολάτρη ελεγκτή που να θέλει ντε και καλά να δει το ΑΠΔ όπως προβλέπεται στον οδηγό!

Δημοσ.
Στις 11/9/2025 στις 7:08 ΜΜ, dimitris_sal είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση,θα τον ενημερώσω.
Μου είπε παντως οτι πρεπει να εχουμε πέσει σε πολύ τυπολάτρη ελεγκτή που να θέλει ντε και καλά να δει το ΑΠΔ όπως προβλέπεται στον οδηγό!

Να συνυποβαλετε και έγγραφο που να εξηγείτε τι έχει γίνει αναλυτικά. Και να τους πρήξει στα τηλέφωνα και στα μέιλ αν στείλουν και άλλη απόρριψη 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Να συνυποβαλετε και έγγραφο που να εξηγείτε τι έχει γίνει αναλυτικά. Και να τους πρήξει στα τηλέφωνα και στα μέιλ αν στείλουν και άλλη απόρριψη 

Οκ,θα του τα μεταφερω!

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

Δημοσ.
14 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Οκ,θα του τα μεταφερω!

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

Εγώ ιδιοκτήτης είμαι αλλά είχα πολλά θέματα με το εξοικονομώ χωρίς να ευθύνομαι. Ευτυχώς είχα και έχω καλό και συνεργάσιμο μηχανικό και σου μεταφέρω πράγματα που κάναμε εμείς και δούλεψαν 

• Thanks 1
Δημοσ.

έτσι που εξελίσσετε το €υρώ υπάρχει ελπίδα για τα μελλοντικά προσδοκώμενα - υποσχόμενα του Εξοικονομώ κατ' οίκον ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Εγώ ιδιοκτήτης είμαι αλλά είχα πολλά θέματα με το εξοικονομώ χωρίς να ευθύνομαι. Ευτυχώς είχα και έχω καλό και συνεργάσιμο μηχανικό και σου μεταφέρω πράγματα που κάναμε εμείς και δούλεψαν 

Δυστυχώς ο δικός μου είναι ότι να'ναι!

Αφού να φανταστείς το ίδιο το συνεργείο που ανέλαβε τις δουλειές μου είπε ότι ευτυχώς που τα ξέρω εγώ(τα έμαθα αναγκαστικά) γιατί ο μηχανικός δεν το κατέχει!

Δυστυχώς την πάτησα με την επιλογή του αλλά ελπίζω ότι θα τελειώσουμε όπου να'ναι!

Επεξ/σία από dimitris_sal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...