Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ είσαι:

found a very interesting good in Gearbest:2 in 1 Mosquito Killer LED Lamp - 220V https://gearbest.app.link/bhMJSa8MDD

Πήρα 2 πέρσι και σωθήκαμε κάθε πρωί έχοντας τα έξω όλο το βράδυ έχουν πάνω από 100 το καθένα. Για μέσα στο σπίτι μια ταμπλέτα είναι ότι πρέπει για να μην τσιμπάνε. Και τα παραπάνω να βάλεις μέσα στο σπίτι θα κάνουν δουλειά προφανώς απλά θα είναι 2 3 τα ψόφια δηλαδή όσα έχεις μέσα στο σπίτι. Το καλό είναι ότι δεν περνάνε μόνο κουνούπια αλλά οτι πετάει το κάνει instant kill.

Οντως,και εγω με 1 τετοιο στο δωματιο εχω βρει την υγεια μου,απο κινα το τσιμπησα,αλλα παιζει να το βρεις και σε τπτ πανηγυρια αν εισαι επαρχια 

Περιμενω τωρα αυτο,για μεγαλυτερο χωρο στο εξοχικό.

HTB1Pc.wOFXXXXaVXpXXq6xXFXXXc.jpg

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως,και εγω με 1 τετοιο στο δωματιο εχω βρει την υγεια μου,απο κινα το τσιμπησα,αλλα παιζει να το βρεις και σε τπτ πανηγυρια αν εισαι επαρχια 

Περιμενω τωρα αυτο,για μεγαλυτερο χωρο στο εξοχικό.

HTB1Pc.wOFXXXXaVXpXXq6xXFXXXc.jpg

Για δωματιο κανει σιγουρα; Τα φοβαμαι λιγο αυτα

Δημοσ.

Για δωματιο κανει σιγουρα; Τα φοβαμαι λιγο αυτά

Γιατι να το φοβάσαι? φωτακι είναι. Ουτε υγρο, ουτε ταμπλετα ουτε φιδακι που εκπεμπουν ουσιες στην ατμοσφαιρα. Ειχα κι εγω παλια.

• Like 1
Δημοσ.

Για δωματιο κανει σιγουρα; Τα φοβαμαι λιγο αυτα

Απλά μια λάμπα με μπλε φως είναι που τραβάει τα ζωύφια και καίγονται αμέσως. Δεν επηρεάζουν καθόλου εσένα και κανόυν απίστευτη δουλειά. Πέρσι τα είχα πάρει τέλη Ιουλίου. Φέτος τα ανοίγω από τώρα κάθε βράδυ πάνω κάτω στα μπαλκόνια να μην μείνει τίποτα.

Αλοιφές φιδάκια ταμπλέτες κάνουν δουλειά αλλά επηρεάζουν και εσένα.

• Like 2
Δημοσ.

Απλά μια λάμπα με μπλε φως είναι που τραβάει τα ζωύφια και καίγονται αμέσως. Δεν επηρεάζουν καθόλου εσένα και κανόυν απίστευτη δουλειά. Πέρσι τα είχα πάρει τέλη Ιουλίου. Φέτος τα ανοίγω από τώρα κάθε βράδυ πάνω κάτω στα μπαλκόνια να μην μείνει τίποτα.

Αλοιφές φιδάκια ταμπλέτες κάνουν δουλειά αλλά επηρεάζουν και εσένα.

για το μεσα στο σπιτι φοβαμαι λιγο...θα παρω 1 για μπαλκονι κ  βλεπουμε, στο leroy νομιζω εχει τετοια,εχει παρει καποιος ;

Δημοσ.

για το μεσα στο σπιτι φοβαμαι λιγο...θα παρω 1 για μπαλκονι κ βλεπουμε, στο leroy νομιζω εχει τετοια,εχει παρει καποιος ;

Μιλάς για τα μεγάλα τώρα η εκείνα που πρότεινα στα πρώτα ποστ? Μεγάλα δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά τα μικρά μπαίνουν στην πρίζα και δεν έχεις θέμα καθόλου. Βάζεις ένα στο χολ και το πρωι ότι έχει το σπίτι θα τα έχει τινάξει. Εγώ τα αφήνω και τα 2 στο μπαλκόνι και το πρωί γίνεται πανικός. Μέχρι και μεγάλα μυγάκια περνάνε να φανταστείς και γινονται Install kill και αυτά. 4.50 τα είχα πάρει από gearbest και τα 2.

• Like 1
Δημοσ.

για το μεσα στο σπιτι φοβαμαι λιγο...θα παρω 1 για μπαλκονι κ  βλεπουμε, στο leroy νομιζω εχει τετοια,εχει παρει καποιος ;

Κοιτα αν δεν το εχεις σε αποσταση αναπνοης απο κατι ιδιαιτερα εύφλεκτο δεν εχεις να φοβασαι τπτ.

• Like 1
Δημοσ.

Oι λάμπες δεν κάνουν τίποτα στα κουνούπια. Ίσα-Ίσα μαζεύονται και περισσότερα και αυτά που καίγονται περισσότερο είναι οι πεταλούδες κι άλλα που δεν τσιμπούν. Τα κουνούπια έλκονται από τη θερμοκρασία και υγρασία του ανθρώπινου σώματος ΚΑΙ το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπουμε. Λάμπες και υπερηχητικές παπαριές δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Ή διαλέγεις τη χημική οδό, ή παίρνεις κάτι γαμάτες συσκευές που εκπέμπουν αυτά που ανέφερα πιο πάνω, ή χρησιμοποιείς την πολύ πιο βολική λύση του ανεμιστήρα, καθώς τα κουνούπια είναι πολύ αδύναμα πετούμενα. Ειδικά ΜΑΚΡΙΑ από υπερηχητικές μαλακίες για οποιοδήποτε έντομο. Είναι απάτη και placebo.

• Like 2
Δημοσ.

Oι λάμπες δεν κάνουν τίποτα στα κουνούπια. Ίσα-Ίσα μαζεύονται και περισσότερα και αυτά που καίγονται περισσότερο είναι οι πεταλούδες κι άλλα που δεν τσιμπούν. Τα κουνούπια έλκονται από τη θερμοκρασία και υγρασία του ανθρώπινου σώματος ΚΑΙ το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπουμε. Λάμπες και υπερηχητικές παπαριές δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Ή διαλέγεις τη χημική οδό, ή παίρνεις κάτι γαμάτες συσκευές που εκπέμπουν αυτά που ανέφερα πιο πάνω, ή χρησιμοποιείς την πολύ πιο βολική λύση του ανεμιστήρα, καθώς τα κουνούπια είναι πολύ αδύναμα πετούμενα. Ειδικά ΜΑΚΡΙΑ από υπερηχητικές μαλακίες για οποιοδήποτε έντομο. Είναι απάτη και placebo.

Λαθος είσαι εδώ. Οπως είπα και εγώ πέρσι τα είχα ένα 2μηνο και κάθε μέρα γέμιζαν από 100 και τα 2. Τα περισσότερα ήταν κουνούπια. Πεταλούδα μια χώρεσε μόνο και κάηκε. Βάζεις 3 τέτοια στο σπίτι ένα μέσα και 2 έξω άστα να δουλεύουν όλο το βράδυ και το πρωί θα έχουν γεμίσει.

Δημοσ.

Λαθος είσαι εδώ. Οπως είπα και εγώ πέρσι τα είχα ένα 2μηνο και κάθε μέρα γέμιζαν από 100 και τα 2. Τα περισσότερα ήταν κουνούπια. Πεταλούδα μια χώρεσε μόνο και κάηκε. Βάζεις 3 τέτοια στο σπίτι ένα μέσα και 2 έξω άστα να δουλεύουν όλο το βράδυ και το πρωί θα έχουν γεμίσει.

για να πω την αληθεια κ  εγω δεν τα πιστευω αυτα που μπανουν πριζα...αλλα θα δοκιμασω , απο Ελλαδα που τα βρισκω ;

Δημοσ.

Πρεπει να τη βαλεις σε σκοτεινο δωματιο. Αν αυτο είναι το  μονο φως... θα τραβηξει το κουνουπι.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μαζεύουν τόσα κουνούπια τα φωτάκια, μάλλον έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα και μένεις δίπλα σε βαλτώδη ή οριζόνες. Η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιοχές είναι οι σίτες, τα τούλια στα κρεβάτια και οι ανεμιστήρες. Έχω ζήσει σε τέτοια περιοχή για αρκετά χρόνια και σε σπίτια που είχαν και που δεν είχαν σίτες. Στο τελευταίο μου σπίτι, οι σίτες με έκαναν να ξεχάσω τα κουνούπια. Πραγματικά όμως. Περιοχές όπως Χαλάστρα (Ανατολικό) Θεσσαλονίκης, Σίνδος, Αγ. Αθανάσιος. Όποιοι μένουν εκεί ξέρουν για τι είδους κόλασης μιλάω. Δε μάσαγαν τον πούτσο τους τα κουνούπια εκεί, ούτε ταμπλέτες, ούτε φωτάκια, ούτε τίποτα. Σίτες + Ανεμιστήρες/ Κλιματιστικό.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μαζεύουν τόσα κουνούπια τα φωτάκια, μάλλον έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα και μένεις δίπλα σε βαλτώδη ή οριζόνες. Η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιοχές είναι οι σίτες, τα τούλια στα κρεβάτια και οι ανεμιστήρες. Έχω ζήσει σε τέτοια περιοχή για αρκετά χρόνια και σε σπίτια που είχαν και που δεν είχαν σίτες. Στο τελευταίο μου σπίτι, οι σίτες με έκαναν να ξεχάσω τα κουνούπια. Πραγματικά όμως. Περιοχές όπως Χαλάστρα (Ανατολικό) Θεσσαλονίκης, Σίνδος, Αγ. Αθανάσιος. Όποιοι μένουν εκεί ξέρουν για τι είδους κόλασης μιλάω. Δε μάσαγαν τον πούτσο τους τα κουνούπια εκεί, ούτε ταμπλέτες, ούτε φωτάκια, ούτε τίποτα. Σίτες + Ανεμιστήρες/ Κλιματιστικό.

Έχουμε σίτες ρε συ απλά όταν ανοίγουμε τις πόρτες τρυπώνουν. Πιο πολλά έξω στο μπαλκόνι έχει έχουμε μεγάλη αυλή και ποτίζουμε κάθε μέρα και μαζεύονται. Λόγω του νερού μαζεύονται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...