Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ που είμαι παίζουν πολλά κουνούπια δυστυχώς..

Στο δωμάτιο που βρίσκομαι - κοιμάμαι , βάζω μια κλασική ταμπλέτα στην πρίζα και από καμία φορά εκείνο το λαμπακι που τα συγκεντρώνει και καίγονται πάνω σε αυτό..

Μεγάλη δουλειά πάντως πιστεύω πως κάνει ο σκύλος γιατί του έχω κολάρο που μυρίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σιτρονελα και επίσης τον ψεκάζω και κάθε βράδυ με σπρέι σιτρονελας όποτε είναι κάτι σαν κινούμενο αντικουνουπικο.. ????????

Παρε ενα μηρμιγκοφαγο καλυτερα αντι για σκηλο :)
Δημοσ.

Οντως,και εγω με 1 τετοιο στο δωματιο εχω βρει την υγεια μου,απο κινα το τσιμπησα,αλλα παιζει να το βρεις και σε τπτ πανηγυρια αν εισαι επαρχια 

Περιμενω τωρα αυτο,για μεγαλυτερο χωρο στο εξοχικό.

HTB1Pc.wOFXXXXaVXpXXq6xXFXXXc.jpg

Αυτό το έχω παραγγείλει και εγώ από lightinthebox.com

Υπάρχει και review στο youtube :

https://www.youtube.com/watch?v=RSDVd27AkIw&t=15s

• Like 1
Δημοσ.

^

Το ειδα σημερα σε φυλλαδιο των Lidl. Αρα αυτες τις μερες μπορειτε να το αγορασετε και απο κει (γυρω στο 10€ νομιζω ειχε).

• Like 1
Δημοσ.

τι είναι το μηρμιγκοφαγο και το σκηλο

μαλλον εννοουσε μυρμηγκοφαγο και σκυλο :-D

Εγω πηρα χημικο dobol. Θα δειξει

xhmeia.jpg

Μεγάλη δουλειά πάντως πιστεύω πως κάνει ο σκύλος γιατί του έχω κολάρο που μυρίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σιτρονελα και επίσης τον ψεκάζω και κάθε βράδυ με σπρέι σιτρονελας όποτε είναι κάτι σαν κινούμενο αντικουνουπικο.. ????????

Το καημενο το σκυλακι... και δε ψοφησε ακομα?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι παιδια

Το λινκ το αντέγραψα από την εφαρμογή για αυτό φαίνεται το έβγαλε έτσι. Αγοράστε το και θα με θυμηθητε

Είναι θορυβώδες αυτό;

Δημοσ.

Το καλύτερο αντικουνουπικό είναι.....τα κουνούπια να επιλέγουν όλους στην παρέα εκτός από σας :devil: :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Είναι θορυβώδες αυτό;

Οχι δεν ακούγεται καθόλου. Το έχεις ανοιχτό όλο το βράδυ καίει 1watt την ώρα και το πρωί θα είναι γεμάτο με κουνούπια

• Like 1
Δημοσ.

Τρωγε φασολαδα κ τζατζικι για βραδυ κ δεν θα σε πλησιαζει ουτε ο σκυλος σου :-) Περα απ την πλακα βαλε ενα γλαστρακι μαιντανο στο παραθυρο η αλλιως ενα ανεμιστηρα κ κλεισε το παραθυρο

Δημοσ.

Περα απ την πλακα βαλε ενα γλαστρακι μαιντανο στο παραθυρο η αλλιως ενα ανεμιστηρα κ κλεισε το παραθυρο

Eγω ειχα ακουσει για γλαστρακι με βασιλικο. Ειχα βαλει δυο τετοια στη μπαλκονοπορτα, φυσικα χωρις καμμια επιτυχια. Μονο όταν εβαλα σιτα σωθηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...