Alex-V Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλησπερα. Καποιος γνωστος μου ανεφερε οτι το ΕΣΠΑ δινει επιδοτηση 100% για νεα επιχειρηση για νεους και ανεργους. Ξερει κανεις κατι παραπανω?
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπερα. Καποιος γνωστος μου ανεφερε οτι το ΕΣΠΑ δινει επιδοτηση 100% για νεα επιχειρηση για νεους και ανεργους. Ξερει κανεις κατι παραπανω? Το μόνο που ξέρω ότι είναι 100% επιδότηση είναι οι κοινοσεπ και σε ειδικές κατηγορίες ατόμων
johnieXoX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 ανοιχτό πρόγραμμα, που να μπορείς να υποβάλλεις, τρέχει μόνο για αγροτικά έργα αλλιώς κοιτάξτε αν έχει τίποτα ο ΟΑΕΔ για ανέργους
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 ανοιχτό πρόγραμμα, που να μπορείς να υποβάλλεις, τρέχει μόνο για αγροτικά έργα αλλιώς κοιτάξτε αν έχει τίποτα ο ΟΑΕΔ για ανέργους έχει ο οαεδ για κοινοσεπ με τριετή επιδότηση όλων των παγίων εξόδων.
vairass Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Αυτές τις επιδοτήσεις μέχρι ποια ηλικία μπορείς να τις πάρεις;
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Αυτές τις επιδοτήσεις μέχρι ποια ηλικία μπορείς να τις πάρεις; Μεχρι 50 κάτι 1
vairass Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μεχρι 50 κάτι Μέχρι πόσα χρήματα; δεν επιστρέφεις τίποτα πίσω;
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέχρι πόσα χρήματα; δεν επιστρέφεις τίποτα πίσω; Δεν παίρνεις χρήματα από ότι ξέρω απλά σου πληρώνουν ενοίκιο ασφαλιστικές εισφορές και νερό ρεύμα τηλεφωνο και σε επιδοτούν εξτρα αν πάρεις άνεργο ή φοιτητή για πρακτική. 1
Alex-V Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 έχει ο οαεδ για κοινοσεπ με τριετή επιδότηση όλων των παγίων εξόδων. χμμμ κατι τετοιο πρεπει να ακουσα. αυτο ειναι μαλλον
ChimairaX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέχρι πόσα χρήματα; δεν επιστρέφεις τίποτα πίσω; Πάνε αυτά που ήξερες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα