Zerg13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εδώ που είμαι παίζουν πολλά κουνούπια δυστυχώς.. Στο δωμάτιο που βρίσκομαι - κοιμάμαι , βάζω μια κλασική ταμπλέτα στην πρίζα και από καμία φορά εκείνο το λαμπακι που τα συγκεντρώνει και καίγονται πάνω σε αυτό.. Μεγάλη δουλειά πάντως πιστεύω πως κάνει ο σκύλος γιατί του έχω κολάρο που μυρίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σιτρονελα και επίσης τον ψεκάζω και κάθε βράδυ με σπρέι σιτρονελας όποτε είναι κάτι σαν κινούμενο αντικουνουπικο.. ???????? Παρε ενα μηρμιγκοφαγο καλυτερα αντι για σκηλο
Lazlow Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Παρε ενα μηρμιγκοφαγο καλυτερα αντι για σκηλο τι είναι το μηρμιγκοφαγο και το σκηλο 1
skiabox Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Οντως,και εγω με 1 τετοιο στο δωματιο εχω βρει την υγεια μου,απο κινα το τσιμπησα,αλλα παιζει να το βρεις και σε τπτ πανηγυρια αν εισαι επαρχια Περιμενω τωρα αυτο,για μεγαλυτερο χωρο στο εξοχικό. Αυτό το έχω παραγγείλει και εγώ από lightinthebox.com Υπάρχει και review στο youtube : https://www.youtube.com/watch?v=RSDVd27AkIw&t=15s 1
*nenya* Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 ^ Το ειδα σημερα σε φυλλαδιο των Lidl. Αρα αυτες τις μερες μπορειτε να το αγορασετε και απο κει (γυρω στο 10€ νομιζω ειχε). 1
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 τι είναι το μηρμιγκοφαγο και το σκηλο μαλλον εννοουσε μυρμηγκοφαγο και σκυλο Εγω πηρα χημικο dobol. Θα δειξει Μεγάλη δουλειά πάντως πιστεύω πως κάνει ο σκύλος γιατί του έχω κολάρο που μυρίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σιτρονελα και επίσης τον ψεκάζω και κάθε βράδυ με σπρέι σιτρονελας όποτε είναι κάτι σαν κινούμενο αντικουνουπικο.. ???????? Το καημενο το σκυλακι... και δε ψοφησε ακομα? 1
kataramenos32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Κουνουπελαιο ελληνικού στρατού. Όλα τα άλλα είναι γατάκια
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αυτό είναι παιδια Το λινκ το αντέγραψα από την εφαρμογή για αυτό φαίνεται το έβγαλε έτσι. Αγοράστε το και θα με θυμηθητε Είναι θορυβώδες αυτό;
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Το καλύτερο αντικουνουπικό είναι.....τα κουνούπια να επιλέγουν όλους στην παρέα εκτός από σας 1
Heybro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Είναι θορυβώδες αυτό; Οχι δεν ακούγεται καθόλου. Το έχεις ανοιχτό όλο το βράδυ καίει 1watt την ώρα και το πρωί θα είναι γεμάτο με κουνούπια 1
xrist0s4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τρωγε φασολαδα κ τζατζικι για βραδυ κ δεν θα σε πλησιαζει ουτε ο σκυλος σου Περα απ την πλακα βαλε ενα γλαστρακι μαιντανο στο παραθυρο η αλλιως ενα ανεμιστηρα κ κλεισε το παραθυρο
rus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Περα απ την πλακα βαλε ενα γλαστρακι μαιντανο στο παραθυρο η αλλιως ενα ανεμιστηρα κ κλεισε το παραθυρο Eγω ειχα ακουσει για γλαστρακι με βασιλικο. Ειχα βαλει δυο τετοια στη μπαλκονοπορτα, φυσικα χωρις καμμια επιτυχια. Μονο όταν εβαλα σιτα σωθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα